pač.. kolega 2 tam delata in sta res ful uredu predwsem en od njiju - borut.. on ma wedno ful idej in ie ful dobr frizer.. in fuuuul faca ^^ sicr sta ful mlada, ampak oba mata res welik izkušenj.. pa še fain ie k ie brez naročanja ^^
jst se strinjam
tukei so ful uredu jst sem sla iz crne na rjavo barvo pa pol iz rjave na blond
paa mam se vedno najbolj uredu lase
borut je pa tak Legenda
Kaj si mislite o tem, da si v primeru razcepljenih konic, lase postrižeš kar sama..?
In s tem prišparaš 60€..
Js si jih zadnje časa strižem sama in je prov fajn.
Zdj sm pa mal u dilemi, ker mam januarja novo službo in.. nvem, če ne bi šla raje k frizerju..čeprov itak nočm drastične spremembe, samo striženje las..
AnjaL napisal/-a:Kaj si mislite o tem, da si v primeru razcepljenih konic, lase postrižeš kar sama..? In s tem prišparaš 60€..
Js si jih zadnje časa strižem sama in je prov fajn. Zdj sm pa mal u dilemi, ker mam januarja novo službo in.. nvem, če ne bi šla raje k frizerju..čeprov itak nočm drastične spremembe, samo striženje las..
mene kr mami postriže, ker mam dolge lase in se sama nebi mogla, pa tud, nevem kako bi to lih zgledal?
Drgač pa NI ŠANS da dam kšnmu frizerju 60€ za striženje faking konic, ki ga moja mati opravi v pičlih desetih minutah!Bedarija živa!To so prou požrešni fizerji ratal!
Jaz hodim v Lj. v salon Mali k Urošu in sem ful zadovoljna. Vedno me postriže kako drugače in to mi ful ugaja, da nimam skoz iste frizure. Je pa seveda drag. Striženje kratkih las 39€.
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
lesnik napisal/-a:Oj!Bom kar tle prašala!Mam svetle rjave naravne barve las.Zdaj bi šla k frizerju da mi naredi blond pramene.Kaj katera ve koliko stane če greš k frizerju da ti naredi pramene mam dolge lase.
jst sm dala za pramene, dolg las, 45€ (seveda je blo tle še striženje, pa pranje, pa sušenje)
drgač sm pa zdej dala za frizerja 52€ za barvanje dolgih las. ok, res da mam 2 barvi, ampak se mi zdi mau preveč. prej sm vedno za isto frizuro plačala manj. se še komu zdi to too much al so to nekje ''normalne'' cene?
jaz sem ugotovila, da so frizerji metanje denarja stran. Sama se barvam, strizem...mi nic ne manjka, lahko vse naredim sama, doma.
K frizerju grem edino, ce imam prevec casa, pa je na "urniku" kaksen pomemben dogodek..ker me istocasno se nasminka, uredi nohte.
Samo nekaj - ce si grem posvetlit lase, a ni dobro da si pred tem sama doma operem lase?
Ker vem da ce se barvas na temnejse, menda bolje prime ce so lasje kaksen dan, dva "umazani"..