Kasca mrlascnik na brezovci je bla men tut ful usec, tut ni tok draga.
Za moj rojstn dan sva sla pa u Piazzo, tut ful dobre testenine pa pizze.
Ce mata rada italjansko, vse tele ful priporocam

Tiavanna napisal/-a:A slučajno kdo ve za eno dobro picerijo v Uncu? Zadnjič mi je nekdo govoril o tej piceriji, pa se ne spomnim imena (pa tudi tega ne, kdo mi je to govoril). Baje da majo tudi ful ogromne pice.

.
 . 
  nisem še jedla boljših pic!
  nisem še jedla boljših pic!

), ker nardijo dobro pico z gamber.
 ), ker nardijo dobro pico z gamber. 

Skrat potepuh napisal/-a:Skelet v Ljubljani zarad ambienta
Cukrana v Kranju zarad sladolednih kup
Oranžerija v Mengšu zaradi... hm...vsega?
un lokalček v Zbiljah ob jezeru
Homan v Škofji Loki zarad tradicijeShark v Izoli zarad prijaznega natakarja, ki dela fajn koktejle in daje popust na redne stranke
Semafor v Ljubljani, ker je edinstven in zelo primeren za špricanje faxa
Kruhkerija Gorjanc - Mmmm
Foculus solate in pizze
še kaj bi se našlo...
 Pa sploh polet je luštn, k lahko sediš zuni, pod lipo in gledaš mimoidoče, pa še teko lepo srednjeveško mestece je
 Pa sploh polet je luštn, k lahko sediš zuni, pod lipo in gledaš mimoidoče, pa še teko lepo srednjeveško mestece je  Pa v Kranj v Slončka, na vroče jagode
 Pa v Kranj v Slončka, na vroče jagode  
 Skrat potepuh napisal/-a:Shark v Izoli zarad prijaznega natakarja, ki dela fajn koktejle in daje popust na redne stranke

p!ka napisal/-a:Skrat potepuh napisal/-a:Shark v Izoli zarad prijaznega natakarja, ki dela fajn koktejle in daje popust na redne stranke
Men pa Shrak lih zarad koktejlou ni ušeč+ker majo une neudobne stole. Sploh une tavisoke-kr muka mi je, ko plezam tja gor, da se z mojimi kratkimi nogicami usedem nanj.
 Prvič ko sva bla not nama je dogajal in sva plesala, tko d sta se kelnar pa kelnarca usedla in podaljšala za eno uro. Glede na to d je bla ure 2 al kok se mi je zdel ful prijazno, sploh zato ker res ni blo nč več odprt. Js rečem kr tistmu k meša, naj mi naredi, kar misli, d mi bo všeč. Povem, kakšne okuse bi rada, pol nej pa on izbere. In fajn mu gre.
 Prvič ko sva bla not nama je dogajal in sva plesala, tko d sta se kelnar pa kelnarca usedla in podaljšala za eno uro. Glede na to d je bla ure 2 al kok se mi je zdel ful prijazno, sploh zato ker res ni blo nč več odprt. Js rečem kr tistmu k meša, naj mi naredi, kar misli, d mi bo všeč. Povem, kakšne okuse bi rada, pol nej pa on izbere. In fajn mu gre.  In zato tut svoje prjatle ko so na Obali peljem tja vsaj na kako pjačo...
 In zato tut svoje prjatle ko so na Obali peljem tja vsaj na kako pjačo...