Koliko bivših (rekapitulacija)?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ok, jaz sem se konkretno lupčkala samo z 2. očitno sem ful čudna :x :roll:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

jullia_ napisal/-a:Ja, meni bi bilo tudi zdaj malo nerodno, če bi se tako obnašala, kot sem se pri 16ih. :)
Je pa podobne podvige zdaj pričel izvajat moj bivši, ki je mladost preživel za računalnikom, zdaj "na stara leta" se pa obnaša kot pubertetnik. To, da ga folk zaradi tega precej čudno gleda, je samo dokaz, da v življenju za vsako stvar obstaja čas in ko je to obdobje mimo, je pač mimo.

S tem se ne strinjam povsem. Kje pa piše, da zdaj ne bi smel noreti naokoli, če pač prej ni oz. se mu zdaj to zdi fino?
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

:D Nisi, sej veš. Vemo, da se da zabavat tudi brez lupčkanja.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Zakaj čudna? Pač pod povprečjem.
Vrednostne sodbe glede tega se mi zdi brezveze podajat. Ravno tako, kot se mi čistost in čuvanje do poroke ne zdita ravno pomembni vrlini, tudi štancanje tipov ni kakšna huda prednost v lajfu :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

MsN napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Ja, meni bi bilo tudi zdaj malo nerodno, če bi se tako obnašala, kot sem se pri 16ih. :)
Je pa podobne podvige zdaj pričel izvajat moj bivši, ki je mladost preživel za računalnikom, zdaj "na stara leta" se pa obnaša kot pubertetnik. To, da ga folk zaradi tega precej čudno gleda, je samo dokaz, da v življenju za vsako stvar obstaja čas in ko je to obdobje mimo, je pač mimo.

S tem se ne strinjam povsem. Kje pa piše, da zdaj ne bi smel noreti naokoli, če pač prej ni oz. se mu zdaj to zdi fino?

Nikjer ne piše, saj se lahko do konca življenja tako obnaša, če želi.
Samo pravim, da smo se mi in naše prioritete tekom let nekoliko spremenile in da je danes precej bolj nenavadno, če sredi privatnega žura par izgine v sobo za eno uro, kot je bilo včasih. :)
Ne trdim, da je s tem kar a priori nekaj narobe, konec koncev smo zdaj polnoletni, takrat pa nismo bili. Vseeno pa takšno obnašanje ni več del stalne prakse pri žuranju, zato je malo bolj senzacionalno :)
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

In kako pa to, da toliko veš o bivšem? A sta še kolega?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Vidiš, meni pa se je pri 16ih zdelo prehitro in čudno, ko so nekateri izginjali neznano kam, pijani, zadeti, skoraj nikoli trezni. Če se to dogaja sedaj, po 20. letu, se mi zdi prej normalno oz. sploh ne zaznam ... Kako smo si različni :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pa tako čisto resno, a to folk v vaših koncih sploh še počne?
V moji okolici je zadnja leta res bolj izjema kot pravilo, da se kdo tako na žurki poparčka.

Kaj folk počne diskretno v dvoje, je drugo vprašanje. Tega ne vem in me niti ne zanima. Pa seveda nisem proti, saj ne zagovarjam celibata :) Ampak tukaj govorim o čisto specifičnem pojavu "javnega" parčkanja, ko to vidijo in vedo vsi navzoči, ker se niti ne skrivaš, ampak se pač kar tam na podbojih vrat, na wcju, na balkonu,... malo polubčkaš.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

res je, včasih je bilo tega 'javnega parčkanja' veliko več. zdaj smo pa mal starejši, pa še ta fb je sprožil sceno vsesplošnega slikanja in valda da nočeš da kaka taka scena pride na internet. se dogaja vse veliko bolj diskretno :D in na 'zrelejšem' nivoju, če bi se temu lahko reklo...
Uporabniški avatar
Lovely22
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Lovely22 »

One night stands: 0
One night kissing: tam okrog 60 +/-
Poletna romanca: 2,3 ..
Kratka veza (1teden do 1 mesec npr.): 5
Nekje vmes: 2
Resne zveze: 0

Seks: 1
• All that we are is the result of what we have thought •
-Lunna-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -Lunna- »

One night stands: 2
Poletna romanca: 3
Kratka veza: 1
Nekje vmes: 2
Resne zveze: 2
Seks: 4(in upam da bo ostala ta št.)
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

MsN napisal/-a:Hmm, jaz poznam kar nekaj oseb čez 20, ki se niso lupčkale z več kot desetimi ljudmi. Zakaj bi bilo to čudno ali redko?

Enako. Tudi jaz sem med njimi in se mi to ne zdi niti malo čudno. Nikoli mi ni bilo do tega, da bi neznani ljudje rinili jezik v moja usta. :) Priznam, da sem že od vedno zelo izbirčna glede fantov, zato sem se vedno "lubčkala" samo s tistimi, ki so mi bili res privlačni in vedno sem jih tudi poznala. To, da bi mi kar nek neznanec porinil jezik v usta, mi je bilo pač že od vedno dobesedno nagravžno in tak tip me gotovo ne bi privlačil, kaj šele da bi imela z njim kaj več. Ravno zato, ker sem te ljudi poznala se je po poljubljanju razvila zveza (če lahko temu rečem zveza, saj nikoli ni bila daljša od 2 mesecev), tudi če tega nisem pričakovala.
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

MsN napisal/-a:Hmm, jaz poznam kar nekaj oseb čez 20, ki se niso lupčkale z več kot desetimi ljudmi. Zakaj bi bilo to čudno ali redko?
Obstajajo tudi taki, ki so stari 20+, pa niso niti do prvega poljuba prišli (tudi na forumu je nekaj takih), tako da se ti res ni treba sekirat. :wink:
petelincek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a petelincek »

A to mislš punc, al nas, maminih sinčkov? :-P
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Re: Koliko bivših?

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »