Cosmo obdarovanje 2008

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

rammsteingirl napisal/-a:Picaboo: meni pa ne odpre tvoje slikce.

meni niti ...
Let's swim to the moon .....
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

A jo na forumu ne vidita?
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: medvode

Neprebrana objava Napisal/-a sm00tka »

evo tut jaz sem dobila svoje darilo, moje pa je šlo naprej v ponedeljek.
dobila pa sem toaletno torbico in verižico, oboje zelo luškano in se zelo lepo zahvaljujem svoji božički :P sem pa po čudežu dobila tudi darilo od uredništva cosmota. zelooo presenečena, da sem ga dobila, mi je zeeloo všeč in ga bom dobro uporabila :D hvala obema še enkrat :bussi: :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Slikca prosim. Za tiste ki smo firbčne :D
pa ostale prejemnice tud.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Čudovita darilca :)

Nas veseli, da ste zadovoljne/i s Cosmo darili. :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

Picaboo napisal/-a:A jo na forumu ne vidita?

na forumu jo vidim. samo jaz bi še povečano slikco :P
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

oo, ful fajna darilca :flower: naslednjič sem jaz tudi poleg, če ne bom spet zamudila :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Maudisa napisal/-a:Kako je lepo slišat, da je bilo ji darilo všeč.. :)

Glede na to, da si ti takoj pod mojim postom... A si ti moj božiček? :D Deeeej, k me tko matra firbec...
In še danes sem takoj poiskala na facebooku tega mojga božička, dobila eno z istim imenom in priimkom, jo dodala in vprašala, če je ta prava (iz foruma) in dobila odgovor: "Žal ne!" :(

Meni me tudi veseli, da je moji obdarovanki všeč darilce :jump:
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

waaaa :D
dobla darilo danes zju3 :) sem rekla da bom počakala do božiča in ga potem odprla.. samo ni šlo :lach:

tok sm ga vesela... prou polepšal mi je večer, res :) pojma nimam kako je moj Božiček vedu kaj rabm ... Dobila sem kapo (k jo res nujno rabm...), blokec (k sm nora na blokce), trak za lase (mislm halo... tok k jz trake nosm jih pomoje noben ne :D), čaj in pripravek za čaj (mmm i like it), ene bunkice k dišijo in raffaello (njaaami).
Hvala obdarovalki! :)

še slikca:
Slika
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

yeeey, dans je očitno my lucky day... Dobila sm kar 2 darilci :D

Prvo je od Cosmota, za katerga sm bla FUUUL presenečena da sem ga sploh dobila in potem, ko sem ga odprla, sem bla še 3x bolj vesela :) Res najlepša hvala..

Drugo pa je od moje "Božičke" in se mi ne sanja katera bi lahko bila :)
Dobila sem pa lepo zavite svečke (kompletek 3x3) zlate in vijolične barve... Jst sm čist nora na svečke takšne in drugačne, tako da je tole res perfect. Zraven mi je napisala tudi en res lep lep verz in voščilo (in pa pojasnilo zakaj ni profesijonalno zavito, za kar se mi res ne bi blo treba opravičevat :P). Ajaaa, pa še enga kjut medija sem dobila zraven.. Takega, ki ma božičkovo kapco in vrečo z darili...
Torej, kdorkoli že si, res najnajnajlepša hvala za tole darilco, mi je kr polepšalo dan! ;)
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

^^Uuu, še neki sm pozabla! Dobila sem tudi eno mini Lindt mlečno čokoladko, mnjamii :D
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

kamis napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:No mene je zdej mami klicala, da sm dubla paket (ker mam še un naslov) in sm ji rekla, nej kr odpre, ker me je tok firbec matru in sm po njenmu opisu dubla:
kozmetično torbico, notr pa maskaro, puder v kamnu, ene blazinice za osvežitev oči, dišečo svečko in uhane :) Ne vem, a sm še kej pozabla? Ful lepo, morm rečt, da sm z vsebino darila ful zadovoljna, ker obožujem make up, pa tud svečke...edin lukn v ušesih nimam, sam mogoče si jih pa kdaj še dam :)

Uglavnem hvala mojmu božičku, sm zlo vesela :bussi: Slikco bom pa tud še dala, ko dobim darilo in ga pofotkam.

Drgač je pa poštna iz LJ...hmmmm, kamis, a si bla ti :D ??? Pa še takoj za mojmu postom (zgori) si odgovorila...A je bla kšna druga?

No lepo da si zadovoljna :D :D :D Pol sm kr zadela,razn z uhančki sem falila.škoda pa sm se odločala med uhančki pa zapestnco.Po postih k sm nekak porajtala da si bl zrihtana pa tko,pa sm rekla da s tem ne morm falit :)

Nč hudga, jih bom pospravla, mogoče si pa kdaj grem ušesa preluknjat :) Drgač je pa vse super, komi čakam, da vidm še v živo. Hvalaaaa :bussi:

°°°ČeŠnYa°°°, tvoje darilce mi je pa tud ful všeč :ja:
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IZABELA »

A svečk ni pa nobena dobila :D :D ? Jaz sem pa jih in sem jih bila fuuuul vesela :) ... ker moje stanovanje je že tako in tako polno svečk.
Slikce pa tud pridejo takoj ko bom imela čas.

Mi ni žal, da sem tole temo čist slučajno videla in da sem se prijavila zadnji trenutek... prav zadnjo minuto :D

Za tiste ki ste zamudili, ni problema, saj pride še en božič 7.1. :D , pa hajd u akcijo !
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

*ka!a* nism bla jez...

jez sem tud učeri dobila darilo. :jump:
v taki full lepi leseni škatlci (zdi se mi, da je unikat, v glavnem res lepa), so bli štumfki me to you,
obesek tud me to you,
pa po vaniliji dišeča zadevca (recimo za med perilo).

božičku full hvala, res lepo darilo. :bussi:
me pa zanima, kdo je bil moj božiček?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

~Papillon~ napisal/-a:^^Uuu, še neki sm pozabla! Dobila sem tudi eno mini Lindt mlečno čokoladko, mnjamii :D

uf me ful veseli da ti je lepo,pa da nisem zgrešila! :D

jaz pa mojega še kuj nisem dobla! :D

no sam da je moje poslano in dostavljeno! hehe
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Zaklenjeno