Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

**Smile** napisal/-a:[b]Verjamem, da starši ne bodo pustili dekletu, ki pozna fanta en mesec, da prespi pri njem, sej niso norii.

js sem spoznala svojga fanta (stara 17), po dveh mescih poznanstva pa ze zivela pri njemu - v drugem kraju hodiva v solo (in se zdej in se mama super noro rada :D)...mislim, men se zdi neumno karkoli prepovedovat otrokom, naj se sami naucijo, moja hcerka bo lepo vzgojena in ji bom zaupala :D

ka pa je to spanje skupi :roll: eh, res ne razumem enih starsev...posebi ker sem mela tako vzgojo, da sem res lahko pocela kar sem hotla, pa marsicesa nisem probala kar so vrstniki (ponavadi tisti ki so jih meli bolj na kratko :roll:) tk da se mi to zdi ful neumno...

ok je pa res da sem se mal razlikovala od drugih 17letnic..ravno zarad tega ker se do mene doma niso obnasali kot da sem otrok in mi prepovedovali stvari...sama si krojim zivljenje! :P
Uporabniški avatar
**Smile**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a **Smile** »

Js se strinjam čist s tvojim postom in sem celo vesela da je vsaj ena taka, ki razume to. Dobr, to,da sta po dveh mesecih že ....pač..js nimam nič proti.
Uporabniški avatar
PaTsy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PaTsy »

od začetka ko sva začela z mojim je mel fotr fol proti temu.. niti ne zato ker je pač fant ki bi prespal pri njegovi hčerki ampak zato ker sva bila soseda in sva bila cele dneve skupaj pa mi je pač vedno reko da spat pa naj gre domov.. zdaj bo eno leto od kar smo se preselil in od kar smo prišli sem ni problema če hoče spat tu pa tud jst grem k njemu.. pa sma ponavad kr po cel teden pri njem al pa pri men.. :D
Ne RazmišLjaJ kaJ bo JuTri in kaJ Je biLo včeraJ ampaK živi in RazmišLaJ za daNes <3
neryka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a neryka »

Ja, no.. Pri meni pa je ni bil nikoli problem na srečo..

Sem vedno imela starejše fante. In z mojim prvim fantom nisva nikoli prespala drug pri drugem.. Pa sva bila skupaj skoraj dve leti.. Je pa res, da sva bila doma v istem kraju.. Niti nobene želje ni blo. Stara pa sem bila 16 let. No, potem pa sem začela hoditi z drugim fantom, stara sem bila nekje 18 let. In nekako nisem vedela kako bodo naši to sprejeli da bi fant prespal pri nas... Pa je prišla priložnost kar sama... In sicer imeli smo neko praznovanje in je bilo bolj pozno, nekaj malega je tudi spil.. In sem uredila tako, da je kar prespal. In ni nihče nič rekel :D
Od takrat so vedno moji fantje prespali, ne da bi kdorkoli kaj pripomnil.

Poznam pa tudi take ljudi, ki npr. sploh ne pustijo, da bi punca šla na obisk k fantu, kaj šele, da bi tam prespala..
No, s takim način se sicer niti pod razno ne strinjam.. Ampak ok.. Vsak dela po svoje in tako kot misli, da je najbolje..
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Pr nama je blo tako,da sva začela v torek in u petek sm pršla k njemu in potem sem samo še cunje nosila od doma k njemu,pa sm zdej že 8mescov pr njemu.Pa ubistvu tud uprašala nism fotra če lahko grem,pač kr šla sm.Domov pa lahko pridem tudi kadar hočem,tako da sploh ni blo problemov.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:P
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:56, skupaj popravljeno 1 krat.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^no pr nama tud tko podobn,sam cune nosm domov prat :D Za obiske pa drugi kličejo,sploh mt se usake tok cajta spomne pa naju povab na večerjo,fotra pa vidm tko bl enkrat na mesec,če ga.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

No mogoče bo neumesna..sam če že živiš pr fantu, zakaj tud svojih cunj ne pereš pr njemu? A nimajo pralnega stroja?

