Kdaj, kako, kje ste izgubile nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Yesa »

:razz: Newem, sm pač ena izmed tistih ki si ne želim seksat z večimi.... Kak pa maš pol filing ? Da je nevem kolk tipov blo na tebi ? men to nebi blo v ponos. Newem. Če pa keri paše pa kr. :razz:
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

densy napisal/-a:ali pa ti bo žal, da si krneki čakala. :D joj ful big deal a samo z enim seksaš al z večim.

Ah, pr 17. ti ne more bit žal kr si "krneki čakala". Mislim, da na take stvari ni nikoli brezveze "krneki čakat". Ker če nisi 150%, nima pomena. Vsaj meni ne. Kr nisi sproščen tko k bi mogu, maš dvome o tem ipd. V takih letih se pa res nikamor ne mudi s tem ^^
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

lol no, sj tut pr 20ih če si s tipom že tri leta ne moreš vedt da je za zmeri.
In nevem, zakaj bi se sam sebi gravžou, ker so bli tvoji bivši fantje pač na tebi. Joj saj še moja stara mama ni tok zategnjena.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ Ampak tukaj se sploh ne gre za fanta, ampak za nekoga ki v njenem življenju ne predstavlja nič.
Sicer pa, tudi jaz si ne znam predstavljat, da bi bila z ne vem kolikimi, četudi bi bili vsi moji prejšnji fantje.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

candy. napisal/-a:Ker če nisi 150%, nima pomena. Vsaj meni ne. Kr nisi sproščen tko k bi mogu, maš dvome o tem ipd.

kot sem ze prej razlozla - zgubla sem nedolznost s fantom ki ga nisem poznala, je biu ''za eno noc'' - popolnoma nic strahu, popolnoma sproscena, NOBENIH BOLECIN, nobenih obzalovanj...prav kul seks je biu :D

tako da ni vedno enako

in Yesace hoces seksat samo z enim fantom pa dej, ne bos nikol vedla kaj je to dober seks (oziroma ne bos mogla primerjat) :D
Zadnjič spremenil red_rose, dne 03. Jan. 2009 16:16, skupaj popravljeno 1 krat.
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

red_rose napisal/-a:
candy. napisal/-a:Ker če nisi 150%, nima pomena. Vsaj meni ne. Kr nisi sproščen tko k bi mogu, maš dvome o tem ipd.

kot sem ze prej razlozla - zgubla sem nedolznost s fantom ki ga nisem poznala, je biu ''za eno noc'' - popolnoma nic strahu, popolnoma sproscena, NOBENIH BOLECIN, nobenih obzalovanj...prav kul seks je biu :D

tako da ni vedno enako

Ja, seveda so tudi izjeme, tega ne morem zanikati ampak vseeno.. nikoli se ne ve, pa zakaj bi potem kaj takega obžaloval.
Ker gre se za to, da ima ona sama pri tem veliko dvomov, pa pravi, da je fantu samo do seksa z njo..
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

red_rose, a je to, ko je bilo napisano za densy, namenjeno meni? :gruebel: ker densy nima očitno nič proti večim :)

Jaz vedno pravim, da seksa brez ljubezni za mene ni. Zato tudi nimam želje, da bi s kom drugim probala. Jaz imam mojega najraje in vem, da mi z nobenim drugim ne bi bil tak užitek kot z njim, pa tudi če kdo reče da pač ne morem primerjat in vedet, če je dober - za mene je najboljši :wink:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Tamarra* napisal/-a:red_rose, a je to, ko je bilo napisano za densy, namenjeno meni? :gruebel: ker densy nima očitno nič proti večim :)

Jaz vedno pravim, da seksa brez ljubezni za mene ni. Zato tudi nimam želje, da bi s kom drugim probala. Jaz imam mojega najraje in vem, da mi z nobenim drugim ne bi bil tak užitek kot z njim, pa tudi če kdo reče da pač ne morem primerjat in vedet, če je dober - za mene je najboljši :wink:

je blo za Yeso in podobne, sem se zmotila (ze popravljeno) :oops:

no sej to razumem, jst sem jih prej nekaj probala, zdej mam pa resnega fanta pa si vec normalno ne zelim drugih, ker je super, ampak bi me pa cez nekaj let sigurno ful firbec matru kako je z drugimi...samo firbec, sej ne da bi kej ukrenla (vsaj upam :P )

