Tvoja droga
- *°mermaid°*
- Sramežljivka
- trepalnica
- Debatorica
internet... na zalost me je zasuznjil... je pa res, da je neizbezen, kar se tice kariere...
cigarete... se vedno prevec kadim, ceprav veliko manj, kot sem in dosti lazje cigarete...
sadje... to je dobra droga, na to sem ponosna... veliko sadja pojem, v zimskem casu se posebej pomaranc...
njam...
kupovanje pisarniskega materiala... pravim si, da ne bom vec vstopila v DZS oz. podobno trgovino in vedno znova me premami... pa si pravim: naj bo, za rezervo... in rezerv imam ze polno omaro...
tusiranje... tusiram se vsaj dvakrat na dan... obozujem obcutek vode na meni... vem, da izsusi kozo, ker imam tudi probleme s tem, ampak ne morem se odvaditi...
... in se kaj, cesar se ne morem spomniti...
cigarete... se vedno prevec kadim, ceprav veliko manj, kot sem in dosti lazje cigarete...
sadje... to je dobra droga, na to sem ponosna... veliko sadja pojem, v zimskem casu se posebej pomaranc...

kupovanje pisarniskega materiala... pravim si, da ne bom vec vstopila v DZS oz. podobno trgovino in vedno znova me premami... pa si pravim: naj bo, za rezervo... in rezerv imam ze polno omaro...

tusiranje... tusiram se vsaj dvakrat na dan... obozujem obcutek vode na meni... vem, da izsusi kozo, ker imam tudi probleme s tem, ampak ne morem se odvaditi...
... in se kaj, cesar se ne morem spomniti...

Precejšnja odvisnica od:
*ljubezni in odnosou
*Roxy (in na sploh srfarskih) cot
*belke s peno
*fitnesa
*adrenalinskih športou
*solat in jogurtou
*fotkanja
*usega, kar "diši" po Havajih
*ljubezni in odnosou
*Roxy (in na sploh srfarskih) cot
*belke s peno
*fitnesa
*adrenalinskih športou
*solat in jogurtou
*fotkanja
*usega, kar "diši" po Havajih
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...