* testenine
* glasba
* rekreacija
* mleko

Dita- napisal/-a:Droga:
1. Mamilo - psihoaktivna substanca, ki povzroča omamo in je zasvojljiva,
2.Droga (farmacija) - surovina rastlinskega, živalskega ali mineralnega izvora za pripravo zdravilnih pripravkov.
sej ne da je skorej čist vsak post klele off topic... če šenkrat vidm kako je ''on'' al pa ''čokolada'' vaša droga in kako on in sploh ne morte brez tega bom pomoje pol sobe pobruhala
Tole kar si zgoraj napisala je že skoraj strokovna terminologija. V vsakdanjem življenju uporabljamo besedi kot sopomenki, zato se ni treba razburjat oz. bruhat.
Mislim, da vsi razumemo kakšen je namen te teme.Dita- napisal/-a:Droga:
2.Droga (farmacija) - surovina rastlinskega, živalskega ali mineralnega izvora za pripravo zdravilnih pripravkov.
sej ne da je skorej čist vsak post klele off topic... če šenkrat vidm kako je ''on'' al pa ''čokolada'' vaša droga in kako on in sploh ne morte brez tega bom pomoje pol sobe pobruhala
.ŽuŽa napisal/-a:Dita- napisal/-a:Droga:
Preber si mal prve poste pa boš vidla da nismo OT.
A boš zdej bruhala ko bom napisala da je moj lubibubimiškocukrčekdragi moja droga.
mah ne sej štekam, sej jz sm tut čist zadeta k se mojga dotaknem