naj samo neki pripomnem
kot je blo ze prej omenjeno, sama se ne samozadovoljujem z prstki, niti vibratorjem, v glavnem nic ne gre nikamor NOTER...tako da nikoli nisem poznala kaj mi v tej smeri pase tam doli. (to zdej ni vazno, predstavljajte si pac da se sploh ne samozadovoljujem, ker se niti nikol nisem tako da bi se dotikala in karkoli podobnega ker mi to ne pase ce si sama delam

)
sem seksala z nekaj fanti pa mi ni prislo.
ko je prisel tapravi, mi je prislo. tako med samim seksom, kot tudi oralno, pa tudi s prsti mislim da mu bo kmalu ratalo. tako da me je pravzaprav ON naucil kaj MENI pase. dejansko se od njega ucim, in zdej mislim da bom tut kmal sama znala se tko samozadovoljevat kot ostale

tako da sem zivi primer da n
e drzi tisto da moras najprej poznat kaj tebi pase...ce tip zna, lahka tut on prej to ugotovi

tako da to sploh ni razlog za nedoseganje orgazma. pac naj tip proba se na druge nacine...
je pa res da sem mela vaginalne misice ZELO natrenirane! najbrz prav zaradi drugacnega samozadovoljevanja..pa velik ukvarjanja z sportom
v glavnem razbijte stereotip da se mora zenska najprej spoznat svoje telo! NI RES
sem pa zelooo sproscena in odprta v spolnosti..sigurno tut to pomaga! pa VELIKO ZAUPANJA partnerju, ljubezni in POGOVORA.