Koliko bivših (rekapitulacija)?
ful mi je smešno, da sploh štejete lupčkanje pod ONS. jaz sem vedno mislila, da se ONS omejuje izključno na enkraten sex z neko osebo..ne pa samo lupčkanje
pa tudi to, da se je večina bejb lupčkala z manj ko 10 tipi in se jim zdi to katastrofalno visoka cifra.. lahko vas potolažim, da osebno ne poznam nobene osebe nad 18, ki bi se lupčkala z manj ko desetimi tipi
ponavadi gredo te cifre že krepko čez 20,30.
mislim..ste ziher, da štejete res vsako (konkretno) poljubljanje s kom?
čist resno sprašujem, tako da prosim nočem nekega zgražanja

pa tudi to, da se je večina bejb lupčkala z manj ko 10 tipi in se jim zdi to katastrofalno visoka cifra.. lahko vas potolažim, da osebno ne poznam nobene osebe nad 18, ki bi se lupčkala z manj ko desetimi tipi

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Jst pa pr najbolši volji ne bi mogla moje preteklosti popredalčkat na način, kakršen je naveden u tej temi.
Seksa za eno noč še nism mela, poletnih romanc je blo neki, ene so trajale po par dni, druge so se raztegnile čez celo poletje, ene spremenile u resne zveze, kratkih zvez in zvez "nekje vmes" ne morem natančno (!) definirat, kr so nekatere soupadale z zgoraj omenjenimi "romancami", med resne zveze štejem tri, u katerih sm seveda seksala, seks pa se je zgodiu (in dogajau) še dvakrat, ko sm zgolj misnla, da se bomo šli resno zvezo ...
Tko nekak.
Seksa za eno noč še nism mela, poletnih romanc je blo neki, ene so trajale po par dni, druge so se raztegnile čez celo poletje, ene spremenile u resne zveze, kratkih zvez in zvez "nekje vmes" ne morem natančno (!) definirat, kr so nekatere soupadale z zgoraj omenjenimi "romancami", med resne zveze štejem tri, u katerih sm seveda seksala, seks pa se je zgodiu (in dogajau) še dvakrat, ko sm zgolj misnla, da se bomo šli resno zvezo ...
Tko nekak.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
rachka_ napisal/-a:pa tudi to, da se je večina bejb lupčkala z manj ko 10 tipi in se jim zdi to katastrofalno visoka cifra.. lahko vas potolažim, da osebno ne poznam nobene osebe nad 18, ki bi se lupčkala z manj ko desetimi tipiponavadi gredo te cifre že krepko čez 20,30.
Ja, jih poznam veliko, tudi jaz sem med njimi. In ja, seveda si zapomniš s kolikimi si se lupčkal!? Kaj, a moraš biti pijan, ko se lupčkaš ali pa senilen?

LanaMaxim napisal/-a:In ja, seveda si zapomniš s kolikimi si se lupčkal!?
amm...js priznam, (ja preteklosti se ne smemo sramovat

Jaz ne bi znala več narest točnega seznama vseh, ki so porinili jezik v moja usta
Sicer sem tovrstne podvige izvajala samo v prvih treh letih srednje šole, ker je potem prišel resen tip naokoli, ampak vseeno se jih je kar nekaj nabralo. Novoletne žurke, morje, kakšen malo bolj živahen petkov večer,... 20 jih je bilo ziher.

Sicer sem tovrstne podvige izvajala samo v prvih treh letih srednje šole, ker je potem prišel resen tip naokoli, ampak vseeno se jih je kar nekaj nabralo. Novoletne žurke, morje, kakšen malo bolj živahen petkov večer,... 20 jih je bilo ziher.
Seveda greš vsak petek ven. Pa ob sobotah tudi, med počitnicami pa še pogosteje. Eni se nismo takoj po valeti k upokojencem vpisali
Res ne razumem, zakaj bi bila 20 velika cifra. V treh letih je to povprečno 6-7 fantov na leto, kar je približno eden na dva meseca. Če se torej z nekom žvališ za novo leto, se boš statistično gledano naslednjič nekje marca. Čista kurbarija...

Res ne razumem, zakaj bi bila 20 velika cifra. V treh letih je to povprečno 6-7 fantov na leto, kar je približno eden na dva meseca. Če se torej z nekom žvališ za novo leto, se boš statistično gledano naslednjič nekje marca. Čista kurbarija...
LanaMaxim napisal/-a:Jah, to je pa drugo, če greš vsak petek ven in so fantje edino razvedrilo.hec
ja nc hec, dejansko so bli razvedrilo

sej pravim, pac je blo to obdobje mojga zivljenja, zdej tega ne pocnem...ne sam da mam resnega fanta, amapk mi tut drugac 100% vec ne bi blo do tega (sem ze prej nehala to pocet

sem pa dobila neki prijatlov na tak nacin, in smo se zdej prijatli hehe

Ja, meni bi bilo tudi zdaj malo nerodno, če bi se tako obnašala, kot sem se pri 16ih.
Je pa podobne podvige zdaj pričel izvajat moj bivši, ki je mladost preživel za računalnikom, zdaj "na stara leta" se pa obnaša kot pubertetnik. To, da ga folk zaradi tega precej čudno gleda, je samo dokaz, da v življenju za vsako stvar obstaja čas in ko je to obdobje mimo, je pač mimo.

Je pa podobne podvige zdaj pričel izvajat moj bivši, ki je mladost preživel za računalnikom, zdaj "na stara leta" se pa obnaša kot pubertetnik. To, da ga folk zaradi tega precej čudno gleda, je samo dokaz, da v življenju za vsako stvar obstaja čas in ko je to obdobje mimo, je pač mimo.