Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Mene je ginekolog samo vprašal, koliko imam kg. Ni mi zmeril pritiska. Rekel je, da pač večinoma mladim puncam predpiše Logest. :gruebel:
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

mja men to ful ni prou, da tko delajo..okej začel se je tud pr men z logest..pol pa enket menstruacije nism imela, mi je pa takoj k sm na posvet pršla dala nove tabletke. Ampak res ful močnejše k vem kako je s temu, k jih majo moje kolegice ravn tiste k mi jih je ona predpisala..šele zdej (po drugem pregledu in posvetovanju - braz tehtanja itd..) mi je dala bolj šibke in kr nekej expiremnitira!!Ma to ni prou no..saj tko se men zdi..

Pa še to..zakaj naj bi hodile na vsake tolko po tabletke? recimo jst hodm nacca. 3 mesce po tabletke..pa nč sam tok da mi recept da.. a preverjajo če sm še živa al kaj? :D
... ι αм ωнαт ι αм ...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Po novem jih dajejo za eno leto. :)
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

^^ Kako za eno leto? 12 šatlic dobiš?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne. Dobiš recept za 12 škatlic in ga neseš v lekarno. Potem pa vsake 3 mesece hodiš v lekarno (vedno moraš it v isto) in ti dajo tabletke. :)
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ja jst morm hodt na 3 mesce gor k sestri da mi sprinta recept pa pol do lekarne. na žalost..a pr vam pa kr tko?
... ι αм ωнαт ι αм ...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Sej to naj bi blo letos povsod tko, sam očitno še ni. :)
Uporabniški avatar
mikimišššš
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mikimišššš »

Ja ravno učeraj sem šla. Sem bla tako presenečena. Ampak se mi ne zdi to fajn. Do zdaj so me pa vedno 1x na tri mesece stehtali pa pritisk zmerli. Menda pa bodo tistim, ki majo kakšne bolezni v družini ali pa so kadilke, še vedno predpisali na 3mesece. Saj tako mi je rekla G
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

če tko gledate to sploh ni prou!! mislm, morš bit zmerjen itd..saj zarad odmerka teh "hormonov" al kakrkol k jih dobiš na kilažo telesno (saj tko se mi čist amatersk zdi)..

Kar se pa tiče, da mormo hodt po tabletke na vsake tolk časa je pa mislm da čist formalnost..kao da se še uglasimo tm pa tko naprej, pa da ženska napiše da smo na 3 mesce tm (kao tud pretehtane itd..?) al kako?
... ι αм ωнαт ι αм ...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Nč kao :D mene so vedno stehtale in mi zmerle pritisk. :)
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

No sej ja tko je pravilno. Pr men pa vedno še sodeluje tale KAO pr pregledu. :oops:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Nikoli me ni ginekolog še stehtal al pa zmeru pritiska. Pač vprašu me je mislim da prvič, to je blo pred 5. leti, ko sem šla 1. po tablete, kolk kil mam, zdaj pa jih valjda že mam mal več.
Sam ok, moj gin. je idiot.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Da pritiska ne zmeri je res neumno, težo stehtat se mi pa ne zdi tako nujno. Saj se vidi koliko kg maš približno...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

*hox* napisal/-a:Ne. Dobiš recept za 12 škatlic in ga neseš v lekarno. Potem pa vsake 3 mesece hodiš v lekarno (vedno moraš it v isto) in ti dajo tabletke. :)

To pa je fajn, da ne bom čakala vedno tam :) Bomo videli, če bo pri nas tudi tako, jutri si ravno grem po tabletke.
Uporabniški avatar
princeskaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princeskaa »

Meni je danes predpisala Yarino. Pa me zanima kakšne izkušnje imate s temi tabletkami... sej verjamem,da že kje nazaj piše...ma se mi ne da brskat :)

Sm se šele ko sm pršla domov spomnla kakšni viki in kriki so bli poleti zaradi teh tabletk... pa me je kr mal stiskat začelo... No, kakšne so vaše izkušnje?
What's the craziest thing you've done lately?
Zaklenjeno