densy napisal/-a: Zdej če si pa z enim tipom f*****, ker si z njim hodila, boš mogla bit pa do konca lajfa z njim a kaj?
Pa nisem zdej nobena prostitutka al pa kej (lol). Do svojega skoraj 22ega leta sem imela 4 dolge zveze in normalo da imaš potem tudi toliko spolnih partnerjev.
Tako da nikoli ne moreš vedeti da bo ta s katerim si, res tvoj edini. Jaz sem za prvega tudi tako mislila, za drugega in tretjega sem mislila da sta zadnja. Zdej sem pa skoraj prepričana da je zadnji. Čeprav še vedno nikoli ne veš, je miljavžent razlogov, zakaj lahko s fantom nehaš.
Tamarra* ti si pa gladko najbolj zategnjen virtualni osebek, kar jih poznam. Do kadilcev, spolnosti in še bi se dalo naštevati. Punca, vsaj na internetu se malo sprosti

densy, saj to nisem grdo mislila, ko sem napisala, ampak pač v vednost, da se je očitno zmotila

Nikoli ne rečem, da je moj zadnji, ki ga bom imela, vem pa, da je bil resni fant in mi za to nikoli ne bo žal. Če bi imela naslednjega resnega fanta, vem, da bi se mu zna začetku zares z muko predala, v bistvu sploh ne vem, kako bi lahko koga drugega vzljubila - z mojim sem preživela namreč vse, kar se mi je zanimivega zgodilo v življenju, on mi je pomagal v največjih težavah do zdaj, ja, bil je z mano od 15.leta! Življenja pred njim sploh ne poznam več, ne spomnim se ga.. Ne znam pa si predstavljat, da bi bila z nekom, ki v mojem življenju ne bi pomenil nikogar in nič! Zato sem tudi punci, ki je ustvarila temo rekla, naj počaka, dokler sama ne bo 100%, kaj si želi, vendarle je stara komaj 15!
Glede kadilcev, ah ja, taka pač sem

glede spolnosti pa, mislim, da ni nič slabega, če si v življenju pač bolj nagnjen k temu, da si celo življenje z enim partnerjem.