. Sva tud midva vsaj enkrat na 14 dni tam...čeprav sva mela vmes že obdobje, ko sva hodila 2x na teden
 . Sva tud midva vsaj enkrat na 14 dni tam...čeprav sva mela vmes že obdobje, ko sva hodila 2x na teden   ...
 ...Drgač mi je pa všeč še v Jesharni pa v Klementini v Škofji Loki...pa v Sonji v Izoli...pa v Kavalu v Lj. ...
Lejla86 napisal/-a:^^ Ja, Zlata ribica v Retečah res zmaga. Sva tud midva vsaj enkrat na 14 dni tam...čeprav sva mela vmes že obdobje, ko sva hodila 2x na teden
...
Drgač mi je pa všeč še v Jesharni pa v Klementini v Škofji Loki...pa v Sonji v Izoli...pa v Kavalu v Lj. ...
 Jaaa, v Jesharni majo pa ful hude palačinke z nutello
  Jaaa, v Jesharni majo pa ful hude palačinke z nutello 

*mala* napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:*mala* napisal/-a:Nm: kitajska v centru (če bi se spomlna ime...)
Nanking? Mi gremo zmer tja.
Mislm da je Tsing Tao. Se zdele spomlna. Kje je pa ta Nanking?
Probaj Tsing Tao- res je fajn. Sem probala že vse kitajske v Lj, pa mi nobena ni tako všeč. Sej si mislna za Novo mesto, a ne?
 . Tko da enem hribčku; blizu tm kjer je biotehniška gimnazija pa una vrnarska pa to. A veš prbližn? Tuki je dobr, ker nč ne preverjajo študentskih izkaznic; tko da gre loh jest tud kdo na bone ki ni študent
 . Tko da enem hribčku; blizu tm kjer je biotehniška gimnazija pa una vrnarska pa to. A veš prbližn? Tuki je dobr, ker nč ne preverjajo študentskih izkaznic; tko da gre loh jest tud kdo na bone ki ni študent  .
 .
 Ko smo v Piranu gremo pa vedno k Ivotu na kalamare.
 Ko smo v Piranu gremo pa vedno k Ivotu na kalamare. 
 Zravn pa domač kruh in refošk, ma res je blo dobr, pa kr ena gostilna gor nekje na hribu.
 Zravn pa domač kruh in refošk, ma res je blo dobr, pa kr ena gostilna gor nekje na hribu.   
 LuvDancin napisal/-a:Midva sva zanč nekje v kortah nad Izola jedla ful dobr srnjin golaž+domače njoke, še zdej jih sanjam.Zravn pa domač kruh in refošk, ma res je blo dobr, pa kr ena gostilna gor nekje na hribu.

Mimi_M napisal/-a:No, a lahko kera pove, kakšne so cene v restavraciji CUBO?
 Tukaj je jedilni list.
  Tukaj je jedilni list.