Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

^^ Od drugih slišim, da so z Yarino večinoma zadovoljne. Jaz sem jo mela približno 1 leto, kljub tistim novicam nisem zganjala panike. Ampak meni osebno pač niso najbolj pasale ... ni blo nekega konkretnega stanskega učinka, ampak na splošno sem se slabo počutila, zdaj ko sem menjala je ful boljše.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst sm šla dons kljub temu, da sem nehala jest po recept za KT , ker če bom čez npr. pol leta spet začela se nočem pregovarjat z ginekologinjo zakaj sem nehala. No dubla sem pa tko kot zmeri recept za pol leta.
Pa vedno mi zmer pritisk; zvaga me ne, ker mam itak skos isto težo.

To, da pa nekje ne merijo pritiska se mi zdi pa grozn.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Zakaj pa je sploh potrebno meriti pritisk? Meni ga ni nikoli, nisem vedela, da bi moral :?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^Ker če maš previsok pritisk tud KT ne smeš jemat, ker obstaja tveganje.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Jz Yarino čist ok prenašam, pa tud govoričenja o teh čustvenih izbruhih in druge negativnosti okol kt se mi zdijo popolnoma prenapihnjena. Jz za nadiranje folka okol sebe lih nom krivila kt, se vam ne zdi? :roll:
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

ŽuŽa napisal/-a:^^Ker če maš previsok pritisk tud KT ne smeš jemat, ker obstaja tveganje.
,

Aha, dobro da vem zdaj.
Ravno sem prišla od ginekologa, pa je pri nas še vedno po starem - recept za 3 mesce.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ŽuŽa napisal/-a:^^Ker če maš previsok pritisk tud KT ne smeš jemat, ker obstaja tveganje.

Zadnjič sm šla po recept in mi je zmerila pritisk. 140/90!! Js sm samo debelo pogledala :eek: , sestra še bolj in me je vprašala, kako je to mogoče, saj sem do zdej imela vedno normalen pritisk (še pred 2 tedni na sistematskem sem imela 120/70)... Js pa pojma nimam, kako je to mogoče... :?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

mogoče si bila živčna.

drugače pa tudi razmišljam, da bi šla sama nazaj na KT nekje z marcem. bo pa mimo približno pol leta, kar sem nehala.
-rožca-
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a -rožca- »

eno vprašanje...oz. mal več...:)

rada bi nehala jemat KT. najprej sm jemala diane...tud zard mozoljev, zdj yarina. in zdj me zanima al ste duble mozolje nazaj k ste nehale jemat? in še to...če je fajn d ginekologinji poveš kaj si se odločila?

hvala ;)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

-rožca- napisal/-a:eno vprašanje...oz. mal več...:)

rada bi nehala jemat KT. najprej sm jemala diane...tud zard mozoljev, zdj yarina. in zdj me zanima al ste duble mozolje nazaj k ste nehale jemat? in še to...če je fajn d ginekologinji poveš kaj si se odločila?

hvala ;)

Ja fajn je da jo obvestiš,men je recimo potem rekla da morm tri mesece jesti folno kislino,ker jo uporabnicam KT tabletk manja.Ja jst sm mela tud diane ene 4-5let,pa čist mejčken so se pojavl mazolčki,ampak so po kakšnem mesecu zginl.Drgač se mi pa lasje mastijo nenormalno.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Jz sm dobila zdej prvič recept za eno leto, ki ga neseš v lekarno in potem greš 4x po tabletke za 3 mesece.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kamis napisal/-a:Ja fajn je da jo obvestiš,men je recimo potem rekla da morm tri mesece jesti folno kislino,ker jo uporabnicam KT tabletk manja.Ja jst sm mela tud diane ene 4-5let,pa čist mejčken so se pojavl mazolčki,ampak so po kakšnem mesecu zginl.Drgač se mi pa lasje mastijo nenormalno.

jao, tole pa prvič slišim. meni ni nič rekla. sem mislila, da je to samo za tiste, ki hočejo zanositi. :?
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

pepelčica napisal/-a:Jz sm dobila zdej prvič recept za eno leto, ki ga neseš v lekarno in potem greš 4x po tabletke za 3 mesece.

Ja, js tud. In sem bila lepo presenečena, saj mi ne bo treba nonstop viset pri ginekologinji. Zelo fajn so se to spomnili.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

rammsteingirl napisal/-a:
kamis napisal/-a:Ja fajn je da jo obvestiš,men je recimo potem rekla da morm tri mesece jesti folno kislino,ker jo uporabnicam KT tabletk manja.Ja jst sm mela tud diane ene 4-5let,pa čist mejčken so se pojavl mazolčki,ampak so po kakšnem mesecu zginl.Drgač se mi pa lasje mastijo nenormalno.

jao, tole pa prvič slišim. meni ni nič rekla. sem mislila, da je to samo za tiste, ki hočejo zanositi. :?

Jaz sem tudi slišala za folno kislino, da jo dodatno potrebujejo ženske, ki želijo zanosit.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Zaklenjeno