Wiwiwiwiwiwiw, jst sm ša letos tja.. Prjatlca pa jst sva se odločile, da bove šle čist na blef.. Pač jst sm v denarnci mela 80€ za 5 dni, kar niti slučajno ne bi bilo dovolj, če bi hotele spati v motelih.. Huh, in odločili sve se- že 1. dan, da nama ne preostane drugega, kot da se napijeva.. Torbe sva pustili pr prjaznem natakarju, same pa sva tekle v trgovino po vino. Že pošteno prešerni sva se vrnili v tisti klub ( Black dog), kjer sva imeli torbe.. No prjatlca je že komirala za mizo, jst pa sm šla vn na cigaret (še vedno nisve vedle kje bove preživele noč). Tam me neko dekle vpraša, če imam ogenj,.. In takoj pade debata o tem iz kje sva in tako naprej... Potem pa me vpraša kje bova s prijateljico spale, pa povem, da še ne veva, in ona v isti sapi reče, da laho pri njej, če naju ne motijo psi.. Itak se mi je zdel, da je to rekla samo zaradi lepšega. No potem je prisedla k nama in mi povedala, da je resno mislna, pač če nisva nekakšni ciganki

. Uglavnem dejansko sva pri tej ženski živele celih 5 dni, bila je največja legenda, gostoljubna kot sam hudič, prijazna, je rekla, da ji sploh ni problema. Potem nama je še dala ne vem kok stvari, plačevala nama je pijače, ker medve pač nisva mele denarja itn.. In res smo postale prjatlce, stalno smo v kontaktih, res taka gostoljubnost in prijaznost kakršne je ona zmožna.. Heheheh, pa nasploh nama je celotne počitnice v Franciji vse tako lepo teklo. Pristale ssva na letališču okrog 20km stran od Pariza. In sva šle štopat. Po 3eh minutah nama ustavi starejši gospod in nama obenem pove, da francozi zelo neradi ustavljajo. Potem sva se sprehajali po Parizu, ko srečam nekega moškega z zemljevidom in ga vprašam, kje ga je dobil, pa mi ga le ta da, in reče, da ima 2, da ni problema

...
Videle sva pa Notre Dame, grob od Jima Morrisona, Edit Piaf, (iskale sva še Molliera, pa ga nisve našlle

), bile sva na Eifllovem stolpu, na najbolj odštekani glam zabavi od enega benda (nekaj smo se po netu menili).. V glavnem najbolj nore počitnice v življenju! Vsak dan sva pili pod Eifflovem stolpom, se skupaj bali črncev (nekateri so bili resnično prav scary

).. Ampak priporočam Pariz, res..
Men je blo najboljš!