Kdaj, kako, kje ste izgubile nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Yesa napisal/-a::razz: Newem, sm pač ena izmed tistih ki si ne želim seksat z večimi.... Kak pa maš pol filing ? Da je nevem kolk tipov blo na tebi ? men to nebi blo v ponos. Newem. Če pa keri paše pa kr. :razz:

Taka logika drži, če na seks gledaš kot na nekaj, v kar se ženska vda tipu na ljubo. Uleži se in misli na Anglijo :D
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

LanaMaxim napisal/-a:
red_rose napisal/-a:
in Yesa ce hoces seksat samo z enim fantom pa dej, ne bos nikol vedla kaj je to dober seks (oziroma ne bos mogla primerjat) :D

A misliš? Jaz se pa s tem ne strinjam. :) Ni mi treba probat npr. 5 čokolad, da vem, da mi paše in da je dobra. In jaz npr. ne rabim imet primerjave nekaj moških, da bom vedla, da je fant dober. Ker pač veš, ker se noro dobro počutiš.

Se strinjam. Za mene je najblojši sex s partnerjem, ko sta vsaj nekaj časa že skupaj. One night stand se ne more primerjat s tem. Zdaj imam 3. resnega partnerja in za nobenega od prej nebi mogla rečt, da je bil sex z njim slab. Z vsakim mi je bil s časoma vedno boljši... in zdaj vidim, da nebi nč zamujala, če bi tako naneslo, da bi imela samo enega spolnega partnerja....Moje mnenje pač. Do zdaj nisem pri nobenem opazla očitne razlike pri sexu. Z vsakim mi je blo s časoma vedno boljše
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

densy napisal/-a: Zdej če si pa z enim tipom f*****, ker si z njim hodila, boš mogla bit pa do konca lajfa z njim a kaj?
Pa nisem zdej nobena prostitutka al pa kej (lol). Do svojega skoraj 22ega leta sem imela 4 dolge zveze in normalo da imaš potem tudi toliko spolnih partnerjev.
Tako da nikoli ne moreš vedeti da bo ta s katerim si, res tvoj edini. Jaz sem za prvega tudi tako mislila, za drugega in tretjega sem mislila da sta zadnja. Zdej sem pa skoraj prepričana da je zadnji. Čeprav še vedno nikoli ne veš, je miljavžent razlogov, zakaj lahko s fantom nehaš.

Tamarra* ti si pa gladko najbolj zategnjen virtualni osebek, kar jih poznam. Do kadilcev, spolnosti in še bi se dalo naštevati. Punca, vsaj na internetu se malo sprosti :wink:

densy, saj to nisem grdo mislila, ko sem napisala, ampak pač v vednost, da se je očitno zmotila :) Nikoli ne rečem, da je moj zadnji, ki ga bom imela, vem pa, da je bil resni fant in mi za to nikoli ne bo žal. Če bi imela naslednjega resnega fanta, vem, da bi se mu zna začetku zares z muko predala, v bistvu sploh ne vem, kako bi lahko koga drugega vzljubila - z mojim sem preživela namreč vse, kar se mi je zanimivega zgodilo v življenju, on mi je pomagal v največjih težavah do zdaj, ja, bil je z mano od 15.leta! Življenja pred njim sploh ne poznam več, ne spomnim se ga.. Ne znam pa si predstavljat, da bi bila z nekom, ki v mojem življenju ne bi pomenil nikogar in nič! Zato sem tudi punci, ki je ustvarila temo rekla, naj počaka, dokler sama ne bo 100%, kaj si želi, vendarle je stara komaj 15!
Glede kadilcev, ah ja, taka pač sem :) glede spolnosti pa, mislim, da ni nič slabega, če si v življenju pač bolj nagnjen k temu, da si celo življenje z enim partnerjem.
Zadnjič spremenil Tamarra*, dne 03. Jan. 2009 19:37, skupaj popravljeno 2 krat.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

če bi imela novega resnega fanta, bi na starega že čisto pozabila (ker je moralo biti pač nekaj narobe, da sta nehala) in ne vidim razloga, da bi se mu z muko predala.
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Re: NEDOLŽNOST!!!

