rammsteingirl napisal/-a:Picaboo: meni pa ne odpre tvoje slikce.
meni niti ...
Maudisa napisal/-a:Kako je lepo slišat, da je bilo ji darilo všeč..
kamis napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:No mene je zdej mami klicala, da sm dubla paket (ker mam še un naslov) in sm ji rekla, nej kr odpre, ker me je tok firbec matru in sm po njenmu opisu dubla:
kozmetično torbico, notr pa maskaro, puder v kamnu, ene blazinice za osvežitev oči, dišečo svečko in uhaneNe vem, a sm še kej pozabla? Ful lepo, morm rečt, da sm z vsebino darila ful zadovoljna, ker obožujem make up, pa tud svečke...edin lukn v ušesih nimam, sam mogoče si jih pa kdaj še dam
![]()
Uglavnem hvala mojmu božičku, sm zlo vesela :bussi: Slikco bom pa tud še dala, ko dobim darilo in ga pofotkam.
Drgač je pa poštna iz LJ...hmmmm, kamis, a si bla ti??? Pa še takoj za mojmu postom (zgori) si odgovorila...A je bla kšna druga?
No lepo da si zadovoljna![]()
![]()
Pol sm kr zadela,razn z uhančki sem falila.škoda pa sm se odločala med uhančki pa zapestnco.Po postih k sm nekak porajtala da si bl zrihtana pa tko,pa sm rekla da s tem ne morm falit
~Papillon~ napisal/-a:^^Uuu, še neki sm pozabla! Dobila sem tudi eno mini Lindt mlečno čokoladko, mnjamii