Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

muffin napisal/-a:Mi2 sva pa spet na kondomih :x
Ne dobim tabletk, zarad previsozga pritiska. :evil:

a teb tudi teži zaradi pritiska? joj.. to je kriza.. js nekak ne maram bolnic in belih halj, slabe izkušnje in tko.. in ko si doma merim pritisk je ok, ko pa sem kje v bolnici mi pa kr naraste. in sem že bla zarad tega pri moji osebni zdravnici, ki me je clo razumela, me počakala mal da sem se umirila in mi potem merila pritisk.. in je bil normalen. napisala mi je en listek za ginekologinjo in razložila da mam sindrom belih halj kot se temu reče. ampak ginekologinja temu ne verjeme preveč in mi skos teži, in bolj kot mi teži, bolj sem živčna pri njej in nikol nimam normalnega pritiska. doma pa vedno. in mi je rekla da si morem doma mert pritisk in če ne bo ok mi ne bo dala več tabletk. bah.. zdej sem se odločila da morem par kil dol dat, ker možno da tut to vpliva.. sam ko ni tko enostavno..
Talulah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Talulah »

Lep pozdrav vsem na forumu:)

Zanima me vaše mnenje in sicer: že leto in pol jemljem yasminelle in do sedaj so mi ustrezale. Zdaj pa se mi približno 2 mesca pojavljajo umesne krvavitve, menstuacijie ne dobim v tistem 7-dnevnem premoru ampak teden prej ali teden kasneje in je zelo šibka. S tem problemom sem šla do ginekologa, ki me je zelo hitro odslovil rekoč, da so me opozorili, da imam lahko umesne krvavitve (kot js vem naj bi bilo to normalno v prvih 3 mesecih jemanja) in da menstruacija, ki jo dobim ni prava menstruacija. Zgledau je fajn jezen zakaj se s takimi problemi pojavljam pri njemu. No meni se pač zdi čudno, da imam po letu in pou jemanja kar naenkrat umesne krvavitve in use to. Zganjam paniko po nepotrebnem?
orhideja1987
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1987 »

To se meni tudi dogaja. Pa sem že tudi skoraj 2 leti na yasminelle. Jaz sem kaki teden po 2 tabletki na dan jemala pa se je potem ustalilo, ni mi pa ginekolog to svetoval.

Pred parimi leti ko sem imela diane mi je rekel naj dvoje jemljem pa sem zdaj tudi to probala.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

kaj?? da naj dvojne tablete jemleš al kaj?...če sem prav razumela...
pa ti nisi resna....kaj je narobe s tvojim ginekologom???

logično da če ima ženska vmesne krvavitve in niso te v prvih 3 mesecih jemanja...so tablete prešibke..in je treba jemat močnejše...saj če so tablete prešibke tudi zanosiš lahko..
jaz ne vem kaj je narobe z vami in z vašimi ginekologi...se ne znate zase postavit..menjat ginekologa?...
mah....
Uporabniški avatar
cascada11
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cascada11 »

hm....to, da če so tablete prešibke, vem, da pride do vmesnih krvavitev...pa mislte, da res lahko zanosš???me je kr strah ratal....čeprov odkar jem tablete, nisem mela še niti ene vmesne krvavitve...jem pa zdej yasminelle že več kt en let...
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb.*

Neprebrana objava Napisal/-a Limonca.ena »

Jaz sem pri 17ih letih dobila tabletke za starejše ženske. So ble močne ko hudič. Vsaj 1x na tedn sem mela migreno,zredila sem se za 20 kg pa počutla sem se full slabo vedno. Ko sem šla nazai k ginekologinji nai mi jih menja je pa rekla da to niso tabletke krive. Pa sem samo gledala wtf? Ko sem šla še drugič nazai naj mi jih menja in ni hotla sem jih pa rajši nehala jemat. In po dveh mesecih migrene več ni blo. Pa tut težo sem začela zgubljat. Zdaj pa zato kondome uporabljam. če grem kdaj po tabletke pa ziher ne grem k isti ginekologinji.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Kere tabletke si pa mela?
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

Limonca.ena napisal/-a:Jaz sem pri 17ih letih dobila tabletke za starejše ženske. So ble močne ko hudič. Vsaj 1x na tedn sem mela migreno,zredila sem se za 20 kg pa počutla sem se full slabo vedno. .

:eek: ni mi jasn kak se lahka človek pr 17ih zredi za 20kg :eek: ? :augenauf:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^20kg? :eek: V kolkem času pa to?
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka

nekak na s. ne spomnim se. Drugače pa ja na začetku ne takoj po par mescih pa sem začela se redit in v enem letu sem se za 20 kg. Res da sem bla prej še kr suha 170/55
Talulah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Talulah »

cascada11 napisal/-a:hm....to, da če so tablete prešibke, vem, da pride do vmesnih krvavitev...pa mislte, da res lahko zanosš???me je kr strah ratal....

js usak mesec zganjam paniko če mi zamuja en teden menstruacija:/ mi je pa ginekolog reku, da absolutno nemorem zanosit. Čepraw sm na forumih nekajkrat zasledila, da so punce zanosile če jim tabletke niso bile dovolj močne.
Drugače pa sm odkar jem yasminelle shujšala... usaj ena pozitivna stvar pri teh tabletkah:) Tko da se malo bojim zamenjat na kkšne, ki nimajo drospirenona-tega hormona ki preprečuje zastajanje vode u telesu....pa tudi apetit mi zmanjšuje.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Limonca.ena napisal/-a:nekak na s. ne spomnim se. Drugače pa ja na začetku ne takoj po par mescih pa sem začela se redit in v enem letu sem se za 20 kg. Res da sem bla prej še kr suha 170/55

Stediril?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ko berem tele zadnje poste, se kar vprašam, če bi sploh še začela jemati nazaj KT :nixweiss:

samo kaj, ko me kar skrbi tole s kondomi :?
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne spomnim se res kak so se rekle. Ko se bom takoj pripišem.

rammsteingirl
Nimajo vse tabletke istega učinka
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ja, saj vem, da na vsaki drugače reagirajo. samo sem vseeno ful v dvomih oz. me skrbi, da se ne bi še kaj takega pri meni začelo pojavljati. sploh pa da bi se zredila :nixweiss:
Zaklenjeno