Kako veste, da ste dobre/i pri seksu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Kako veste, da ste dobre/i pri seksu?

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

En lep pozdravček.Mene pa zanima, kako občutite, da ste res zadovoljile želje svojega partnerja po seksu, oziroma da ste zares dobro opravile "nalogo". Pustimo to,...da mu pride, da je bil seks vroč, glasen, prepoten itd. ..kar je že samo po sebi zelo dober pokazatelj uspešnosti seksa..ampak me zanima,če vam partner kdaj po seksu direktno pove da je zadovoljen, vam nameni kakšno pohvalo, vam mogoče kdaj pove, da ni zadovoljen, da si želi več...
Ker js osebno mam to dilemo.Ne vem, če sem dovol dobra za njega.Že res,da v seksu uživava oba, se potrudiva oba,se potiva,se igrava itd.,kar bi lahko rekla,da je dovol, da se prepričam,da mu nič ne manjka...ampak se vedno vprašam,če zmorem več.,oz. če si on misli, da zmorem več.(lahko tudi,da se s tem obremenjujem brezveze,kot ponavadi;))

Ma me vseeno zanima...
ste kdaj prejele pohvalo za "opravljen" seks?mogoče grajo?
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

jah, kadar je posebej dobr, pač poveš. sicer je pa biuši meu zlo očitne znake, kdaj je navdušen, ki mi jih je tut zlo hitr predstavu in razložu kaj pomenjo. :D

drgač pa pač pogovor, i guess. s tem se lah mariskaj izve :)
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ja men on sam reče o kok si huda, dobra si, obvladaš. itd. :D
upam da to resno misl ne :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ma ja valda da se pogovarjama o tem?!?! vedno! ;)

in vem da sem dobra tako, da hoce z mano seksat vsak dan, celi dan...in glede na to da ga znam tk zrajcat da mu takoj stopi ceprav sva prej ze 3x seksala...no ja, vem da ga privlacim..in ker se tega zavedam, in ker mi on to pove (ooo, kok bi te, kk si huda, sexy, njami itd.) mi da ful samozavesti, ker sem samozavestna sem posledicno boljsa v postelji in se se bolj potrudim..aja, pa potrebna sem non stop, kar mu je zlo vsec :D

drugac se pa res ful velik pogovarjama o tem, in mi pove kako rad seksa z mano, in vse se pogovorima sproti ce kaj ni vredu...
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka

Nadine napisal/-a:ja men on sam reče o kok si huda, dobra si, obvladaš. itd. :D
upam da to resno misl ne :D

res al kaj?:)waw!meni ne reče;P
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

..
Zadnjič spremenil veronika_, dne 16. Sep. 2010 12:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Pač VEM. :D

Pestra zgodovina ...
Jerica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jerica »

hi
to tut mene včasih zmede...če mu kej ne bi blo kul bi mi povedu, na začetku mi tut je.. joj k se spomnem :oops: noro :) včasih (predvsm pr oralnem sexu) mi pa pove, da sm najboljša punca na svetu, da znam najbolš...
pa sej mal najbrz tut sama veš.. sklepam po sebi... :p
to je najbrz tut od vsakega para posebi odvisn, ani?
Lp
Zadnjič spremenil Jerica, dne 30. Avg. 2009 22:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni se zdi skoraj samoumevno, da si take stvari med ali po seksu povesta. Ni treba vsakič peti neke slave in se klanjati, ampak za samozavest pa je dobro kot le kaj.

Sicer pa užitek pri partnerju itak več ali manj ločiš od neužitka že s pogledom. Vsaj 'moralo' bi biti tako, če imaš kaj posluha zanj in njegove potrebe :)
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

men tut moj looby reče... bejbi... mmmmmmmm al pa obvladaš :oops: al pa kei tazga... pa itak se vedno tko čist odprto pogovarjava ker res hočva da nama je use najbolš in pol si tko poweva kaj bi ša sprobala kako nama sede in to... pa sej pol po sexu k se še stiskava itak vidm da mu je res najlepš blo a ne :oops: k je cel tak muck pa sladk :P hehe takrt bi po mojm šel tut na triglav če bi mu rekla (sploh če bi rekla da gor ponoviva :oops:) :P hehe
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Mislim da je pri tem predvsem zelo dober moj fant,jaz pa ne,čeprav sem včasih bila...Potem so se pa začele dogajati bolečine,pa slabi brisi,pa je podzavest udarila..
Zdaj ko se je to popravilo pa počas spet dobivam zagon in upam, da bom sčasoma spet na konju.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Zakaj se tako sekirate. Oni pa sigurno mislijo obratno, se pravi ali so bili oni dobri :D
Če ga kaj moti in tega ne pove, je pa res smešno :? Itak vsakemu paše kaj drugega in ti nisi jasnovidna in vedeti kaj njemu sede. Mogoče ga pa kdaj ti vprašaj, kaj si želi in ti bo povedal :wink:
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja sej to je v bistvu malo nesamozvesti ki mi manjka.,bi potrebovala pa samo skromno besedico,da mi potrdi,da je vse kot mora bit;)Po eni strani sama vem da nekaj znam,ki če ne nebi vse skupaj funkcioniralo..On mi nebi nikoli reku da sm najboljša, mucka obvladaš itd.Ima tak karakter.,.takega ga poznam.ne vem..je tak. :roll:

mu bom pa js povedala, da obvlada :oops: hi;>
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Jst se to sprašujem vedno ko zamenjam partnerja. Ko partnerja spoznam vem da sm dobra, ker se ga naučim na nek način... odkrijem njegove šibke točke, kaj mu sede itd. Seveda sem bila tudi že pohvaljena. AMpak ko pride novi.. ne vem kaj z njem lol.. mislim ok sej v osnovi vem sam ker sem control freak me to full obremenjuje ker sem mnenja da je vsak drugačen... ampak glede na to da zmer hočjo bit z mano in met velik več od samega sexa predvidevam da le nism hlod lol..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

brezvezno obremenjevanje. če kaj ni uredu ali bi pa pasal drgač se pač pove in "nardi", če pa ne... je pa zaskrbljujoče.

Kaj mislite o tem:

"punco, ki sem jo imel zelo rad, sem po 3eh letih pustil, zaradi tega, ker ni bila odprta pri sexu."
Odgovori