Koliko bivših (rekapitulacija)?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

manjka: posiljena ter posilila! :cry:
Uporabniški avatar
tejcaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tejcaa »

One night stands: hmm s samim lupckanjem velik :D
Poletna romanca:1
Kratka veza: 2
Nekje vmes: 0
Resne zveze: 1
Seks: 3
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

One night stands: 0
Poletna romanca: 0
Kratka veza: 0
Nekje vmes: 0
Resne zveze: 1
Seks: 1
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ful mi je smešno, da sploh štejete lupčkanje pod ONS. jaz sem vedno mislila, da se ONS omejuje izključno na enkraten sex z neko osebo..ne pa samo lupčkanje :D
pa tudi to, da se je večina bejb lupčkala z manj ko 10 tipi in se jim zdi to katastrofalno visoka cifra.. lahko vas potolažim, da osebno ne poznam nobene osebe nad 18, ki bi se lupčkala z manj ko desetimi tipi :D ponavadi gredo te cifre že krepko čez 20,30.
mislim..ste ziher, da štejete res vsako (konkretno) poljubljanje s kom?

čist resno sprašujem, tako da prosim nočem nekega zgražanja :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Hmm, jaz poznam kar nekaj oseb čez 20, ki se niso lupčkale z več kot desetimi ljudmi. Zakaj bi bilo to čudno ali redko?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Jst pa pr najbolši volji ne bi mogla moje preteklosti popredalčkat na način, kakršen je naveden u tej temi.

Seksa za eno noč še nism mela, poletnih romanc je blo neki, ene so trajale po par dni, druge so se raztegnile čez celo poletje, ene spremenile u resne zveze, kratkih zvez in zvez "nekje vmes" ne morem natančno (!) definirat, kr so nekatere soupadale z zgoraj omenjenimi "romancami", med resne zveze štejem tri, u katerih sm seveda seksala, seks pa se je zgodiu (in dogajau) še dvakrat, ko sm zgolj misnla, da se bomo šli resno zvezo ...

Tko nekak.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

rachka_ napisal/-a:pa tudi to, da se je večina bejb lupčkala z manj ko 10 tipi in se jim zdi to katastrofalno visoka cifra.. lahko vas potolažim, da osebno ne poznam nobene osebe nad 18, ki bi se lupčkala z manj ko desetimi tipi :D ponavadi gredo te cifre že krepko čez 20,30.
mislim..ste ziher, da štejete res vsako (konkretno) poljubljanje s kom?

čist resno sprašujem, tako da prosim nočem nekega zgražanja :D

Ja, jih poznam veliko, tudi jaz sem med njimi. In ja, seveda si zapomniš s kolikimi si se lupčkal!? Kaj, a moraš biti pijan, ko se lupčkaš ali pa senilen? :D Pa saj lupčkanje ni isto kot, če bi nekoga samo pozdravil, to si valda ne zapomniš.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Heh, eni si ne zapomnejo niti s kolkimi so spal, kaj šele, da bi vodil evidenco (zgolj) lupčkanja ... :?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

LanaMaxim napisal/-a:In ja, seveda si zapomniš s kolikimi si se lupčkal!?

amm...js priznam, (ja preteklosti se ne smemo sramovat :D) da se ne spomnim vseh..vsakic ko stejem koga pozabim in vsakic pride drugacna cifra, sigurno sm jih ze dosti pozabla :D se pa stevilka giblje okrog 30 in vse se je zgodilo v roku dveh let (prvi dve leti srednje sole)...jah vsak petek in soboto se je hodilo ven in druzba taka in ka js vem....nora leta :oops:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz ne bi znala več narest točnega seznama vseh, ki so porinili jezik v moja usta :)
Sicer sem tovrstne podvige izvajala samo v prvih treh letih srednje šole, ker je potem prišel resen tip naokoli, ampak vseeno se jih je kar nekaj nabralo. Novoletne žurke, morje, kakšen malo bolj živahen petkov večer,... 20 jih je bilo ziher.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Jah, to je pa drugo, če greš vsak petek ven in so fantje edino razvedrilo. :D hec
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Seveda greš vsak petek ven. Pa ob sobotah tudi, med počitnicami pa še pogosteje. Eni se nismo takoj po valeti k upokojencem vpisali :P

Res ne razumem, zakaj bi bila 20 velika cifra. V treh letih je to povprečno 6-7 fantov na leto, kar je približno eden na dva meseca. Če se torej z nekom žvališ za novo leto, se boš statistično gledano naslednjič nekje marca. Čista kurbarija...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

LanaMaxim napisal/-a:Jah, to je pa drugo, če greš vsak petek ven in so fantje edino razvedrilo. :D hec

ja nc hec, dejansko so bli razvedrilo :wink: pac tk je blo da nevem, u petek so vsi nekak ''bli drug z drugim'' in ceprav nisem nikol tega nacrtovala, sem se tut js ponavadi z nekom znasla nekje... nekatere sem poznala, nekatere samo na videz, nekatere sem spoznala oz. zvedla kdo so sele naslednji dan... :D
sej pravim, pac je blo to obdobje mojga zivljenja, zdej tega ne pocnem...ne sam da mam resnega fanta, amapk mi tut drugac 100% vec ne bi blo do tega (sem ze prej nehala to pocet :D ) se je pa proti koncu s parimi tut nadaljevalo u seks :oops: pol mi je blo pa dost :D

sem pa dobila neki prijatlov na tak nacin, in smo se zdej prijatli hehe :D
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

MsN napisal/-a:Hmm, jaz poznam kar nekaj oseb čez 20, ki se niso lupčkale z več kot desetimi ljudmi. Zakaj bi bilo to čudno ali redko?

no jz sm med njimi... na ta način sem bila samo z enim... katastrofa :o

ampak sm ponosna na to :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, meni bi bilo tudi zdaj malo nerodno, če bi se tako obnašala, kot sem se pri 16ih. :)
Je pa podobne podvige zdaj pričel izvajat moj bivši, ki je mladost preživel za računalnikom, zdaj "na stara leta" se pa obnaša kot pubertetnik. To, da ga folk zaradi tega precej čudno gleda, je samo dokaz, da v življenju za vsako stvar obstaja čas in ko je to obdobje mimo, je pač mimo.
Odgovori