Seven pounds - Film o človeku, ki nima ničesar izgubiti. Ali pač? OK film, za čas zabit, mogoče tud bolj ženski za moje pojme. Will Smith v glavni vlogi.
Slumdog Millionare - Reven najstnik iz Mumbaja gre na Lepo je biti milijonar in podira vse rekorde v znanju. Zakaj? Ful dobr film, v glavni vlogi igra Anwar iz Skinsov. Ne vem, kako mu je zares ime

Wendy & Lucy - Ženska izgubi svojega psa. Medtem, ko je zgodba povsem banalna in pričakovana, je Michelle Williams v vlogi svojega življenja. Pomoje.
[Rec] - Nepoznana novinarka gre snemat oddajo o gasilcih, ko se nekaj zalomi. Zlo dobra španska grozljivka, baje da miljonkrat bolša od Karantene (ki je njegova ameriška različica).
I'm not there - Odličen film. Tudi, če ne poznaš biografije Boba Dylana. Vreden je ogleda že samo zarad briljantnosti igralske zasedbe. Cate Blanchett, Heath Ledger, Richard Gere, Christian Bale.. v vlogi Bob Dylana. Vsak odigra nek del njegove osebnosti. Btw Michelle Williams igra Coco, nism je prepoznala, bla je super.
Milk - Zgodba o enem izmed prvih gejev, ki je vstopil v politiko. Super igranje (Sean Penn v glavni vlogi), vroče scene, solze.
Burn after reading - V redu film, dobra igralska zasedba. Mogoče boste med gledanjem zmedeni, ampak to je point.

7.5/10
 6/10

.
 . Tak lahkoten, ni za zahtevne gledalce se mi zdi. Drugač scenarij je tak simpatičn, skos cel film se neki dogaja in ni nobene dolgočasne scene. Konec je pa tak ful hitr, če bi blo pomoje bi mela še nadaljevanje oz. se film še ni bi končal.
 Men osebno je boljši kot enka (ki mi sploh ni bla nevemkaj).