Ginekologija [Združene teme]
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- spelaspela
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
imam resen problem:/
torej 11.10 sem imela mestruacijo potekala je normalno in pač 6 dan moje mestruacije sva imela s fantom spolni odnos, takrt nama je kondom počil in pač sva šla nasledni dan po jutranje talbletke use je blo uredu, moj strah je izginil .
(resje da sem poleti uporabljala tabletke za predstavljanje veder niso nič spremenile mojega ciklusa)
sedaj pa danes zjutraj se je pojavila nova mestruacija(po 2 tednih), sploh nevem zakaj ker imam redno mestruacijo na 5 tednov...
imate kakšen nasvet, se vam je mogoče tudi vam to zgodilo?
HVALA

torej 11.10 sem imela mestruacijo potekala je normalno in pač 6 dan moje mestruacije sva imela s fantom spolni odnos, takrt nama je kondom počil in pač sva šla nasledni dan po jutranje talbletke use je blo uredu, moj strah je izginil .
(resje da sem poleti uporabljala tabletke za predstavljanje veder niso nič spremenile mojega ciklusa)
sedaj pa danes zjutraj se je pojavila nova mestruacija(po 2 tednih), sploh nevem zakaj ker imam redno mestruacijo na 5 tednov...
imate kakšen nasvet, se vam je mogoče tudi vam to zgodilo?
HVALA
zbiram predloge za dobrega ginekologa ali ginekologinjo (mi je popolnoma vseeno) v ljubljani. naj ne bo neka oseba polna sama sebe, ampak taka, ki si vzame čas, je prijazna (večino časa - vsi imamo kdaj slabe dneve), ni groba itd.
če veste, da že sprejema paciente pa še bolje.
če veste, da že sprejema paciente pa še bolje.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"