Kako vem, da sem dobra pri sexu? Ker me pohvali.
Če mu pa kaj ne paše, pa pove.Maped100 napisal/-a:brezvezno obremenjevanje. če kaj ni uredu ali bi pa pasal drgač se pač pove in "nardi", če pa ne... je pa zaskrbljujoče.
Kaj mislite o tem:
"punco, ki sem jo imel zelo rad, sem po 3eh letih pustil, zaradi tega, ker ni bila odprta pri sexu."

Maped100 napisal/-a:brezvezno obremenjevanje. če kaj ni uredu ali bi pa pasal drgač se pač pove in "nardi", če pa ne... je pa zaskrbljujoče.
Kaj mislite o tem:
"punco, ki sem jo imel zelo rad, sem po 3eh letih pustil, zaradi tega, ker ni bila odprta pri sexu."
puma napisal/-a:Maped100 napisal/-a:brezvezno obremenjevanje. če kaj ni uredu ali bi pa pasal drgač se pač pove in "nardi", če pa ne... je pa zaskrbljujoče.
Kaj mislite o tem:
vprasala bi ga kako to, da je potreboval 3 leta, da je ugotovil, da mu sex z njo ne stima.
meni to zveni kot nek prazen izgovor...

, večinoma sem jaz predlagala kakšne nove stvari, in večkrat smo razglabljali o vsem skup... In sploh nisem mela "slabe vesti" da karkoli ni blo vredu,vedno sem se počutila in tudi od njih ogrooomno-krat slišala da sem bla ful dobra.
Ampak včasih dobim tist občutek da on pa tko in tko že vse ve...

takrat sem pač mislila, da nisem bogvekaj v postelji. danes bi lahko rekla drugače.. ampak dvomim, da sem se na tem področju taaaakoooo spremenila (ali pa izpopolnila) ampak se z mojim zdajšnjim enostavno nenormalno ujameva.. že po prvem sexu sva se ene 15min samo gledla z široko razprtimi ustmi in nisva mogla vrjet, da je kaj takega sploh možno..