puma napisal/-a:Maped100 napisal/-a:brezvezno obremenjevanje. če kaj ni uredu ali bi pa pasal drgač se pač pove in "nardi", če pa ne... je pa zaskrbljujoče.
Kaj mislite o tem:
"punco, ki sem jo imel zelo rad, sem po 3eh letih pustil, zaradi tega, ker ni bila odprta pri sexu."
vprasala bi ga kako to, da je potreboval 3 leta, da je ugotovil, da mu sex z njo ne stima.
meni to zveni kot nek prazen izgovor...
Saj takih ljudi je dosti okoli nas...tako žensk kakor moških. Imam prijatelja ki je bil z žensko dlje kakor 3 leta, pa je že prej vedel, da sex med njima ne štima. Ampak ostaja tisto upanje saj se bo poštimalo ali pa bom že. Čez leta pa nastane to dosti neprijeten problem, ki zelo vpliva na odnos med dvema osebama.
Prav tako mi je dosti blizu primer, ko je moški neizmerno potenten ona pa zavrta, ampak hudičevo ljubosumna hkrati. Razume se z njenimi starši prav tako ona z njegovimi. So neki družinski prijatelji. Sta nič kolikokrat nehala in spet prišla nazaj. Oba nezadovoljna drug z drugim...ampak ju skupaj drži tista navezanost in družinski odnosi. Seveda se imata rada..ampak to prepogosto ni dovolj za uspešno razmerje..na žalost.
Včasih je problem, da je moški zelo strasten ženska pa zelo nežna. Ali je pa moški nežen in ona bolj med strastnimi. Že tu ni nekega zlitja in simbioze. Prav tako pride do problemov pri pogostosti seksa. Ali se njemu ali njej več seksa, nasprotnemu partnerju se pa pač ne.
Moje mnenje nekako je, da če med dvema v postelji ne klapa, da med njima ni neke energijske povezave in nista dovolj čustveno povezana.
Pri takih ljudeh je po moje bolje, da ostanejo prijatelji.
Navsezadnje govori neki pregovor, da je razlika med prijateljem in partnerjem v enem cvetu več. Nekateri se pač silijo tisti cvet dodati prijateljstvu in potem tudi ostali cvetovi zgnijejo čez čas.
Seks ali spolnost je sestavni del življenja in ga ne moremo zanikati ali potisniti na stranski tir, ker bo kasneje še v hujši obliki prišel ven na plano. In en izmede partnerjev bo slej ko prej postal zafrustriran in pogosto tudi izgubil samozavest.
Ženske se pogosto sprašujejo ali sem mu sploh seksi ali sem grda...izgubijo na lastni samopodobi. Iščejo in skušajo preko pogovora rešiti kar se da...ampak se žal ne da.
Moški imajo pa tudi neko svojo pot potem iz tega.
Najhuje je pa takrat, ko se jima že rodi otrok in sta skupaj samo še zaradi njega.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE