jullia_ napisal/-a:Ja, meni bi bilo tudi zdaj malo nerodno, če bi se tako obnašala, kot sem se pri 16ih.
Je pa podobne podvige zdaj pričel izvajat moj bivši, ki je mladost preživel za računalnikom, zdaj "na stara leta" se pa obnaša kot pubertetnik. To, da ga folk zaradi tega precej čudno gleda, je samo dokaz, da v življenju za vsako stvar obstaja čas in ko je to obdobje mimo, je pač mimo.
MsN napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Ja, meni bi bilo tudi zdaj malo nerodno, če bi se tako obnašala, kot sem se pri 16ih.
Je pa podobne podvige zdaj pričel izvajat moj bivši, ki je mladost preživel za računalnikom, zdaj "na stara leta" se pa obnaša kot pubertetnik. To, da ga folk zaradi tega precej čudno gleda, je samo dokaz, da v življenju za vsako stvar obstaja čas in ko je to obdobje mimo, je pač mimo.
S tem se ne strinjam povsem. Kje pa piše, da zdaj ne bi smel noreti naokoli, če pač prej ni oz. se mu zdaj to zdi fino?
MsN napisal/-a:Hmm, jaz poznam kar nekaj oseb čez 20, ki se niso lupčkale z več kot desetimi ljudmi. Zakaj bi bilo to čudno ali redko?