Saj veste, da posplošujete, kajne? In s svojimi odgovori koga prav zmedete in zavajate - zdaj se lahko vsi, ki ne seksajo 3x na dan, skrijejo pod mizo in čakajo na dan, ko bo njihov libido postal t.i. normalen

MsN napisal/-a:Claire, in potem nekdo, ki izstopa iz povprečja (3x na dan ni povprečje), pametuje o tem, kako bi moralo biti normalno, in če ni, poda tri enoznačne razloge zakaj ni![]()
Saj veste, da posplošujete, kajne? In s svojimi odgovori koga prav zmedete in zavajate - zdaj se lahko vsi, ki ne seksajo 3x na dan, skrijejo pod mizo in čakajo na dan, ko bo njihov libido postal t.i. normalen![]()
fun napisal/-a:Pa zakaj ne date že mira pa naj vsak tolk ko mu paše?
Čuden je tist k ne bo seksal po svojih potrebah (majkemi; babe...)
Jaz sem 2 tedna nazaj vsaj 3krat na dan...
Prejšnji teden sem samo enkrat (pa še to nahitrco)
Ta teden ne bom ker mam menstro...
A sem zelo čudna?
A me vara?
Me ima samo za seks?
Mam premejhne joške?
Proooosim pomagajte mi! Sigurn je kej od tega...![]()
![]()
![]()
![]()
(upam da kdo ne bo jemal resno vprašanj)

MsN napisal/-a:Claire, in potem nekdo, ki izstopa iz povprečja (3x na dan ni povprečje), pametuje o tem, kako bi moralo biti normalno, in če ni, poda tri enoznačne razloge zakaj ni![]()
Saj veste, da posplošujete, kajne? In s svojimi odgovori koga prav zmedete in zavajate - zdaj se lahko vsi, ki ne seksajo 3x na dan, skrijejo pod mizo in čakajo na dan, ko bo njihov libido postal t.i. normalen![]()
noname123 napisal/-a:sAdie napisal/-a:hmmmmmm sicer pa, vibrator?
Jp.. je treba... sej drugač ne bi blo tazga problema, ampak seks mi v zvezi dost pomen. Ampak, če ne gre drugač pač vibrator, sam to mi vseeno ni to...

rammsteingirl napisal/-a:hm, to mi pa ni jasno. zakaj si ga vsak dan zmeče, s tabo pa noče seksati?? a ni bolj fino, da uživaš skupaj s partnerjem?!
ampk en ga silt z kakimi novimi stvarmi, ker verjetno ni fora v nezanimivosti al zanimivosti, ampk je fora nek drgje..tko kukr je tist msn napisu 
Zdi se mi pa, da je tudi preveč len, da bi seksal z mano. Ali pa sva oba. Saj sploh ne vem več. Ker seks, ki sva ga imela pred to sušo, je bil res dober!
Zdi se mi pa, da je tudi preveč len, da bi seksal z mano. Ali pa sva oba. Saj sploh ne vem več. Ker seks, ki sva ga imela pred to sušo, je bil res dober!