Vaše restavracije

Gurmanski užitki.
Odgovori
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Ja, u Kavalu majo res ful dobr za jest ... Cene so normalne - midva sva sla na vecerjico (dve rizotke pa pannacota pa pijaca) pa sva dala 25-30€. Lohk se pa ful nateravas z raznimi ribami pa zrezki, kar pa valda pride drazje.
Kasca mrlascnik na brezovci je bla men tut ful usec, tut ni tok draga.
Za moj rojstn dan sva sla pa u Piazzo, tut ful dobre testenine pa pizze.

Ce mata rada italjansko, vse tele ful priporocam :)
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Tiavanna napisal/-a:A slučajno kdo ve za eno dobro picerijo v Uncu? Zadnjič mi je nekdo govoril o tej piceriji, pa se ne spomnim imena (pa tudi tega ne, kdo mi je to govoril :roll: ). Baje da majo tudi ful ogromne pice.

Sej vem, da je to že eno leto prepozno ampak vseeo. Najbrž je mislu Portus. JA pice so res velike, problem je ker imajo samo veliiiike. :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Po novem (no, že od poletja, samo da sm se zadnje mesce preselila not) kofetkam več al mnj u Corsu, kr ni gužvice, je toplo, dobim piškotek in res dobro belko z veeeelik pene, k mi jo začne ena "moja" kelnarca prpraulat čim me zagleda na vratih :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kAtz »

men je pa najlepši in najboljši lokal Alaya. Je delau moj kolega tam celo poletje, tk da smo cele dneve in večere poležavali na tistih kavčih, ko eni lenivci. Pa všeč mi je tud tam zrawn tivolija. Newm kk se že reče. Pač majo fajn ponudbo, pa udobne stole :D

Drgač so mi pa najboljše restavracije te Pomaranča bar, pa Imperio Mexicano pa pizzeria Moby Dick u Centru Novalje :) nisem še jedla boljših pic!
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

kAtz napisal/-a:men je pa najlepši in najboljši lokal Alaya. Je delau moj kolega tam celo poletje, tk da smo cele dneve in večere poležavali na tistih kavčih, ko eni lenivci.

Jaa, Alaya je super, sploh un paviljonček-zakon.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

v kafeteriji Lan v Ljubljani je prijeten mir in lepa senčka.
v Bi-ko-Fe ju majo dobro muziko in prijetno vzdušje, drugače pa nisem neka fenica kafičev.
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

Skelet v Ljubljani zarad ambienta
Cukrana v Kranju zarad sladolednih kup
Oranžerija v Mengšu zaradi... hm...vsega?
un lokalček v Zbiljah ob jezeru
Homan v Škofji Loki zarad tradicije :)
Shark v Izoli zarad prijaznega natakarja, ki dela fajn koktejle in daje popust na redne stranke
Semafor v Ljubljani, ker je edinstven in zelo primeren za špricanje faxa

Kruhkerija Gorjanc - Mmmm
Foculus solate in pizze

še kaj bi se našlo...
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Izola: KT1 in Moby Dick. KT1 zarad super odličnih čajčkov in Moby Dick zarad super koktajlov
Portorož: Paprika seveda eni in edini supermegalomanski koktajlčki :scherzkeks:
Koper: trenutno mi ne rata se spounit imena, ampak je tam pr policiji. Nism sigurna, ampak mislm, da je Kapitanija al nek tazga. Notr se počutm ful uredu, ker je takšno okolje, da je oh in sploh. Nardijo pa najbolši kakau.
Postojna: Riziko zarad Antifriza in Tandem zarad čajčkov.
Usi ti lokalčki, ki sm jih omelna majo tud lep ambijent-razen prenovljenega Tadema, ki mi je kr nekej, ker me spominja na neko ameriško jedilnico. :?

Aja, pozabla restauracije. :)
Izola: najraje jem v Ribiču, ker nardijo res dobro hrano. Ušeč mi je tudi Napa (al je Mapa :gruebel: ), ker nardijo dobro pico z gamber.
Koper: Ko sva v Kopru greva skor obvezno jest v Storijo in tam si vedno naročim fuže z gamberi, ker so red dobri. Ko sva pa malo bolj pr kešu pa greva jest v Skiperja. Skor zaljubljena sm v to restauracijo in njihovo dobro hrano. Slika
Portorož: Sidro, obvezno Sidro. :)
Postojna: Kebab Majlont Slika
Zadnjič spremenil p!ka, dne 17. Jan. 2009 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Skrat potepuh napisal/-a:Skelet v Ljubljani zarad ambienta
Cukrana v Kranju zarad sladolednih kup
Oranžerija v Mengšu zaradi... hm...vsega?
un lokalček v Zbiljah ob jezeru
Homan v Škofji Loki zarad tradicije :)Shark v Izoli zarad prijaznega natakarja, ki dela fajn koktejle in daje popust na redne stranke
Semafor v Ljubljani, ker je edinstven in zelo primeren za špricanje faxa

Kruhkerija Gorjanc - Mmmm
Foculus solate in pizze

še kaj bi se našlo...

