Kako vem, da sem dobra pri sexu? Ker me pohvali.
 Če mu pa kaj ne paše, pa pove.
 Če mu pa kaj ne paše, pa pove.Maped100 napisal/-a:brezvezno obremenjevanje. če kaj ni uredu ali bi pa pasal drgač se pač pove in "nardi", če pa ne... je pa zaskrbljujoče.
Kaj mislite o tem:
"punco, ki sem jo imel zelo rad, sem po 3eh letih pustil, zaradi tega, ker ni bila odprta pri sexu."

Maped100 napisal/-a:brezvezno obremenjevanje. če kaj ni uredu ali bi pa pasal drgač se pač pove in "nardi", če pa ne... je pa zaskrbljujoče.
Kaj mislite o tem:
"punco, ki sem jo imel zelo rad, sem po 3eh letih pustil, zaradi tega, ker ni bila odprta pri sexu."
puma napisal/-a:Maped100 napisal/-a:brezvezno obremenjevanje. če kaj ni uredu ali bi pa pasal drgač se pač pove in "nardi", če pa ne... je pa zaskrbljujoče.
Kaj mislite o tem:
vprasala bi ga kako to, da je potreboval 3 leta, da je ugotovil, da mu sex z njo ne stima.
meni to zveni kot nek prazen izgovor...

, večinoma sem jaz predlagala kakšne nove stvari, in večkrat smo razglabljali o vsem skup... In sploh nisem mela "slabe vesti" da karkoli ni blo vredu,vedno sem se počutila in tudi od njih ogrooomno-krat slišala da sem bla ful dobra.
 , večinoma sem jaz predlagala kakšne nove stvari, in večkrat smo razglabljali o vsem skup... In sploh nisem mela "slabe vesti" da karkoli ni blo vredu,vedno sem se počutila in tudi od njih ogrooomno-krat slišala da sem bla ful dobra.
 (v bistvu me najbolj žre misel, da starejše punce-njegove starosti seksajo bolš... Ne vem zakaj mam stalno to v mislih )
  (v bistvu me najbolj žre misel, da starejše punce-njegove starosti seksajo bolš... Ne vem zakaj mam stalno to v mislih )
 Ampak včasih dobim tist občutek da on pa tko in tko že vse ve...
  Ampak včasih dobim tist občutek da on pa tko in tko že vse ve...

takrat sem pač mislila, da nisem bogvekaj v postelji. danes bi lahko rekla drugače.. ampak dvomim, da sem se na tem področju taaaakoooo spremenila (ali pa izpopolnila) ampak se z mojim zdajšnjim enostavno nenormalno ujameva.. že po prvem sexu sva se ene 15min samo gledla z široko razprtimi ustmi in nisva mogla vrjet, da je kaj takega sploh možno..
  takrat sem pač mislila, da nisem bogvekaj v postelji. danes bi lahko rekla drugače.. ampak dvomim, da sem se na tem področju taaaakoooo spremenila (ali pa izpopolnila) ampak se z mojim zdajšnjim enostavno nenormalno ujameva.. že po prvem sexu sva se ene 15min samo gledla z široko razprtimi ustmi in nisva mogla vrjet, da je kaj takega sploh možno..