Kritike filmov!
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Burn After Reading (Preberi in zažgi)
moja ocena: 6,5/10, imdb: 7,6/10
sarkastična ne-vem-kako-bi-jo-označila vrsta filma. malo kruta, vendar te krutost vseeno spravi do smeha. posebej na koncu ne pričakuješ, da te bodo določene stvari nasmejale. je pa v samem filmu težko najti kakšen res poz. lik, večina je negativnih.
moja ocena: 6,5/10, imdb: 7,6/10
sarkastična ne-vem-kako-bi-jo-označila vrsta filma. malo kruta, vendar te krutost vseeno spravi do smeha. posebej na koncu ne pričakuješ, da te bodo določene stvari nasmejale. je pa v samem filmu težko najti kakšen res poz. lik, večina je negativnih.
Mirrors (Odsev) - težko ocenm objektivno, sm šla gledat s kolegicam in ena je skoz govorila kok je carsk, druga je vse grozne dele premižala, men pa film v primerjavi z drugimi grozljivkami ni bil nič kaj poseben...za ljubitelje grozljivk pa ga vseeno svetujem
Traitor - v bistvu kr zanimiv film, ki te nekaj časa pusti v zmedi kdo sploh koga izdaja, ampak nekak mi je bil premalo napet, drugač pa za ljubitelje vojaških in podobnih zadev z raznimi FBI agenti
Mamma Mia - ful zabaven, cel film se vam bo pelo, za sprostitev čist taprav

Traitor - v bistvu kr zanimiv film, ki te nekaj časa pusti v zmedi kdo sploh koga izdaja, ampak nekak mi je bil premalo napet, drugač pa za ljubitelje vojaških in podobnih zadev z raznimi FBI agenti
Mamma Mia - ful zabaven, cel film se vam bo pelo, za sprostitev čist taprav
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Wild Child
Če si želite klišejsko zgodbico, kako bogata, nesramna in plehka najstnica v angleškem podeželskem internatu spozna, kaj je to pravo prijateljstvo in še kaj več, je film ta pravi. Sama mu dam glede ponavljanja teme čisto desetko. Tako da, če ljubite tradicijo(ponavljanje tem in "že videnega") si ga oglejte.
Če si želite klišejsko zgodbico, kako bogata, nesramna in plehka najstnica v angleškem podeželskem internatu spozna, kaj je to pravo prijateljstvo in še kaj več, je film ta pravi. Sama mu dam glede ponavljanja teme čisto desetko. Tako da, če ljubite tradicijo(ponavljanje tem in "že videnega") si ga oglejte.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
Dans sm gledla Ženske in morm rečt da mi je bil totalno bedn film! Na začetku se zdi, da bo še kr kul zgodba, ampak se praktično nč ne dogaja, čisti dolgčas! Kar me je pa še posebi živciralo je pa to, da se v celotnem filmu niti en moški ne pojavi. Govori se o njih, ampak nikol ne pokaže nobenga - dejansko kaže same ženske. Groza!!! Čista 1 z moje strani, brrrr.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Cosmopsiho
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
Charlie and the Chocolate Factory. Dokaj zanimiv film. Eden redkih fantazijskih oz. pravljičnih filmov, ki me ni pustil ravnodušne. Še bolj zanimivo je to, da v tem filmu Johnny Depp že drugič igra skupaj z Freddie-jem Highmore, s katerim je igral v Finding Neverland (V iskanju dežele Nije) in s Heleno Bonham Carter, s katero je igral že v filmu Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (ki je sicer posnet kasneje kot Čarli in tovarna čokolade). 

Snemaj in Karantena - super filma, zdaj pa prihaja še Sirotišnica - priporočam
Burn after reading - priporocam, samo ne pricakujte klasicne komedije ampak malo bolj crn humor. Se splaca ze zaradi igralske zasedbe, ki je res dobra.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.