Džamija?

Vse o politiki od svetovne do domače
Odgovori

Si za izgradnjo džamije?

Ne!
71
53%
Da, zakaj pa ne?!
57
42%
Da, ampak ne v Ljubljani. (Bolj primeren se mi zdi kakšen drug kraj, npr. Jesenice)
7
5%

Skupaj glasov: 135

MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

sončk napisal/-a:No s priimki se pa strinjam, da se ne da nč natančno določit. Moj priimek je recimo bolj razširjen na Hrvaškem, sem pa pravoslavka. Sicer pa to ni tema o priimkih, ampak o džamiji.

To s priimki je prišlo ven, ker je *purple* rekla, da je v Sloveniji malo muslimanov. In kot primer sem ji hotela dat par priimkov, par primerov (fast foodi), kjer jih lahko opaziš. In na koncu vidiš, da jih je kar nekaj, ki si zaslužijo đamijo.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Tryanna napisal/-a:Džamija mora bit, si lahko predstavljate, da bi šli k maši namesto v cerkev, v telovadnico? Polnočnice v skladiščih? Katastrofa kako so nekateri negostoljubni in dvolični.

Jaz predlagam, da telovadnico, kjer sedaj molite, preimenujemo v džamija, pa boste imeli džamijo, nam pa pogleda na kamniške alpe (ali kamorkoli drugam) ne bo zastiral minaret... :D
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

MilkyWay napisal/-a:
sončk napisal/-a:No s priimki se pa strinjam, da se ne da nč natančno določit. Moj priimek je recimo bolj razširjen na Hrvaškem, sem pa pravoslavka. Sicer pa to ni tema o priimkih, ampak o džamiji.

To s priimki je prišlo ven, ker je *purple* rekla, da je v Sloveniji malo muslimanov. In kot primer sem ji hotela dat par priimkov, par primerov (fast foodi), kjer jih lahko opaziš. In na koncu vidiš, da jih je kar nekaj, ki si zaslužijo đamijo.

Sej res, noben ne reče kako bi kebabe vrgu ven iz države :D Takrat so dobri pa ne motijo eh :roll:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jochie napisal/-a:
Tryanna napisal/-a:Džamija mora bit, si lahko predstavljate, da bi šli k maši namesto v cerkev, v telovadnico? Polnočnice v skladiščih? Katastrofa kako so nekateri negostoljubni in dvolični.

Jaz predlagam, da telovadnico, kjer sedaj molite, preimenujemo v džamija, pa boste imeli džamijo, nam pa pogleda na kamniške alpe (ali kamorkoli drugam) ne bo zastiral minaret... :D

Zakaj avtomatično označiš vsakega, ki je za džamijo, za muslimana? To opažam pri tebi že od samega začetka. Nismo vsi muslimani, ki smo za džamijo. Smo samo normalni ljudje, ki lahko vsak dan stopimo v svoj hram, če ga imamo, pa si tega želimo še za druge. Je to tako težko razumet? Znebi se te druge osebe množine prosim.
Zadnjič spremenil sončk, dne 10. Dec. 2008 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

z vsemi častmi jih bom onikal! :wink: :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne štekaš. Ne da se mi razlagat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jaz štekam, seveda štekam, ampak glede na to, da prihajam iz športa, mi ni jasno, kako bi se pravoslavci lahko potegnili za muslimane, ker se tudi košarkaši ne potegnejo, da bi kegljači dobili prepotrebni 2 stezi za trening ampak jih bolj zanima, kako bi oni svojo dvorano nadgradili s fitnes centrom... :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Andrej Saje se je v imenu Škofovske konference "potegnil" za muslimane. Očitno so katoliki pač boljši ljudje od košarkašev :P
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

A zdej gremo pa na to, da sm pravoslavka? :) Nice move. No ja, niti ne. Kar se mene tiče, sem popolnoma enaka s katoliki, muslimani, židi, amiši, raelijani, budisti, konfucijanisti, šintuji, hinduisti. In kar se mene tiče, sem rojena v Sloveniji, potemtakem sem slovenska državljanka in se moram točno toliko držati ustave, kot ti. Ker nismo košarkaši in kegljači, ampak smo vsi skupaj državljani Slovenije, enaki pred zakonom.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Ne, zato ker mi grejo na k. te verske ustanove :? :? :x in kaj vse se je v imenu vere dogajal, še posebi tega islama..
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Kaj? In kaj v imenu krščanstva?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

v imenu krščanstva se je dogajalo(preteklik), ta islam je pa še kar aktualen;
AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AnjaL »

ryu10kyu napisal/-a:Evo nekaj sem našel...kako papež poljublja Koran...očitno so tudi njega dobili v roke tale banda muslimanska...pa tako fejst človek je zgledal.
Očitno so še krščanstvo podjarmili...saj ni čudno, da nimajo nič proti gradnji džamije (skupaj držijo teli mudžahedini...da ni tudi naš župnik okužen s tem mater)...komu naj sploh še verjamem? :lupe: :flehan: :buhu:

klikni na povezavo in odpri datoteko:
http://www.shrani.si/f/47/ca/u41wtEi/doc1.doc

Sej tole je samo sarkazem, ane? :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

- križarske vojne (2 500 000)
- konkvista (20 000 000)
- poboj muslimanov v Španiji ( 7 000 000)
- poboj skandinavcev in saksov, ki so nasprotovali uvedbi krščanstva (2 000 000)
- lov na čarovnice (100 000)
- Svete Vojne proti Nizozemski in Hugenotom (1 000 000)
- Inkvizicija (350 000)
- poboj Hugenotov v Franciji (2 000 000)
- poboj protestantov na Irskem (300 000)
- upor na Poljskem (250 000)
- suženjstvo v 18.stoletju (8 000 000)
- poboj Indijancev v 19.stoletju (65 000)
- poboj Aboriginov (40 000)
- Židje med 2.svetovno (6 000 000)
...
To so števila mrtvih.

Vir: http://users.erols.com/mwhite28/warstat0.htm#Total

marypa. Kaj misliš, da je 60 let nazaj tako velika doba? Da ni bilo vojne na Balkanu 13 let nazaj prav zaradi trenj med katoliki in pravoslavci in muslimani? Da se ne bo več nič dogajalo? Da bo Evropska Unija preživela stoletja, tisočletja, in ne bo več vojn? Mislim, da se hudo motiš.
Zadnjič spremenil sončk, dne 10. Dec. 2008 21:37, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja vera je bla pač ena od razlik med npr. Hrvati in Srbi, še en razlog zakaj so si bili sovražni;)

Vgl. muslimani so po % bolj verni.. medtem ko pri krščanstvu ta % upada..in ne res ne verjamem, da bo izbruhnila kakšna vojna zarad krščanstva :)
Odgovori