to je men priblizno tako kot da bi sla v trgovino, probala eno znamko hlac in bi mi ble prav, in bi ves cas kupovala samo se tiste - kako naj vem da mi katere se bolj super ne ustrezajo?! :D (valda je pr partnerstvu se kaj drugih stvari umes, ampak ce gledamo samo seks je pa tako :D)
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

brezpomensko je da kle druga drugo obtožuje. Pač ena ima take vrednote...druga drugačne. Men recimo ni panike, če bi mela spolne odnose z več fanti...ker itak vem, da s tistim k bi sexala...bi že nek moglo bit, da bi mu dala...nism da bi kar tko na hopa cupa..pač nimam niti vesti. samo če je nekaterim puncam vrlina, da sexajo z enim in edinim..ok....čist sprejemljivo. Samo v kasnejših letih se ti lahko malo zalušta zaradi radovednosti, kako je z drugim. Mene bi bilo kar malo strah biti v resni zvezi s fantom, ki sem mu edina...kaj pa veš kdaj se ma zahoče sprobat še kej..in potem pride varanje :roll:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

*Lara* napisal/-a:Mene bi bilo kar malo strah biti v resni zvezi s fantom, ki sem mu edina...

enako :D
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Meni je pa prav fajn, ker sva skupaj vse počela prvič in nama je obema bilo vse nekaj novega in ne vem, če je lahko kaj boljšega in lepšega :)
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Yesa »

red_rose Moje mnenje je pač tako in če bi seksala samo z sedanjim mi nebi blo žav. Do sedaj ni bil edini si pa želim da bi biu. In normalno da lahko primerja. Dober seks je za mene to da se seksam z človekom ki ga ljubim ljubim in še enkrat ljubim in vem da on mene !!!! In če sma cel dan sama doma ne delama nič drugega kot seksama in seksama in pred njim me ni sram in mu lahko rečem kaj naj naredi in mu lahko dam roke in glavo in vse kamor želim. In se smejema in se dereva in če to ni dober seks pol pa res nevem kaj potem je ? To da seksaš z vsakim kmetom ki ti je malo všeč, se dela pametnega in te zavede, greš z njim ker si pač nasedla in na koncu ugotoviš da se še žvalit nezna??
No tnx ![/b]
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Js sm izgubila nedolžnost pri tvojih letih, izgubila sem jo s bivšim fantom, blo je pa bl iz radovednosti, če povem po resnici.
Js na tvojem mestu bi še mal počakala, sploh zarad tega ker nimaš redne menstruacije.
Je pa res da sex, sploh prvi, je najbolj izgubit s fantom (pa ni nujno da s tistim ki boš pol celo življenje z njim, ampak s fantom, ki boš do njega čutila ljubezen in k boš vedla da te nima samo zarad sexa).
Live your life like you want
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Tamarra* napisal/-a:red_rose, a je to, ko je bilo napisano za densy, namenjeno meni? :gruebel: ker densy nima očitno nič proti večim :)

Zdej če si pa z enim tipom f*****, ker si z njim hodila, boš mogla bit pa do konca lajfa z njim a kaj?
Pa nisem zdej nobena prostitutka al pa kej (lol). Do svojega skoraj 22ega leta sem imela 4 dolge zveze in normalo da imaš potem tudi toliko spolnih partnerjev.
Tako da nikoli ne moreš vedeti da bo ta s katerim si, res tvoj edini. Jaz sem za prvega tudi tako mislila, za drugega in tretjega sem mislila da sta zadnja. Zdej sem pa skoraj prepričana da je zadnji. Čeprav še vedno nikoli ne veš, je miljavžent razlogov, zakaj lahko s fantom nehaš.

Tamarra* ti si pa gladko najbolj zategnjen virtualni osebek, kar jih poznam. Do kadilcev, spolnosti in še bi se dalo naštevati. Punca, vsaj na internetu se malo sprosti :wink:
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

red_rose napisal/-a:
in Yesa ce hoces seksat samo z enim fantom pa dej, ne bos nikol vedla kaj je to dober seks (oziroma ne bos mogla primerjat) :D

A misliš? Jaz se pa s tem ne strinjam. :) Ni mi treba probat npr. 5 čokolad, da vem, da mi paše in da je dobra. In jaz npr. ne rabim imet primerjave nekaj moških, da bom vedla, da je fant dober. Ker pač veš, ker se noro dobro počutiš.
Odgovori