No to ne leti nate, saj najverjetneje imaš razlog ampak....
Mam tako sestro, kao živi pr fantu že dve leti, ko njegovih ni doma prideta k moji mami jest, ona ji pere stvari, ko rabi nov plašč slišmo Mami dej mi 100 eurov ipd
Živa katastrofa in razvajenost. Če je dost stara da živi pr fantu, naj tud kuha in pere......ne pa da je naša hiša hotel, kamor se nosjo cunje prat in hladilnik praznt kadar komu zapaše.... Seveda je pa vsa ponosna, kako je samostojna in neodvisna.....
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ja je njegova mami rekla da lohk tud oni perejo cune,sam je babi protestirala da morm dam jih nost da usaj kdaj pridem na obisk pa tko,pa sm rekla ok.Drgač pa dnarja ne zahtevam od nobenga tud od nobenga ga ne dobivam.Pa tud hladilnikov ne hodm ropat domov.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a xurshax »

Pri meni je spal on samo enkrat, js pr njemu pa dvakrat (s tem, da za enkrat ne vejo ne moji ne njegovi ker njegovih ni bilo doma). Starši so sprva se veliko pritoževali in podobno, ampak so sčasoma popustili. Vsakič še imajo neke pripombe ampak na koncu le pustijo.
Sicer pa me je presenetilo, ker sem prebrala toliko komentarjev, da starši tega ne pustijo. Ni me presenetilo, ker ne pustijo ampak ker dejansko jaz poznam samo ena 2 para, ki še nista spala drug pri drugem. In zanimivo je bilo videti odzive drugih uporabnikov :)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

On še ni spal pri meni. Sej moji bi pustili, samo meni je bedno, ker mamo ful majhno stanovanje in ful tanke stene in se vse sliši :oops: :D Jst sm bla pa pri njemu dvakrat, enkrat za vikend in drugič 4 dni za novo leto ... Poznava se pa od novembra in tudi skupaj sva od takrat ... Sem mislila da bojo moji kaj komplicirali ko sm jim omela da bi šla čez vikend k njemu (prej nism niti povedala da sva skupaj, samo ko je bil on en petek na obali sm rekla da grem z njim vn, tako da pomojem je mama takrat pogruntala da je moj tip in ne samo kren kolega) ....
najbolj mi je blo smešno ko sm ji rekla da bom šla čez vikend k njemu in ona reče: "kaj njegovi starši se strinjajo da boš prespala tam?" pol sm ji mogla povedat da je 8 let starejši od mene in da čeprav živi s starši, pri 27 pač ne rabi dovoljenja staršev da pripelje punco domov :D
Let's swim to the moon .....
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Ko se jaz prvič prespala pr bivšemu, je blo prov smešno.. :D (stara sem bla komej 17, on pa 19)... In prideva k njim domov, in on reče svoji mami, da bom jaz prespala pri njih... In ona vsa vesela: oooo lepo, grem potem pa kar šeeno postlo poslat da boš mela kje spat... :lol: (sej sva se delala da je vse vredu, ampak potem sem šla seveda jaz k njemu v postlo spat... :P )
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja to se pa tud jst spomnem.K sm pršla k bivšimu spat prvič k so bli njegovi doma,sem spala u pojstli od njegove mami :D In pol zvečer sva si pošilala sms-e za lahko noč,a biu je v sosedni sobi.Dobr nasledn dan sva že skupi spala na srečo :D
neryka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a neryka »

kamis napisal/-a:Ja to se pa tud jst spomnem.K sm pršla k bivšimu spat prvič k so bli njegovi doma,sem spala u pojstli od njegove mami :D In pol zvečer sva si pošilala sms-e za lahko noč,a biu je v sosedni sobi.Dobr nasledn dan sva že skupi spala na srečo :D

No, zanimivo :D

Sem se kar nasmejala do solz :D Pa brez zamere.
In kako sta uredila to, da sta skupaj prespala naslednji dan?
Odgovori