Newem, sm pač ena izmed tistih ki si ne želim seksat z večimi.... Kak pa maš pol filing ? Da je nevem kolk tipov blo na tebi ? men to nebi blo v ponos. Newem. Če pa keri paše pa kr.
  Newem, sm pač ena izmed tistih ki si ne želim seksat z večimi.... Kak pa maš pol filing ? Da je nevem kolk tipov blo na tebi ? men to nebi blo v ponos. Newem. Če pa keri paše pa kr. 
densy napisal/-a:ali pa ti bo žal, da si krneki čakala.joj ful big deal a samo z enim seksaš al z večim.
candy. napisal/-a:Ker če nisi 150%, nima pomena. Vsaj meni ne. Kr nisi sproščen tko k bi mogu, maš dvome o tem ipd.

red_rose napisal/-a:candy. napisal/-a:Ker če nisi 150%, nima pomena. Vsaj meni ne. Kr nisi sproščen tko k bi mogu, maš dvome o tem ipd.
kot sem ze prej razlozla - zgubla sem nedolznost s fantom ki ga nisem poznala, je biu ''za eno noc'' - popolnoma nic strahu, popolnoma sproscena, NOBENIH BOLECIN, nobenih obzalovanj...prav kul seks je biu
tako da ni vedno enako
 ker densy nima očitno nič proti večim
 ker densy nima očitno nič proti večim  

Tamarra* napisal/-a:red_rose, a je to, ko je bilo napisano za densy, namenjeno meni?ker densy nima očitno nič proti večim

Jaz vedno pravim, da seksa brez ljubezni za mene ni. Zato tudi nimam želje, da bi s kom drugim probala. Jaz imam mojega najraje in vem, da mi z nobenim drugim ne bi bil tak užitek kot z njim, pa tudi če kdo reče da pač ne morem primerjat in vedet, če je dober - za mene je najboljši

)
 )
 (valda je pr partnerstvu se kaj drugih stvari umes, ampak ce gledamo samo seks je pa tako
 (valda je pr partnerstvu se kaj drugih stvari umes, ampak ce gledamo samo seks je pa tako  )
)
Tamarra* napisal/-a:red_rose, a je to, ko je bilo napisano za densy, namenjeno meni?ker densy nima očitno nič proti večim

red_rose napisal/-a:
in Yesa ce hoces seksat samo z enim fantom pa dej, ne bos nikol vedla kaj je to dober seks (oziroma ne bos mogla primerjat)
 Ni mi treba probat npr. 5 čokolad, da vem, da mi paše in da je dobra. In jaz npr. ne rabim imet primerjave nekaj moških, da bom vedla, da je fant dober. Ker pač veš, ker se noro dobro počutiš.
 Ni mi treba probat npr. 5 čokolad, da vem, da mi paše in da je dobra. In jaz npr. ne rabim imet primerjave nekaj moških, da bom vedla, da je fant dober. Ker pač veš, ker se noro dobro počutiš.