Saj veste, da posplošujete, kajne? In s svojimi odgovori koga prav zmedete in zavajate - zdaj se lahko vsi, ki ne seksajo 3x na dan, skrijejo pod mizo in čakajo na dan, ko bo njihov libido postal t.i. normalen

MsN napisal/-a:Claire, in potem nekdo, ki izstopa iz povprečja (3x na dan ni povprečje), pametuje o tem, kako bi moralo biti normalno, in če ni, poda tri enoznačne razloge zakaj ni![]()
Saj veste, da posplošujete, kajne? In s svojimi odgovori koga prav zmedete in zavajate - zdaj se lahko vsi, ki ne seksajo 3x na dan, skrijejo pod mizo in čakajo na dan, ko bo njihov libido postal t.i. normalen![]()
fun napisal/-a:Pa zakaj ne date že mira pa naj vsak tolk ko mu paše?
Čuden je tist k ne bo seksal po svojih potrebah (majkemi; babe...)
Jaz sem 2 tedna nazaj vsaj 3krat na dan...
Prejšnji teden sem samo enkrat (pa še to nahitrco)
Ta teden ne bom ker mam menstro...
A sem zelo čudna?
A me vara?
Me ima samo za seks?
Mam premejhne joške?
Proooosim pomagajte mi! Sigurn je kej od tega...![]()
![]()
![]()
![]()
(upam da kdo ne bo jemal resno vprašanj)
MsN napisal/-a:Claire, in potem nekdo, ki izstopa iz povprečja (3x na dan ni povprečje), pametuje o tem, kako bi moralo biti normalno, in če ni, poda tri enoznačne razloge zakaj ni![]()
Saj veste, da posplošujete, kajne? In s svojimi odgovori koga prav zmedete in zavajate - zdaj se lahko vsi, ki ne seksajo 3x na dan, skrijejo pod mizo in čakajo na dan, ko bo njihov libido postal t.i. normalen![]()
noname123 napisal/-a:sAdie napisal/-a:hmmmmmm sicer pa, vibrator?
Jp.. je treba... sej drugač ne bi blo tazga problema, ampak seks mi v zvezi dost pomen. Ampak, če ne gre drugač pač vibrator, sam to mi vseeno ni to...
rammsteingirl napisal/-a:hm, to mi pa ni jasno. zakaj si ga vsak dan zmeče, s tabo pa noče seksati?? a ni bolj fino, da uživaš skupaj s partnerjem?!