Kako veste, da ste dobre/i pri seksu?
Kako veste, da ste dobre/i pri seksu?
En lep pozdravček.Mene pa zanima, kako občutite, da ste res zadovoljile želje svojega partnerja po seksu, oziroma da ste zares dobro opravile "nalogo". Pustimo to,...da mu pride, da je bil seks vroč, glasen, prepoten itd. ..kar je že samo po sebi zelo dober pokazatelj uspešnosti seksa..ampak me zanima,če vam partner kdaj po seksu direktno pove da je zadovoljen, vam nameni kakšno pohvalo, vam mogoče kdaj pove, da ni zadovoljen, da si želi več...
Ker js osebno mam to dilemo.Ne vem, če sem dovol dobra za njega.Že res,da v seksu uživava oba, se potrudiva oba,se potiva,se igrava itd.,kar bi lahko rekla,da je dovol, da se prepričam,da mu nič ne manjka...ampak se vedno vprašam,če zmorem več.,oz. če si on misli, da zmorem več.(lahko tudi,da se s tem obremenjujem brezveze,kot ponavadi;))
Ma me vseeno zanima...
ste kdaj prejele pohvalo za "opravljen" seks?mogoče grajo?
Ker js osebno mam to dilemo.Ne vem, če sem dovol dobra za njega.Že res,da v seksu uživava oba, se potrudiva oba,se potiva,se igrava itd.,kar bi lahko rekla,da je dovol, da se prepričam,da mu nič ne manjka...ampak se vedno vprašam,če zmorem več.,oz. če si on misli, da zmorem več.(lahko tudi,da se s tem obremenjujem brezveze,kot ponavadi;))
Ma me vseeno zanima...
ste kdaj prejele pohvalo za "opravljen" seks?mogoče grajo?
ma ja valda da se pogovarjama o tem?!?! vedno!
in vem da sem dobra tako, da hoce z mano seksat vsak dan, celi dan...in glede na to da ga znam tk zrajcat da mu takoj stopi ceprav sva prej ze 3x seksala...no ja, vem da ga privlacim..in ker se tega zavedam, in ker mi on to pove (ooo, kok bi te, kk si huda, sexy, njami itd.) mi da ful samozavesti, ker sem samozavestna sem posledicno boljsa v postelji in se se bolj potrudim..aja, pa potrebna sem non stop, kar mu je zlo vsec
drugac se pa res ful velik pogovarjama o tem, in mi pove kako rad seksa z mano, in vse se pogovorima sproti ce kaj ni vredu...

in vem da sem dobra tako, da hoce z mano seksat vsak dan, celi dan...in glede na to da ga znam tk zrajcat da mu takoj stopi ceprav sva prej ze 3x seksala...no ja, vem da ga privlacim..in ker se tega zavedam, in ker mi on to pove (ooo, kok bi te, kk si huda, sexy, njami itd.) mi da ful samozavesti, ker sem samozavestna sem posledicno boljsa v postelji in se se bolj potrudim..aja, pa potrebna sem non stop, kar mu je zlo vsec

drugac se pa res ful velik pogovarjama o tem, in mi pove kako rad seksa z mano, in vse se pogovorima sproti ce kaj ni vredu...
hi
to tut mene včasih zmede...če mu kej ne bi blo kul bi mi povedu, na začetku mi tut je.. joj k se spomnem
noro
včasih (predvsm pr oralnem sexu) mi pa pove, da sm najboljša punca na svetu, da znam najbolš...
pa sej mal najbrz tut sama veš.. sklepam po sebi... :p
to je najbrz tut od vsakega para posebi odvisn, ani?
Lp
to tut mene včasih zmede...če mu kej ne bi blo kul bi mi povedu, na začetku mi tut je.. joj k se spomnem

pa sej mal najbrz tut sama veš.. sklepam po sebi... :p
to je najbrz tut od vsakega para posebi odvisn, ani?
Lp
Zadnjič spremenil Jerica, dne 30. Avg. 2009 22:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Meni se zdi skoraj samoumevno, da si take stvari med ali po seksu povesta. Ni treba vsakič peti neke slave in se klanjati, ampak za samozavest pa je dobro kot le kaj.
Sicer pa užitek pri partnerju itak več ali manj ločiš od neužitka že s pogledom. Vsaj 'moralo' bi biti tako, če imaš kaj posluha zanj in njegove potrebe
Sicer pa užitek pri partnerju itak več ali manj ločiš od neužitka že s pogledom. Vsaj 'moralo' bi biti tako, če imaš kaj posluha zanj in njegove potrebe

men tut moj looby reče... bejbi... mmmmmmmm al pa obvladaš
al pa kei tazga... pa itak se vedno tko čist odprto pogovarjava ker res hočva da nama je use najbolš in pol si tko poweva kaj bi ša sprobala kako nama sede in to... pa sej pol po sexu k se še stiskava itak vidm da mu je res najlepš blo a ne
k je cel tak muck pa sladk
hehe takrt bi po mojm šel tut na triglav če bi mu rekla (sploh če bi rekla da gor ponoviva
)
hehe

Ja sej to je v bistvu malo nesamozvesti ki mi manjka.,bi potrebovala pa samo skromno besedico,da mi potrdi,da je vse kot mora bit;)Po eni strani sama vem da nekaj znam,ki če ne nebi vse skupaj funkcioniralo..On mi nebi nikoli reku da sm najboljša, mucka obvladaš itd.Ima tak karakter.,.takega ga poznam.ne vem..je tak.
mu bom pa js povedala, da obvlada
hi;>

mu bom pa js povedala, da obvlada

-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
Jst se to sprašujem vedno ko zamenjam partnerja. Ko partnerja spoznam vem da sm dobra, ker se ga naučim na nek način... odkrijem njegove šibke točke, kaj mu sede itd. Seveda sem bila tudi že pohvaljena. AMpak ko pride novi.. ne vem kaj z njem lol.. mislim ok sej v osnovi vem sam ker sem control freak me to full obremenjuje ker sem mnenja da je vsak drugačen... ampak glede na to da zmer hočjo bit z mano in met velik več od samega sexa predvidevam da le nism hlod lol..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with