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

Glej... Že preden se vprašaš "naj se mu pustim?", preberi kar si sama napisala ;) Napisala si, da veš, da te hoče samo podret. Torej? Glej, 15 let imaš in nič ne zamujaš.. Samo zaradi želje po tem, da bi probala kako to zgleda, ni vredno se pustiti prvemu "frajerju", da te "položi" in se še dve leti važi okol, da te je "dal dol." Zelo mlada si še, pa imaš za te stvari še ogromno časa.. zakaj ne bi nedolžnost zgubila z nekom, ki ti bo res nekaj pomenil in da mu boš tudi ti veliko pomenila in ne bo s tabo samo zato, da je (kot si se sama izrazla) "podre". Pa glede tega ali boš dočakala. Saj maš šele 15 let. Zakaj pa ne bi dočakala? Pred sabo imaš še celo življenje, spoznala boš še ogromno fantov, med temi verjetno tudi "gospoda pravega". Pa ne pusti se nekomu samo zaradi lepih besed, obljub in pogledov.. Izgubi nedolžnost, ko boš pripravljena, ko sploh ne boš dvomila v to in ko predvsem ne boš tako neprepričana glede fanta.. najbrž želiš imeti svoj prvič v lepem spominu al karkol.. pa zagotovo ga ne boš, če boš samo zaradi "rada bi probala" dala prvemu k se mal nasmeje ;) Premisli ;)

jst sm tud spoznala enga tipa....zgledu je prijazen in nasploh fajn dečko...in ker pač nism punca k bi dala enmu kr tko,k ga sploh NE poznam...sm mu rekla d hočm še mal počakat....in on: ja ja,te čist razumem,itak te bom počakal....
ja seveda....naveliču se je "čakat" in po 10 dneh sva šla narazen
tko da svetujem puncam k ne vejo kaj narest....reči tipu...jst ne bom s tabo spala...al pa mal bl omiljeno verzijo....jst bi rada še mal počakala....KMAL boste vedle na čem ste....a mu je res zate,kot osebo...al sam tok d te podre
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Jst sm s prvim seksom "počakala" do 21-ga leta (takratni me je "čaku" dobra dva mesca) in do takrat se mi nikol ni (za)zdel, da zarad neprakticiranja tovrstne rekreacije karkol zamujam, še mnj sm se obremenjevala z okolico (kolegicami, k so že leta pred tem "opraule" svoj prvič).

Po tistem u naslednjih zvezah nisem več čakala, ampak seksala dost hit. Pr zadnjem prvi večer, ko sva se spoznala. In za trenutek nism pomisnla, da bi zarad tega spremenu mnenje o men, da bi se sama počutla manj vredno, kaj šele "lahko", lih tko sm se lahko samo nasmehnla ob uprašanjih, zakaj sva iz prkolce pršla šele enkrat popoudne. In mela sva najlepšo možno zvezo.

Tut če nekoga pustiš čakat, ti pretečeni mesci ne dajo garancije, da s tabo misl resno in tut če se u to spustiš takoj na začetku, ne pove nč o tem, u kero smer se bo zveza odvi(ja)la.

In nikol ne moreš vedet, pr keri številki spolnih partnerjeu se bo končal. Samo en je prvi, "zadnjih" je pa (u glaunem) več :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a xurshax »

densy napisal/-a:ali pa ti bo žal, da si krneki čakala. :D joj ful big deal a samo z enim seksaš al z večim.

Mi ne gre za to al z enim seksam al z večimi...Niti ne pričakujem da bom s sedanjim za vedno (sem mnenja da so redke reči večne). Lahko da bova še dolgo skupaj lahko da ne. Vem pa, da me ima (vsaj še zdaj) resnično rad in jaz njega. In ne vidim smisla v tem da skačem v postlo z tipom, če se zavedam, da nisem še sposobna se v to spuščat. Mislim pa da bom to jaz lahko prej predsodla kot kdo drug a ne?
In ja, tudi s kar taprvim k mi prekriža pot ne bi šla v postlo.
Kot je že blo napisano-imamo različne vrednote tako da lahko se tole še kregamo in kregamo ampak bi bilo neumno.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

densy napisal/-a:če bi imela novega resnega fanta, bi na starega že čisto pozabila (ker je moralo biti pač nekaj narobe, da sta nehala) in ne vidim razloga, da bi se mu z muko predala.

Točn tko. Zdej si nekak ne predstavljate, da bi lahko kdaj seksale s kom drugim, kokr s svojim fantom, ampak mogoče bo ta fant kdaj bivši in boste mele druge fante, v katere boste lih tko zalublene in boste lahko lih tko seksale z njimi.

