Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

ŽuŽa napisal/-a:Jst si morm zdej kupt superge, ker bom začela hodit na fitnes. A je to usejen kakšne so? Pa ne se zgražat, sam res ne vem :oops: .

Odvisno kaj delaš v fitnesu. Če boš tekla, je dobro, da imaš kake fanj za gležnje in podplate.
Jaz tek sovražim in tekalne naprave ne uporabljam. Kupila sem si od diadore ali donnay se mi zdi, za 12 evrov v sport2000, pa so mi čist kul :zustimm:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ Rada bi si učvrstila predvsem noge (stegna) in trebuh. Pol bom najbrž mogla kr dost laufat a ne? Al je še kej drugih naprav za stegna?
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Naprav je kr dosti. Tako da povej trenerju, kaj bi rada in on ti bo predpisal vadbo. Vgl. ni treba da imaš neke super duper superge.
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

v kolikšnem času se pojavijo prve vidne spremembe?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Po kakih treh tednih. V prvih tednjih zgubiš na vodi. No, potem pa imaš mišice stalno napete, nekih fuul vidnih rezultatov takoj ni. Je pa super počutje.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

sixty napisal/-a:v kolikšnem času se pojavijo prve vidne spremembe?

Pr men je trajal kr lep cajt, dva, tri mesce zihr, s tem da sm mela ob začetku čist solidno postauco, ne za hujšat, ampak za mal bl zdefinirat.

Je pa pr men najbrž uplivala (tut) prehrana, kr žvim bl od zelenjave kt od kšnih beljakovin, kaj šele OH-jeu ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Končno sem se tudi jaz spravila na fitnes, in mi je velikobolj všeč kot sem si predstavljala, da bo!
Ni primerjave z aeorbiko in podobnim.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Jaz sem začela hodit v ta nov Fit&Fun že februarja letos, vmes kakšen mesec nisem hodila (počitnice, zdravstvene težave), no zdej sem pa spet back on track. :) Glede vadbe sem ful pridna, samo me pa prehrana jeb*, ker jem pretežno OH. :? Čeprav sem se zdej vsaj tok omejila, da če se da po 18h ne jem več pa sladkarijam se tud izogibam že ene 3 tedne (ampak sem si pa zbrala ta prav cajt :roll: ).
TOSHIBA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TOSHIBA »

Jaz bom začela s fitnesom drug mesec.

Moj glavni cilj je učvrstit postavo in zgubit kakih 5 kg (max)... Več pa že ne bi blo vredu. :)

Bom še kej več povedala ko zares začem migat. :D
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

meni je moj zakon ata kupil karto za fitness za 3 mesce, zraven pa mi je zrihtal še enga trenerja. začnem naslednji teden, hodila pa naj bi 3-4x na teden.. glaven namen mam zgubit na obsegu stegen, ter pridobitev mišic na ostalih delih telesa..ramena, hrbet, trebuh..

a bo že poznat kaj rezultatov v 3 mesecih al bo treba velik dlje vstrajat?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

To ti ne bo znal noben točno povedat. Namreč vsako telo je drugačno in ima drugačni metabolizem in hujšanje/pridobivanje je relativno
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

sixty napisal/-a:a bo že poznat kaj rezultatov v 3 mesecih al bo treba velik dlje vstrajat?

Če hočeš lepo telo, je treba zanga skrbet skos. In tut če bi po treh mescih dosegla začrtano definicijo oz postavo na sploh, ta ne bo ostala taka, če bi s fitnesom prenehala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
MR.Free
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MR.Free »

veliko je v vadbi, še več v prehrani in načinu življenja

lp :wink:
Free in mind, free in movement.
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

No mene pa zanima par stvari, pa upam, da mi bo kdo znal kej svetovat...

Zanima me, kolk je fitness primeren za hujšanje? In kakšna prehrana naj bi pasala zraven? Vem, da naj bi se pri hujšanju porabilo več kalorij kot zaužilo... zanima me bolj kaj naj bi jedla pred in po vadbi?
MR.Free
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MR.Free »

Blair napisal/-a:No mene pa zanima par stvari, pa upam, da mi bo kdo znal kej svetovat...

Zanima me, kolk je fitness primeren za hujšanje? In kakšna prehrana naj bi pasala zraven? Vem, da naj bi se pri hujšanju porabilo več kalorij kot zaužilo... zanima me bolj kaj naj bi jedla pred in po vadbi?

Za hujšanje je najbolj primeren aerobični trening. Samo dvigovanje uteži bo seveda pripomoglo k hujšanju, ampak ne bo tolikšnega efekta pri kurjenju maščob kot aerobični trening, ampak bo dal "pump" mišicam.

Jst ti priporočam, da poskušiš s katero skupinsko vadbo. Osebno priporočam Freestyler vadbo, samo izbira je pa tvoja.

Glede prehrane pa...jej večkrat na dan po malo, vse morš jest!, sam z OH ne pretiravat.
Free in mind, free in movement.
Odgovori