London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Imam pa eno vprašanje:
Slika

Kaj sploh pomeni to okence, ko rezerviraš? To naj bi blo za ročno prtlago, a ne? Kaj če tam daš 0, a to pomeni, da tud torbice ne smeš met? Ali imaš lahko?
Upam da ni to za kovčke. Ker bi rada še ceneje čez pršla, saj greva sam za tiste 3 dni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Gre kdo v kratkem gor oz. pozna koga ki gre? Pliiiiiiis
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

classy napisal/-a:Gre kdo v kratkem gor oz. pozna koga ki gre? Pliiiiiiis

Gor kam ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Ja v London :D
Uporabniški avatar
Tyisha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tyisha »

Jst grem januarja, sam ne prou u London...zakaj pa?:)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

*mala* napisal/-a:Vse skupaj naju bo prišlo mal čez 330 evrov za 2 osebi, z letalsko karto in 4 nočitvami.

Ej, daj mi povej, kak si tak poceni skoz prišla?? :eek: :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Je bla mal sprememba načrta. Bova imela 5 prenočitev. Vse skup za okol 380 evrov. Letalo je 170 evrov (easyJet- sreča, da sva ravno najcenejše datume našla- so pa bedni ker računajo za prtljago), pa hotel je blazno poceni (210 evrov). Je pa v tej verigi hotelov: easyHotel. To je veriga hotelov, kjer praktično dobiš le posteljo in kopalnico. Nič drugega. Placa je blazno malo, ampak nama je vseeno, saj bova samo spala tam. Naj bi bile pa postelje udobne. Obstaja še cenejša možnost- soba brez okna (najina bo Z oknom), sam mene bi blo tam strah. Je pa res, da si brez lukuza tipičnega hotela- čistilka ne čisti (ko prideš seveda vse čisto- potem pa če hočeš, da spuca je 10 funtov), tv je treba doplačat, dobiš 1 brisačo za cel čas nastanitve (če hočeš novo je 1 funt).
Hotel se blazno splača, saj je funt zelo nizek- skoraj 1:1 (torej se prihrani 1/3 cene kot bi bila pred 1 letom). Midva bova stanovala v easyHotel Earl's Court, ki je mimogrede na strani Tripadvisor zelo pohvaljen.

Mal sem se razpisala- vse zaradi navdušenja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

čao!
eno vprašanje, če grem z easy yetom iz lj v london...kam torej pridem, kakšna je oddaljenost do centra in kje naj si iščem prenočišče? nujno rabim čimprejšnje odgovore, hvaaala!
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Hehe, malo nazaj preberi pa zihr že use piše...
EasyJet iz Lj leti na Stansted letališče. Ko sm jst bla maja u londonu smo na letaišču uzeli EasyBus transfer do centra Londona. Mislim da je trnsfer trajal cca 1h če ne še več. Easy bus te pripelje ali na Baker street (tube je tako zravn) ali pa na Victoria station (tube je tut zravn). Pač greš dol kjer ti je bolje oz. imaš potem bližje do hostla. Mislim da je biu transfer cca 15 funtov v obe smeri.
Maš pa tut druge variante za transferje do centra Londona.
O hostlih u Londonu je tut že blo marsikaj povedanega, malo preveri v temi pa boš našla kšn dobr nasvet.
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka

ja ok hvala ti za hiter odgovor!
sej zdj je bla taka situacija da nisem se nč rezervirala ker preko easy yeta lahko samo z določenemi bančnimi karticami plačuješ in moram zdj prvo na banki spremenit bančno kartico....komplicirajo!
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MIS_MAS »

V poletnih dneh bi se z fantom odpravila v Bournemouth-južni obala Anglije. In me zanima če je že kdo bil,izkušnje itd. ? Sicer pa sva bila lani z agencijo že v Londonu.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

BaByBlu napisal/-a:čao!
eno vprašanje, če grem z easy yetom iz lj v london...kam torej pridem, kakšna je oddaljenost do centra in kje naj si iščem prenočišče? nujno rabim čimprejšnje odgovore, hvaaala!

glej na tej strani http://www.nationalexpress.com/coach/index.cfm najdeš vse (tam ob levi strani vse vpišeš pa ni treba nič kupit dobiš pa koristne podatke kak avtobusi vozijo in koliko pride karta). Jaz sem si tudi s tem pomagala, ko sem šla z gatwicka v oxford pa morem reči, da sem bla ful zadovoljna z vsem skupaj. Ker če npr na letališču kupiš že povratno karto te pride še ceneje, kot tu na netu piše. pa avtobusi (sploh za london) so ful pogosti, vozniki prijazni in ustrežljivi pa avtobusi so tut udobni pa to...
no uapm da ti bo to kaj pomagalo... :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Js ti priporočam Stansted Express. Vlak s katerim rabiš do Londona samo približno 45 min, kar je zelo fajn, ko odhajaš (drugače bi enkrat zamudili letalo). Se mi pa zdi, da je preko neta ceneje, kot na letališču. Je pa okoli 23 funtov. Vozi pa mislim da vsakih 15 min, in greš lahko na katerega hočeš.

BaByBlu- odvisno kako prenočišče iščeš? hostel, hotel? Google ve vse.

Imam pa eno vprašanje: koliko so cene v Duty Free Shopih nižje kot dejanske v trgovinah? Še posebaj me zanima za The Body Shop? Če slučajn katera ve.
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka

a je varno, da plačam letalske karte na internetu pri easy yetu z master cardom al pa euro cardom?
skrbijo me te goljufije, da ne bo kej narobe...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Hja, al zaupaš al pa ne :D
Pri meni ni bilo še nikol nč narobe, pa sem že marsikaj plačevala preko interneta.

Kdaj pa greš? Za koliko časa?
Odgovori