Kontracepcijske tabletke
mja men to ful ni prou, da tko delajo..okej začel se je tud pr men z logest..pol pa enket menstruacije nism imela, mi je pa takoj k sm na posvet pršla dala nove tabletke. Ampak res ful močnejše k vem kako je s temu, k jih majo moje kolegice ravn tiste k mi jih je ona predpisala..šele zdej (po drugem pregledu in posvetovanju - braz tehtanja itd..) mi je dala bolj šibke in kr nekej expiremnitira!!Ma to ni prou no..saj tko se men zdi..
Pa še to..zakaj naj bi hodile na vsake tolko po tabletke? recimo jst hodm nacca. 3 mesce po tabletke..pa nč sam tok da mi recept da.. a preverjajo če sm še živa al kaj?
Pa še to..zakaj naj bi hodile na vsake tolko po tabletke? recimo jst hodm nacca. 3 mesce po tabletke..pa nč sam tok da mi recept da.. a preverjajo če sm še živa al kaj?

... ι αм ωнαт ι αм ...
- mikimišššš
- Sramežljivka
če tko gledate to sploh ni prou!! mislm, morš bit zmerjen itd..saj zarad odmerka teh "hormonov" al kakrkol k jih dobiš na kilažo telesno (saj tko se mi čist amatersk zdi)..
Kar se pa tiče, da mormo hodt po tabletke na vsake tolk časa je pa mislm da čist formalnost..kao da se še uglasimo tm pa tko naprej, pa da ženska napiše da smo na 3 mesce tm (kao tud pretehtane itd..?) al kako?
Kar se pa tiče, da mormo hodt po tabletke na vsake tolk časa je pa mislm da čist formalnost..kao da se še uglasimo tm pa tko naprej, pa da ženska napiše da smo na 3 mesce tm (kao tud pretehtane itd..?) al kako?
... ι αм ωнαт ι αм ...
- positive vibration
- Cosmofrik
Da pritiska ne zmeri je res neumno, težo stehtat se mi pa ne zdi tako nujno. Saj se vidi koliko kg maš približno...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- princeskaa
- Sramežljivka
Meni je danes predpisala Yarino. Pa me zanima kakšne izkušnje imate s temi tabletkami... sej verjamem,da že kje nazaj piše...ma se mi ne da brskat
Sm se šele ko sm pršla domov spomnla kakšni viki in kriki so bli poleti zaradi teh tabletk... pa me je kr mal stiskat začelo... No, kakšne so vaše izkušnje?

Sm se šele ko sm pršla domov spomnla kakšni viki in kriki so bli poleti zaradi teh tabletk... pa me je kr mal stiskat začelo... No, kakšne so vaše izkušnje?
What's the craziest thing you've done lately?