avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Mercedes je bistveno večji statusni simbol kot honda, to je res....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ne gre za statusni simbol....bmk za statusni simbol :wink:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Jochie napisal/-a:lej, meni je čisto vseeno, v katerem avtu se voziš in kateri avto ti je všeč! pač jaz vozim hondo, v bližnji prihodnosti bom presedlal na mercedesa, ampak to je itak moj problem oz. moje veselje...

tako da...karkoli ti paše, uživaj v tistem! :wink:

No super, potem raznorazne: deklica najbrž ma pešhondo in to, neb ble potrebne, če bi ti blo tok vseen ;)
Vsakmu so všeč druge stvari in hvala bogu da je tako. Vsak vozi kar mu paše in če je debata o avtih ni treba takoj skočit zato ker nekomu Honda pač ni kul :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

saj nisem skočil, samo vprašal sem te za pojasnilo, ki ga pa (še) nisem dobil! :wink:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

s takim odnosom ga tudi ne boš :wink:
Pa lep večer in veliko varnih km še naprej :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

hvala enako! :wink:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

KiLLyKa napisal/-a:s takim odnosom ga tudi ne boš :wink:
Pa lep večer in veliko varnih km še naprej :)

Haaa kera kajla... :lach:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:eek: :roll:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Glavno, da je Audi majka! :D

Ka se bote zaj zarad Hond kregali? :D :D (Mal vas morm pohecat.)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Mislm, da je tole najbolj primerna tema da vprašam. Torej, zgubil se je rezervni ključ mojega avta. Kaj narest v takem primeru, kako pridem do novega? Ti lahko naredijo še enega? Kontaktiram avtohišo? :? Res se mi ne sanja.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Jap. Dobiš nov ključ, nov rezervn ključ, pa sprogramirajo ti pač kluče pa mislm da klučavnco tud menjajo. to ti itk tm pol use povejo kaj je treba :) Lohk pač tud samo rezervnga novga uazmeš sam..jst nebi no. Vseen bo nekdo mel ta tvoj kluč k si ga zgubla, mene bi skos psihiral pol :)
Za plačat pa nevem kok je, ni lih malo (če daš na novo vse pač) :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Sneeeeg....
Ni lepšega kot driftanje po zasneženih parkiriščih in rondojih :)
Seveda po Jurčkovi cesti tudi ni bilo slabo :)

Edino za smučanje in driftanje je dobra zima :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Arsenal
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Arsenal »

Počasi se odločam za nakup svojega prvega avtomobila. Najprej sem se zaljubila v Citroen C3, sedaj pa sem o njem slišala veliko slabega, zato sedaj navijam za Nissan Micro. Ima mogoče kdo od vas izkušnje z C3 ali pa Micro? :)
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

Citroeni sucks, Nissani so pa dragi servisi/rezervni deli ipd :)
Ampak med tema 2ma... definitivno MICRA!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Arsenal, priporočam japonski avto. 12 let sem vozil Honde, najprej civica, potem accorda. nikoli nobenih problemov.

Če kupuješ rabljen avto, raje poišči enega (mehanik, karkoli), ki se na avtomobile ful spozna pa njemu plačaš zahtevano vsoto, pa on avto pregleda, tako obstaja manjša verjetnost, da bodo z avtomobili kasneje problemi. pa če je avto majhen, je poraba max 6l/100km, zato priporočam bencinarja, kajti ko pri dieselu začnejo crkovati bosch pumpe, so stroški...

Kar se pa servisov tiče, pooblaščeni so "dragi". redni servis je pa itak menjava olja in oljnega filtra ter zračnega filtra. in če mene na benzu košta tak servis 100€ (res je, da prinesem svoje olje, za katerega plačam 8€/l), tudi nje na malih japončkih servis ne bo prišel bistveno več. je pa treba na vsakih toliko km pač zamenjati še kaj več, od zavornih diskov in ploščic, svečk, na 100.000-120.000 pa tudi jermene, takrat pa je strošek pač večji.

zadnje čase pa ful hvalijo tudi korejske avtomobile - Hyundai, Kia, ki so od japoncev cenejši in baje tudi dovolj dobri...je za pogledat, če fejst gledaš na ceno....
Odgovori