avtomobili
Jochie napisal/-a:lej, meni je čisto vseeno, v katerem avtu se voziš in kateri avto ti je všeč! pač jaz vozim hondo, v bližnji prihodnosti bom presedlal na mercedesa, ampak to je itak moj problem oz. moje veselje...
tako da...karkoli ti paše, uživaj v tistem!
No super, potem raznorazne: deklica najbrž ma pešhondo in to, neb ble potrebne, če bi ti blo tok vseen

Vsakmu so všeč druge stvari in hvala bogu da je tako. Vsak vozi kar mu paše in če je debata o avtih ni treba takoj skočit zato ker nekomu Honda pač ni kul

If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Mislm, da je tole najbolj primerna tema da vprašam. Torej, zgubil se je rezervni ključ mojega avta. Kaj narest v takem primeru, kako pridem do novega? Ti lahko naredijo še enega? Kontaktiram avtohišo?
Res se mi ne sanja.

Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Jap. Dobiš nov ključ, nov rezervn ključ, pa sprogramirajo ti pač kluče pa mislm da klučavnco tud menjajo. to ti itk tm pol use povejo kaj je treba
Lohk pač tud samo rezervnga novga uazmeš sam..jst nebi no. Vseen bo nekdo mel ta tvoj kluč k si ga zgubla, mene bi skos psihiral pol
Za plačat pa nevem kok je, ni lih malo (če daš na novo vse pač)

Za plačat pa nevem kok je, ni lih malo (če daš na novo vse pač)

If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Sneeeeg....
Ni lepšega kot driftanje po zasneženih parkiriščih in rondojih
Seveda po Jurčkovi cesti tudi ni bilo slabo
Edino za smučanje in driftanje je dobra zima
Ni lepšega kot driftanje po zasneženih parkiriščih in rondojih

Seveda po Jurčkovi cesti tudi ni bilo slabo

Edino za smučanje in driftanje je dobra zima

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Kofetarica
Arsenal, priporočam japonski avto. 12 let sem vozil Honde, najprej civica, potem accorda. nikoli nobenih problemov.
Če kupuješ rabljen avto, raje poišči enega (mehanik, karkoli), ki se na avtomobile ful spozna pa njemu plačaš zahtevano vsoto, pa on avto pregleda, tako obstaja manjša verjetnost, da bodo z avtomobili kasneje problemi. pa če je avto majhen, je poraba max 6l/100km, zato priporočam bencinarja, kajti ko pri dieselu začnejo crkovati bosch pumpe, so stroški...
Kar se pa servisov tiče, pooblaščeni so "dragi". redni servis je pa itak menjava olja in oljnega filtra ter zračnega filtra. in če mene na benzu košta tak servis 100€ (res je, da prinesem svoje olje, za katerega plačam 8€/l), tudi nje na malih japončkih servis ne bo prišel bistveno več. je pa treba na vsakih toliko km pač zamenjati še kaj več, od zavornih diskov in ploščic, svečk, na 100.000-120.000 pa tudi jermene, takrat pa je strošek pač večji.
zadnje čase pa ful hvalijo tudi korejske avtomobile - Hyundai, Kia, ki so od japoncev cenejši in baje tudi dovolj dobri...je za pogledat, če fejst gledaš na ceno....
Če kupuješ rabljen avto, raje poišči enega (mehanik, karkoli), ki se na avtomobile ful spozna pa njemu plačaš zahtevano vsoto, pa on avto pregleda, tako obstaja manjša verjetnost, da bodo z avtomobili kasneje problemi. pa če je avto majhen, je poraba max 6l/100km, zato priporočam bencinarja, kajti ko pri dieselu začnejo crkovati bosch pumpe, so stroški...
Kar se pa servisov tiče, pooblaščeni so "dragi". redni servis je pa itak menjava olja in oljnega filtra ter zračnega filtra. in če mene na benzu košta tak servis 100€ (res je, da prinesem svoje olje, za katerega plačam 8€/l), tudi nje na malih japončkih servis ne bo prišel bistveno več. je pa treba na vsakih toliko km pač zamenjati še kaj več, od zavornih diskov in ploščic, svečk, na 100.000-120.000 pa tudi jermene, takrat pa je strošek pač večji.
zadnje čase pa ful hvalijo tudi korejske avtomobile - Hyundai, Kia, ki so od japoncev cenejši in baje tudi dovolj dobri...je za pogledat, če fejst gledaš na ceno....