Ja, v Homana jst tud rada grem, ker majo dobre zadeve, pa še bliz mam :) Pa sploh polet je luštn, k lahko sediš zuni, pod lipo in gledaš mimoidoče, pa še teko lepo srednjeveško mestece je :) Pa v Kranj v Slončka, na vroče jagode :wink:

Drugač so pa men dobre restavracije Klementina (bliz Šk.Loke), Bolero (Naklo), Baron (Bitnje), Piazza (Ljubljana)...eeeem, trenutno se ne spomnem več.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Skrat potepuh napisal/-a:Shark v Izoli zarad prijaznega natakarja, ki dela fajn koktejle in daje popust na redne stranke

Men pa Shrak lih zarad koktejlou ni ušeč+ker majo une neudobne stole. Sploh une tavisoke-kr muka mi je, ko plezam tja gor, da se z mojimi kratkimi nogicami usedem nanj. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Imperio Mexicana, Pomaranča, Verona pa Oliva so meni zakon! Pa u Šparovo samopostrežno na hitr rada skočim. :)

Sam na pijačo gremo pa skorajda VEDNO v Branibor-a.

Vse to je pa v CE, seveda. :P

Drugače mi je pa tut v MB na Lentu, ful dobra srpska restavracija. Nad njo je pa kitajska, se mi zdi? Čisto pri mostu, proti Koloseju. Ful velikrat gremo, pa vedno dobro jem. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Misliš gril Ranca verjetno. Tam je ful dobro za jest, ja. Zgoraj, nasproti glavnega trga je pa Stari grill, isti lastnik je (oz. sta oče in sin) sam da zgori majo pa tud na bone.

V Mb mi najbolj odgovarjata Satchmo in Kaos v vseh pogledih. Za kako pivo al pa kafe mam Klasika pa Čajeka, v večernih urah pa MC, Štuk, seveda ponovno kaos in satchmo...včasih je bil še KGB, na katerega smo pa zadnje čase se mi zdi, kar malo pozabli...

Za jest it: the best sta mi Cantante in Takos. Pa Al Capone mi je ful dober! Ancora se mi je zamerla. Te mi je Sidro boljše, pa se pač do Bresternice zapelješ. Moram pa še probat ono indijsko restavracijo v košakih, ma kera izkušnje?

Sicer pa priporočam: na poti iz Rogle, če boste kaj smučale, se ustavite v Gostišču Smogavc. Hrana taka, da se sam oblizuješ...je pa res, da sma z mojim plačala 40€ za kosilo (česnova kremna juha, mnjaaaaam, srnin file v brinovi omaki in sirovi štruklji, pa njegova hrana).
Ampak vseeno, kjub temu da je bilo božansko dobro, si zamerim teh 40€, ker se mi zdi too much za eno faking kosilo.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

p!ka napisal/-a:
Skrat potepuh napisal/-a:Shark v Izoli zarad prijaznega natakarja, ki dela fajn koktejle in daje popust na redne stranke

Men pa Shrak lih zarad koktejlou ni ušeč+ker majo une neudobne stole. Sploh une tavisoke-kr muka mi je, ko plezam tja gor, da se z mojimi kratkimi nogicami usedem nanj. Slika

Ne vem, js mam fajn izkušnje. Midva prideva na vsake pol leta (dobesedno) in dobiva popust na redne stranke. :) Prvič ko sva bla not nama je dogajal in sva plesala, tko d sta se kelnar pa kelnarca usedla in podaljšala za eno uro. Glede na to d je bla ure 2 al kok se mi je zdel ful prijazno, sploh zato ker res ni blo nč več odprt. Js rečem kr tistmu k meša, naj mi naredi, kar misli, d mi bo všeč. Povem, kakšne okuse bi rada, pol nej pa on izbere. In fajn mu gre. :) In zato tut svoje prjatle ko so na Obali peljem tja vsaj na kako pjačo...
Aja, d ne bom preveč OT, fajn je tut Kavarna Veronika v Kamniku - taka meščanska...
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Portorož: Alaya, Paprika, Cacao, Tivoli (une lupince, ki jih imajo poleti na terasi). :hearts:

To so pa tut vsi lokali, ki so me do sedaj 100% prepričali. :D

V Ljubljani se ne spomnim niti enga, ki bi mi biu tok ušeč, da bi se z veseljem vračala tja. V Celju smo pa največkrat v Populusu.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

positive vibration napisal/-a:Misliš gril Ranca verjetno.

Sploh se ne spomnim zdajle imen, sam tole mi malo tuje zveni. :? Mislim, da ni to to.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Odgovori