kontracepcija

Zadovolj(e)n/a v postelji.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

Pomoje ti rabiš drug telefon, ne pa drugo kontracepcijo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Roberta R. napisal/-a:
@smrketka@ napisal/-a:a maš tak telefon, da si ne morš naštimat opomnika od datuma do datuma, ki ga želiš. zj ponavad ful starejši telefoni tega res nimajo, če pa maš mal novejši telefon, pa zihr ma.tko da to mal poglej
drugač kar se tiče drugih oblik kontracepcije ti tud jst ne morm pomagat, ker sm do sedaj uporabljala samo tabletke. dj probaj poiskat kakšen tak forum, sam pojma nimam kateri bi lahko bil

nimam :) vsak dan posebi bi si mogla naštimovat.. sam bom že se znajdla.. so padle kakšne dobre ideje, da si postavm nekam kjer jih zih ne bom zgrešila.. pa bom magar eno škatlco pr fantu pustila, če jih pozabim vzet sabo.. kar je tut največji razlog, da je pol ne vzamem. nimam avta, on tudi ne, da bi jih šla iskat.. je pa 1urca in pol hoje.. me je pa mal minila diafragma glede procentov zanesljivosti pa to :D ostale nove stvari so pa ponavad gladko predrage za moj žep ;)

nekak si tko naštimej, recimo da jih vzameš pred spanjem, ko opravljaš neko stvar, katero opravljaš vsak dan.
jst sm tud mela enih problemov s temi tabletkami,pa opomnike štimala, pa budilke doma, pa sem vseeno pozabljala.potem sem si jih pa dala na pisalno mizo, zraven monitorja, kamor redno bulim ( :D ), in vsakič zvečer ko ugasnem računalnik jo vzamem.oiroma nekak sem si naštimala nek ritual, ker morm zvečer pred spanjem itak mačku dajat tablete, potem se pa vzporedno spomnim še na svoje.pa mi polleta tkole laufa čist lepo. :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

sej to kr gre.. morm si ene še u denarnco naštimat, k jih ponavad pozabim ko grem do fanta :) naštimala sm jih u kopalnico zravn kremce, pa se kr spomnem :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

matjazd napisal/-a:Pomoje ti rabiš drug telefon, ne pa drugo kontracepcijo.

lol.. moj telefon je popolnoma vredu.. kličem lahko, smsam lahko, slikam lahko.. :D nisem blazno zahtevna, niti ga ne mislim menjat, zato ker si ne morem naštimat, da se alarm ponavlja vsak dan. (dnar mi ne pada kar z neba)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Pomoje je pa bolj odgovorno to, da vsak večer tabletko vzameš, kot pa to, da lahko fotkaš!
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Roberta, jaz sem tudi mela tak telefon, da sem si vsak dan mogla riktat opomnik. In sem si ga! Ko vzames tabletko, si TAKOJ nastavi opomnik za naslednji dan!! Tako sem tudi jaz delala, dokler si nisem kupila drugi telefon.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

matjazd napisal/-a:Pomoje je pa bolj odgovorno to, da vsak večer tabletko vzameš, kot pa to, da lahko fotkaš!

lejga zej si me res napadu.. tlele telefon in moje fotkanje nima nobene veze.. ne vem kje si zej to najdu :D hotla sm samo povedat, da telefona ne mislm menjat samo zato da bi mel boljši opomnik.
(__/)
( o.O)
(")_(")
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

matjazd napisal/-a:Pomoje je pa bolj odgovorno to, da vsak večer tabletko vzameš, kot pa to, da lahko fotkaš!

kot da so telefoni narjeni zato, da te spominjajo kdaj morš tabletko vzet :roll:
za to moreš SAM skrbet, ne pa telefon :wink:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Hja odvisno zakaj ga uporabljaš. Purple :idea:
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

saj se vsega navadiš tud to, da moreš tabletko vzeti... imej jih pač na vidnem mestu ala zravn rečunalnika ali na nočni omarci... mobi gor dol dokazan je da se navadiš tak da se boš tudi ti...
Uporabniški avatar
Amy.<3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Amy.<3 »

matjazd napisal/-a:Hja odvisno zakaj ga uporabljaš. Purple :idea:

Vrjetno je tako, da se mobilec za klicanje in sms-anje uporablja ali ne?Ali maš ti mobilec v kake druge namene? :roll: (se opravičujem za OT, sam on je načel)...
No, sicer pa tud jaz jemlejm KT že zaj 3 mesec, in imam tudi zelo probleme s pozabljanjem...Ampak sam na čase...En čas zelo lepo jemljem, potem pa kakšen dan zmes po enih 2 tednih pozabim kero...No, in sem tudi začela delati s tem bedastim opomnilnikom, ki se je en čas obnesel zdaj pa se ne več...In sem naredila preprosto...Vsak dan omaro odpiram, zato imam v omari na vidnem mestu nastavljene tabletke...In tako se prej ko slej spomnim...In zdaj je vse ok... :P
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

js pa nimam opomnika na telefonu (ali ga celo ne najdem ker je dokaj nov phone) .. tko da.. dosti krat pozabim tableto popit :(
na starem phonu sm mela opomnik pa ni blo problemov..
i have to get it! :D
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a levcek »

mi je cudno da v iskalniku na najem neke splosne teme od KT, ker se mi zdi da se spomnim da je bila.. no al pa ga ne znam uporabljat

ugl...
Jz jemljem LOGEST in mam danes oz sm jo mela cez noč hudo drisko... kt bi mogla uzet zdej ob 10h.. pa razmisljam da bi uzela cez cca 6h oz v casu ki je dopusten jo uzet, da se ohrani kontracepcija... ker se mi driska nekako umirja in verjetno bo popoldne ze dobro..
kt pa se absorbira v 4h... ampak to pise glede bruhanja...
pa me zanima, ce je imela ze izkusnjo katera... ce bi jz slucajno sla v teh 4h ali VEČ šla samo enkrat na wc v omiljeni obliki driske - recimo kej na hitrco :roll: (ponoci sm sedela 2h na školjki) ali bo to useeno OK?
ker na navodil omenja samo HUDO drisko.. in da se mors v tem primeru posvetovat z zdravnikom
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

aja zdaj pa bomo iskale izgovore v telefonih :D jaz mam v telefonu opomnik in mi tudi vsak večer točno ob enajstih piska..ampak vseeno redkokdaj vzamem takrat kr jih nimam pri roki ali pa se mi ne da stegovat po njih..
od začetka sem jih jemala vedno zjutraj..pol zvečer, zdaj sem pa čist zmedena in jo pojem preden zaspim. tako, da čist vsak večer, ko že ležim v postli in že napol spim, skočim pokonci in se spomnim da morm vzet kt :D čudn sistem, ampak nekako sem se na to navadla :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

levcek napisal/-a:mi je cudno da v iskalniku na najem neke splosne teme od KT, ker se mi zdi da se spomnim da je bila.. no al pa ga ne znam uporabljat

v zavihku ZDRAVJE sta čist na vrhu kar 2 temi o njih :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Odgovori