Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ja, naročit se moraš, pa čakalne dobe so kar zoprna zadeva. Ali je pregled obvezen, ne vem, te bo pa izprašala o boleznih v družini, spolnem življenju, mestruaciji, teži, kajenju, izmerila pritisk,...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

če si že imela spolne odnose, te bo verjetno pregledala.
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a spelaspela »

imam resen problem:/ :oops:
torej 11.10 sem imela mestruacijo potekala je normalno in pač 6 dan moje mestruacije sva imela s fantom spolni odnos, takrt nama je kondom počil in pač sva šla nasledni dan po jutranje talbletke use je blo uredu, moj strah je izginil .
(resje da sem poleti uporabljala tabletke za predstavljanje veder niso nič spremenile mojega ciklusa)
sedaj pa danes zjutraj se je pojavila nova mestruacija(po 2 tednih), sploh nevem zakaj ker imam redno mestruacijo na 5 tednov...
imate kakšen nasvet, se vam je mogoče tudi vam to zgodilo?
HVALA
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Po urgentni tabletki je mogoče, da se ciklus spremeni in dobiš m. izven načrtovanega datuma.
Gost

Živjo

Mene pa zanima, če ima katera ginekologijo g. Petro Meglič iz ZD Domžale? Čas je že, da si poiščem enega ginekologa, pa me zanima, kakšne so vaše izkušnje itd. Najverjetneje bi poskusila kar pri njej.....

Hvala že vnaprej, m.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

jaz bi pa lepo prosila če mi lahko katera pove katero soboto v mesecu dela ambulanta/ginekološka) v Mariboru..natančneje ambulanta gin. Mojce Kopše Berčič
sem že klicala in nikakor ne morem dobit ambulante...sem pa drugače v LJ in lahko gre po tablete samo ob sobotah...
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

js sm pa med tednom v ljubljani, in ne vem kako naj pridem do svojega ginekologa, ker morem v soboto vzeti že novo tabletko, pa mi jih je zmankalo....a se da v lekarni kako zmenit da ti dajo brez recepta? Če grem pa tukaj v Ljubljani k eni ginekologinji mi jih pa ne bo predpisala, a ne?
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

ja sej jaz mam isti blem...in vsaj ob sobotah dela moja(ena sobota v mesecu) in niam pojma kako naj pridem do informacije kero soboto pa dela...in sem zdaj email poslala glavni sestri..ampak dvomim da mi bo odpisala...
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Leyla_ »

zbiram predloge za dobrega ginekologa ali ginekologinjo (mi je popolnoma vseeno) v ljubljani. naj ne bo neka oseba polna sama sebe, ampak taka, ki si vzame čas, je prijazna (večino časa - vsi imamo kdaj slabe dneve), ni groba itd.
če veste, da že sprejema paciente pa še bolje.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ Tule si malo poglej, maš priporočila in to :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *inch* »

sicr pri ginekologu še nism bila (bom šla pa kmalu) ampak kolikor sem slišala, ti ne bo pregleda opravil če greš samo po KT, če še nisi imela spolnih odnosov. če pa si jih imela, pa te bo pregledal.
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Jst sem prvič prišla samo po tabletke, ko sem imela že kake pol leta redne spolne odnose. Me ni nič pregledala, nič stehtala,... Samo recept mi je napisala.
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

kaj res? no pol pa ful lepo, kr mam že zdaj maw neprijeten občutek (kakor use punce najbrž) :D
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

aja pa še nekaj bi uprašala. mogoče bo uprašanje neumno. ampak nism čist prepričana glede nečesa, pa bom useeno uprašala - po kolikem času, ko začnem jemati KT, imam lahko spolne odnose brez kondoma? najbrž ne kar takoj, kajne? :oops: :oops:
Gost

*inch* napisal/-a:aja pa še nekaj bi uprašala. mogoče bo uprašanje neumno. ampak nism čist prepričana glede nečesa, pa bom useeno uprašala - po kolikem času, ko začnem jemati KT, imam lahko spolne odnose brez kondoma? najbrž ne kar takoj, kajne? :oops: :oops:

Piše v navodilih. In povsod na internetu.
Odgovori