Kako veste, da ste dobre/i pri seksu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Zelo si jo meu rad? Očitno še premalo. :lach:

Kako vem, da sem dobra pri sexu? Ker me pohvali. :P Če mu pa kaj ne paše, pa pove.
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jlpktnst »

Maped100 napisal/-a:brezvezno obremenjevanje. če kaj ni uredu ali bi pa pasal drgač se pač pove in "nardi", če pa ne... je pa zaskrbljujoče.

Kaj mislite o tem:

"punco, ki sem jo imel zelo rad, sem po 3eh letih pustil, zaradi tega, ker ni bila odprta pri sexu."

To, da je bil tip očitno seksualno frustriran v tej vezi, ženska pač ni hotela/zmogla zadovoljit njegovih potreb, kakršnekoli so le-te bile (primer-ženska je želela seksat samo v misionarcu in ni odstopala).

Lahko je pa seveda samo prazen izgovor, kdo bi vedel.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Maped100 napisal/-a:brezvezno obremenjevanje. če kaj ni uredu ali bi pa pasal drgač se pač pove in "nardi", če pa ne... je pa zaskrbljujoče.

Kaj mislite o tem:

"punco, ki sem jo imel zelo rad, sem po 3eh letih pustil, zaradi tega, ker ni bila odprta pri sexu."

vprasala bi ga kako to, da je potreboval 3 leta, da je ugotovil, da mu sex z njo ne stima.

meni to zveni kot nek prazen izgovor...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

puma napisal/-a:

Kaj mislite o tem:

vprasala bi ga kako to, da je potreboval 3 leta, da je ugotovil, da mu sex z njo ne stima.

meni to zveni kot nek prazen izgovor...

Saj takih ljudi je dosti okoli nas...tako žensk kakor moških. Imam prijatelja ki je bil z žensko dlje kakor 3 leta, pa je že prej vedel, da sex med njima ne štima. Ampak ostaja tisto upanje saj se bo poštimalo ali pa bom že. Čez leta pa nastane to dosti neprijeten problem, ki zelo vpliva na odnos med dvema osebama.
Prav tako mi je dosti blizu primer, ko je moški neizmerno potenten ona pa zavrta, ampak hudičevo ljubosumna hkrati. Razume se z njenimi starši prav tako ona z njegovimi. So neki družinski prijatelji. Sta nič kolikokrat nehala in spet prišla nazaj. Oba nezadovoljna drug z drugim...ampak ju skupaj drži tista navezanost in družinski odnosi. Seveda se imata rada..ampak to prepogosto ni dovolj za uspešno razmerje..na žalost.

Včasih je problem, da je moški zelo strasten ženska pa zelo nežna. Ali je pa moški nežen in ona bolj med strastnimi. Že tu ni nekega zlitja in simbioze. Prav tako pride do problemov pri pogostosti seksa. Ali se njemu ali njej več seksa, nasprotnemu partnerju se pa pač ne.
Moje mnenje nekako je, da če med dvema v postelji ne klapa, da med njima ni neke energijske povezave in nista dovolj čustveno povezana.
Pri takih ljudeh je po moje bolje, da ostanejo prijatelji.
Navsezadnje govori neki pregovor, da je razlika med prijateljem in partnerjem v enem cvetu več. Nekateri se pač silijo tisti cvet dodati prijateljstvu in potem tudi ostali cvetovi zgnijejo čez čas.
Seks ali spolnost je sestavni del življenja in ga ne moremo zanikati ali potisniti na stranski tir, ker bo kasneje še v hujši obliki prišel ven na plano. In en izmede partnerjev bo slej ko prej postal zafrustriran in pogosto tudi izgubil samozavest.
Ženske se pogosto sprašujejo ali sem mu sploh seksi ali sem grda...izgubijo na lastni samopodobi. Iščejo in skušajo preko pogovora rešiti kar se da...ampak se žal ne da.
Moški imajo pa tudi neko svojo pot potem iz tega.
Najhuje je pa takrat, ko se jima že rodi otrok in sta skupaj samo še zaradi njega.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

ryu10kyu.. js se popolnoma strinjam s tvojim razmišljanjem.Poznam tudi js zveze, ki slonijo na naivnosti in upanju,da bo kdaj sexs med njima boljši in na žalost je ravno tako kot si ti napisal..rezultat tega je otrok,ki je nadaljni razlog za ohranjanje zveze.
Sama pri sebi vem,da to nebi mogla dopustit.Ker se mi zdi seks(kot je že tema na forumu) dejanski pokazatelj odnosa med partnerjema in zelo pomemben faktor v življenju vsakega. :angel:
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

caly napisal/-a:
Nadine napisal/-a:ja men on sam reče o kok si huda, dobra si, obvladaš. itd. :D
upam da to resno misl ne :D

res al kaj?:)waw!meni ne reče;P

To nič ne pomeni, nismo vsi isti. Najbolje, da ga vprašaš. Če mu kaj ne paše in ne pove je pa sam kriv, saj nisi jasnovidna.
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

ryu10kyu... čista desetka :)

Sj sva se pogovorla in je sam reku, da jo je več ali manj imel samo za sex mašino oz. da se je mau pocrkljal k je rabu... drgač mu je pa šla marskje na živce...

