Med seksom ne doživim orgazma, oralno pa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Meni MED sexom tud še nikol ni pršlo. OZ. fant mi reče da ku si mokra, ti je pršlo, enkrt celo 2x in jst sploh nimam unega filinga,kukr ga dubim k me oralno. POjma nimm kaj je :/
Sm pa sproščena in fuul uživam.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Saj orgazem ni nujno povezan le z vlažnostjo. Se zgodi, da kdaj doživim orgazem, pa se vlažnost nič drastično ne spremeni, včasih pa zelo. Vlažnost nožnice je odvisna predvsem in samo od hormonskega stanja oz. dneva v m. ciklusu in varira glede nanj.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

naj samo neki pripomnem :D

kot je blo ze prej omenjeno, sama se ne samozadovoljujem z prstki, niti vibratorjem, v glavnem nic ne gre nikamor NOTER...tako da nikoli nisem poznala kaj mi v tej smeri pase tam doli. (to zdej ni vazno, predstavljajte si pac da se sploh ne samozadovoljujem, ker se niti nikol nisem tako da bi se dotikala in karkoli podobnega ker mi to ne pase ce si sama delam :D)

sem seksala z nekaj fanti pa mi ni prislo.

ko je prisel tapravi, mi je prislo. tako med samim seksom, kot tudi oralno, pa tudi s prsti mislim da mu bo kmalu ratalo. tako da me je pravzaprav ON naucil kaj MENI pase. dejansko se od njega ucim, in zdej mislim da bom tut kmal sama znala se tko samozadovoljevat kot ostale :D tako da sem zivi primer da ne drzi tisto da moras najprej poznat kaj tebi pase...ce tip zna, lahka tut on prej to ugotovi :D tako da to sploh ni razlog za nedoseganje orgazma. pac naj tip proba se na druge nacine...
je pa res da sem mela vaginalne misice ZELO natrenirane! najbrz prav zaradi drugacnega samozadovoljevanja..pa velik ukvarjanja z sportom :wink:

v glavnem razbijte stereotip da se mora zenska najprej spoznat svoje telo! NI RES :) :D

sem pa zelooo sproscena in odprta v spolnosti..sigurno tut to pomaga! pa VELIKO ZAUPANJA partnerju, ljubezni in POGOVORA.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

^^Sj ne veš, mogoče bi pa, če bi točno vedela, kaj ti paše, doživela orgazem že pri drugih fantih. Ker bi jih lažje usmerjala :D
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

freaky napisal/-a:^^Sj ne veš, mogoče bi pa, če bi točno vedela, kaj ti paše, doživela orgazem že pri drugih fantih. Ker bi jih lažje usmerjala :D

mah ne tist so ble avanturce :lol: nism niti pricakovala...najvec sm prej trikrat z enim in istim :D

ta zdej je sele moj prvi fant s katerim seksam :)
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Bom kr v teli temi nekaj vprašala... Mene pa zanima, kakšna je razlika med orgazmom, ki ga dožvite, ko ste same s sabo pa unim, k ga dožvite, ko ste s svojim "žrebcem" :D Jst namreč ne vem, če mi pride, ko sem z njim. Sej neki se trese dol spodi, sam ne vem, če je to to. A je možno, da je vaginalni orgazem šibkejši od onga tadruzga? Je kaka razlika? Jst ne vem no... mal sm zmedena :) Kr če to ni to, pol sm žalostna :D Kk je pa s tem pri vas?
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Osnovno pravilo je, da če ne veš, če ti je prišlo, ti ni prišlo.
Torej si bila po opisu sledeč vsakič zelo zelo blizu.

Vaginalni orgazem se od klitoralnega loči po tem, da se ga dejansko čuti notri. Punca pa ga doživljajo različno intenzivno. A vseeno: vejo, da so ga doživele.

Meni je pomagalo si drgnit ščegetavček med penetracijo. Sem se konkretno sprostila in se potem osredotočila na intenzivnost dogajanja.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

vaginalni orgazem je vsaj pri meni veliko močnejši kot pa klitoralni. je pa res, da ga ne doživim zlahka. do sedaj sem ga šele parkrat.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ampak meni tole ni logično - če dražiš ščegetavček med penetracijo, to zame ni vaginalni orgazem, ampak klitoralni. Vaginalni orgazem je tisti, ki se pač zgodi zgolj s penetracijo ali pač?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ja, točno tako. zato pa tudi ni tako pogost. doživiš ga takrat, ko tipu uspe najti G točko. brez da zraven še pipa ščegetavček.
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

Pri meni je tudi vaginalni orgazem dosti močnejši kot pa klitoralni. In če ga doživiš veš, da ga doživiš in ne razmišljaš ali je bil to orgazem ali ne, ker je močen občutek in neverjetno je kako se telo intenzivno odziva pri orgazmu..Meni je osebno ta občutek neki najlepšega. Se morem zahvalit mojemu fantu, da je tko priden :love:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Jaz sem si z draženjem ščegetavčka pomagala preko mentalne prepreke. Bolj kot čakaš in pričakuješ če "bo", manj se bo zgodilo. In si v začaranem krogu.

Tako se je vse skupaj zgodilo naključno: ob drgnjenju je užitek naraščal in ko sem bla res zrajcana, ščegetavčka (in kar si počnem) sploh nisem več čutla, ampak sem čutla samo še kaj mi tič dela.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Tud jz imam problem da orgazma ne doživim imam samo tiste lepe občutke ki so blizu orgazmu. Upam da kmalu pridejo. :)
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

red_rose napisal/-a:kot je blo ze prej omenjeno, sama se ne samozadovoljujem z prstki, niti vibratorjem, v glavnem nic ne gre nikamor NOTER...tako da nikoli nisem poznala kaj mi v tej smeri pase tam doli. (to zdej ni vazno, predstavljajte si pac da se sploh ne samozadovoljujem, ker se niti nikol nisem tako da bi se dotikala in karkoli podobnega ker mi to ne pase ce si sama delam :D)

jest isto, zgleda da nisem edina :) je pa res,da je težko razložit kako to samozadovoljevanje izgleda. tko da mam tud sama s tem probleme,ker enostavno ne vem kaj mi paše in kako naj se lotim zadeve da mi bo prišlo tud med seksom
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Punce, smo že tri :D Mam enake probleme kot vedve. Pri men tud ni takega učinka kot bi moral biti, ko gre zadeva "noter" :) Tud, ko sem sama, men na tak način ne potegne... Bi bla hvaležna za kak predlog, ki bi nam "nesrečnicam" pomagal, (še) bolj uživat, ko smo s partnerji.
Odgovori