Kontracepcijske tabletke
^^ Od drugih slišim, da so z Yarino večinoma zadovoljne. Jaz sem jo mela približno 1 leto, kljub tistim novicam nisem zganjala panike. Ampak meni osebno pač niso najbolj pasale ... ni blo nekega konkretnega stanskega učinka, ampak na splošno sem se slabo počutila, zdaj ko sem menjala je ful boljše.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Jst sm šla dons kljub temu, da sem nehala jest po recept za KT , ker če bom čez npr. pol leta spet začela se nočem pregovarjat z ginekologinjo zakaj sem nehala. No dubla sem pa tko kot zmeri recept za pol leta.
Pa vedno mi zmer pritisk; zvaga me ne, ker mam itak skos isto težo.
To, da pa nekje ne merijo pritiska se mi zdi pa grozn.
Pa vedno mi zmer pritisk; zvaga me ne, ker mam itak skos isto težo.
To, da pa nekje ne merijo pritiska se mi zdi pa grozn.
ŽuŽa napisal/-a:^^Ker če maš previsok pritisk tud KT ne smeš jemat, ker obstaja tveganje.
Zadnjič sm šla po recept in mi je zmerila pritisk. 140/90!! Js sm samo debelo pogledala

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
malo si poglej tole temo: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... 92#1205392
-rožca- napisal/-a:eno vprašanje...oz. mal več...![]()
rada bi nehala jemat KT. najprej sm jemala diane...tud zard mozoljev, zdj yarina. in zdj me zanima al ste duble mozolje nazaj k ste nehale jemat? in še to...če je fajn d ginekologinji poveš kaj si se odločila?
hvala
Ja fajn je da jo obvestiš,men je recimo potem rekla da morm tri mesece jesti folno kislino,ker jo uporabnicam KT tabletk manja.Ja jst sm mela tud diane ene 4-5let,pa čist mejčken so se pojavl mazolčki,ampak so po kakšnem mesecu zginl.Drgač se mi pa lasje mastijo nenormalno.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
kamis napisal/-a:Ja fajn je da jo obvestiš,men je recimo potem rekla da morm tri mesece jesti folno kislino,ker jo uporabnicam KT tabletk manja.Ja jst sm mela tud diane ene 4-5let,pa čist mejčken so se pojavl mazolčki,ampak so po kakšnem mesecu zginl.Drgač se mi pa lasje mastijo nenormalno.
jao, tole pa prvič slišim. meni ni nič rekla. sem mislila, da je to samo za tiste, ki hočejo zanositi.

- positive vibration
- Cosmofrik
rammsteingirl napisal/-a:kamis napisal/-a:Ja fajn je da jo obvestiš,men je recimo potem rekla da morm tri mesece jesti folno kislino,ker jo uporabnicam KT tabletk manja.Ja jst sm mela tud diane ene 4-5let,pa čist mejčken so se pojavl mazolčki,ampak so po kakšnem mesecu zginl.Drgač se mi pa lasje mastijo nenormalno.
jao, tole pa prvič slišim. meni ni nič rekla. sem mislila, da je to samo za tiste, ki hočejo zanositi.
Jaz sem tudi slišala za folno kislino, da jo dodatno potrebujejo ženske, ki želijo zanosit.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...