Torej največkrat izkoriščanje... sm da on tega njej nebi priznal. To me najbolj mot pri njem... Ker ona zdj po drugi strani sebe zlo zlo mau ceni, ker misli, da je vsega ona kriva.
Zato je včas boljš, da ženski pač poveš in izpadeš prasec, ko da si tiho, greš in ji sprožiš milijontavžn negativnih miselnih procesov (tko pač je...) :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz mam tud trenuno občasno kakšen brezvezen pomislek glede tega. :|

Pri prejšnjih dečkotih sem mela vedno občutek da sem glavna :lach: , večinoma sem jaz predlagala kakšne nove stvari, in večkrat smo razglabljali o vsem skup... In sploh nisem mela "slabe vesti" da karkoli ni blo vredu,vedno sem se počutila in tudi od njih ogrooomno-krat slišala da sem bla ful dobra.

Zdej pa pač ne vem; res je da oba uživava ko sva skup, in da se obema ogromno seksa, ampak včasih razmišljam če se je mel bolš s kakšno starejšo žensko... :? (v bistvu me najbolj žre misel, da starejše punce-njegove starosti seksajo bolš... Ne vem zakaj mam stalno to v mislih )

Drugače nimam težav s tem da nebi bla dovolj direktna in tud on mi večkrat namigne oz me usmerja. :P Ampak včasih dobim tist občutek da on pa tko in tko že vse ve...

Da ne bo pomote, velikokrat reče da se je mel zakon in še dodatno prehvali določene stvari. In tud jaz mu vse povem in pohvalim, ker je pač že res, da je seks z njim zame boljši kot s prejšnjimi.
Najbrž je sam v moji glavi vse, in mal preveč kompliciram.
*malecka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *malecka* »

No, meni nikoli nič ne reče. On se o seksu ne pogovarja, v bistvu niti ne more izrečt besede seks, ne da bi pri tem zafarbal ali bi mu blo očitno nerodno. btw. tip je star 24let. Kriza...
Ljubezen ni čudo vendar dela čudeže.
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a just.me »

pri meni se je že nekajkrat zgodilo da je po sexu še nekaj tednov omenjal kk je blo takrat super pa ne vm kaj vse, pri mojem najbolj uspe če se spravim na njega ko najmanj pričakuje in ga obdelam do konca :twisted: :razz:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Prakticno vedno ji pride in precej me hvali. In skos bi neki seksala.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

slišim :P
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Jst tud vem da sm zlo dobra v postli.....ampak ne zato, ker bi mi dragi reku, sej mu ni treba.....se poznam, poznam najin seks in vem da je dober. Potrditve iz nasprotne strani sploh ne rabim.

Drgač pa---- na "dobr seks" sm ga tud ujela, in ni hotu it več stran :wink:
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

no.. pride tud moj čas očitno, da dobim eno nifomanko :D :D
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

biti dober pri sexu je za mene precej relativna stvar. nikjer ni nekih pravil ali kriterijev po katerih bi sama sebe lahko spoznala kot dobro v postelji.. pač če se dva ujameta, se ujameta in jima je noro. lahko pa se ena oseba (ki je bila prej vedno pohvaljena) znajde z drugo osebo, ki pa ima popolnoma drugačne želje in potrebe kar se sexa tiče.. in pol avtomatsko več ne izpadeš tako hudo dober :)
jaz zase nikoli nisem bila mnenja, da dobro sexam. mogoče so nato vplivale razne strastne scene v filmih, kjer so prikazane ženske kot divje, strastne in nepozabne ljubimke. nisem bila ravno zakomplexana ampak sem pa bila v rahlih samodvomih in moj takratni fant se s tem niti ni kaj preveč ukvarjal kr mu je verjetno tisti najin "nivo" zadostoval al kaj jaz vem. danes vem, da se preprosto nisva ujela :) takrat sem pač mislila, da nisem bogvekaj v postelji. danes bi lahko rekla drugače.. ampak dvomim, da sem se na tem področju taaaakoooo spremenila (ali pa izpopolnila) ampak se z mojim zdajšnjim enostavno nenormalno ujameva.. že po prvem sexu sva se ene 15min samo gledla z široko razprtimi ustmi in nisva mogla vrjet, da je kaj takega sploh možno..

mislim, da ne ne moreš sam vplivat na to, kako dober si v postelji ampak lahko to storita le oba partnerja skupaj. kr konc koncev sta oba potrebna za dober sex in si lahko ti še nevemkaka raketa.. pa boš na koncu mislila, da si le navadna povprečnica :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Odgovori