Pr men jih je blo več, ker sm stara že kr neki čez 20 in sm mela tud več (resnih) zvez do zdej. Žal mi ni za nobenga, ker mi je takrat vsak neki pomenu, al pa mi je blo pa pač fajn seksat z njim (to leti na mojga dolgoletnga f** frenda :D ). No, žal mi je edin za eno budalo, ki je pol, ko sva končala, vsem trobu okol in se kao hvalu, da me je podru...otrok bogi :stupid: Prizadet ego pa to. Pa sej mi ni žal, da sva seksala, ampak, da sm se sploh zapletla s takim kretenom.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Za avtorico teme:

Če nisi pripravljena, in če bi raje še malo počakala... počkaj...

Sama boš vedela, kdaj je pravi čas za to; ko ne boš imela več strahu, in ko ne boš več čutila potrebe po tem, da taka vprašanja zastavljaš na forum.. Si še zelo mlada, zato se ti nikamor ne mudi. :)

Sama sem se v to spustila dost zgodaj, pa mi ni blo nikoli žal. Poskrbi za zaščito, pa to počni z osebo ki ji res zaupaš in veš da te ne bo samo iskoristil...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

xurshax napisal/-a:[
In ja, tudi s kar taprvim k mi prekriža pot ne bi šla v postlo.
Kot je že blo napisano-imamo različne vrednote tako da lahko se tole še kregamo in kregamo ampak bi bilo neumno.

Pa kdo je reku, da gre s taprvim v posteljo.
Nevem ene se že prov hvalte s tem, do kdaj ste ble junfr. Tok mate vse preračunan, pač ko se zdiš sam sebi dovolj zrel, ko ti je fant všeč, ko se zaščitiš - zakaj pa ne?

Ve samo govorite o nekih določenih letih, pa da morš čakat na tapravga, pa da bo prvič nevemkaj. In si tok zakomplicirate, da res ni.Kdor preveč pričakuje je potem hitro razočaran.
In tko k je aloha rekla, nima veze, po kokmu času tipu daš. Če te je čakou en mesec še vedno ni zagotovilo, da bo celo življenje s tabo (marsikateri bo prej dobu, če počaka en mesec, kot pa če na novo začne iskat :D ). Sploh pa, kaj pa če ve ne boste hotele biti več z njim. Tako mlade si že tako zgodaj hočete začrtati celo življenje.
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Valda, da nima neke velike veze kolk sta skup, pa tud če sta pred prvim spolnim odnosom skup 5 let, to ni nobeno zagotovilo da bosta pol celo življenje srečno živela skupaj pa to.
Ampak, ok.. če si že prvi dan prepričan, zakaj pa ne. Je pa brezveze se spuščat v karkoli, če maš velike dvome. Ne glede, ali osebo poznaš en dan ali nekaj let.
Uporabniški avatar
sxilady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sxilady »

fun napisal/-a: Poskrbi za zaščito, pa to počni z osebo ki ji res zaupaš in veš da te ne bo samo iskoristil...

se strinjam :D
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a xurshax »

candy. napisal/-a:Valda, da nima neke velike veze kolk sta skup, pa tud če sta pred prvim spolnim odnosom skup 5 let, to ni nobeno zagotovilo da bosta pol celo življenje srečno živela skupaj pa to.
Ampak, ok.. če si že prvi dan prepričan, zakaj pa ne. Je pa brezveze se spuščat v karkoli, če maš velike dvome. Ne glede, ali osebo poznaš en dan ali nekaj let.

Se kar podpišem pod tole
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Vsaka punca zase točno ve kdaj je pripravljena in kdaj ne.. ne podpiram sexa samo zato ker to itak vsi počnejo.. če pa misliš, da si pripravljena (čeprav jaz mislim da nisi, če moraš za mnenje spraševat tujce na forumu), pa poskrbi za zaščito in se prepusti.. nič ni narobe, če hočeš čakat na pravega partnerja ki mu zaupaš, s katerim se bosta imela rada.. lih tako pa ni nič narobe če sexaš z nekom izključno zaradi strasti, zaradi privlačnosti in tistega zgečkljivega občutka v hlačkah.. samo sama boš mogla ugotovit, kaj od tega bi rada.. kdaj pa je pravi čas za tvoj prvi sex, in kdaj si dovolj zrela za to pa veš samo ti ;) pa vso srečo pri odločitvi..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mucamaca5 »

Roberta R. res ful dbest, se strinjam 100%.
Js pa sm na svoj prvic pocakala na nekoga k mi je res use use pomenu, nekak sva se zdej v dobrih stikih in tko :D In sm na nek nacin ful ponosna nase, ceprou res ni biu edini =p
Zadnjič spremenil mucamaca5, dne 04. Jan. 2009 15:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori