kr.ena napisal/-a:In kateri so naši običaji? Praznovanje katoliških praznikov in opravljanje katoliških obredov se po moje ne šteje med obvezne običaje, ki jih moraš sprejeti, če pač živiš v Sloveniji. Svoboda religije in ločenost le-te od države pomeni, da je popolnoma privatna stvar posameznika, kateri religiji bo pripadal ali pač ne. In če lahko prenesemo zvonenje iz katoliških cerkva, lahko tudi občasen "hrup" iz džamije.
nevem kateri so običaji ki se jih je morala navadt ona.
znano mi je, da morš edin znat nekaj slovenščine recimo za pridobitev državljanstva.Kaj točno pa je mogla ona sprejet pa nevem.Cerkvene zvonove verjetno?ampak ja, jst bi tud đamijo sprejela če bi se selila v Bosno, recimo.
kr.ena..prestavljaj si, da zraven tebe nekdo na ves glas navija neko glasbo, katere slišat ne morš.kako je lahko to neprijetno?
Jst tega pač slišat ne morm, sori, ni mi ušeč, sodi me.
In ne žeim tega poslušat ko bom v centru.vem, da bom zgleda morala, ampak strinjam se pa s tem ne.
Pač, lahko primerjam z rjovenjem.
z Jochieom bi se tud jst delno strinjala.h arhitekuti Ljubljane to res ne spada, kakor tudi ne spada kmalu na novo zgrajena Emonika.Preveliko...
Yazmeen, veš kako je?
Đamija bo v ljubljani, logično da se ljubljančani pritožujemo.Če bi stala v železnikih, verjetno nebi bili usi kar tako lepo tiho.si kar predstavljam če bi jo "posadili" v kakšen kmečki slovenski kraj, kakšni kmečki upori bi nastali.Žal, tko kot je jochie rekel, slovenci smo pač slovenci in ne pustimo, da kdo našo slovenskost moti.
Me zanima, če se kakšen nemusliman ki živi zabežigradom strinja z đamijo.Verjetno se tud Jochie ne, glede na to da bo ob prelepem poletnem večeru peljal drago na pico v Piazzo in bosta morala poslušat to.
sončk....hehe, kaj misliš če jochie prihaja iz Krškega da ne more vedet kje je Parmova?

Zanimivo, kako skušaš iz ljudi narediti nesposobneže, pa žal, ti še ni uspelo.Če gremo gledat tvoj post o blesavih gasilskih sirenah in njihovemu tulenju, se lahko tud kar nasmejemo

no, fajn bi blo, da v primeru če nas kdo napade, vaša nebi tulila, pa bi videli kako bi bombe padale po vas.Samo v razmislek, recimo.
in ja Barje, sploh okoli rakove Jelše bi bla prava lokacija.Prvič, je največ muslimanou iz tistega konca (ali Fužine), drugič pa ni center.
Peticija za divja odlagališča..Mislm da tupoglavega in defektnega folka, ki meče stvari v naravo ne boš spremenil.To je delo države, da se s tem ukvarja.Če ma čas se ukvarjat z đamijo, naj se pa še z divjimi odlagališči!
citipark je pa v celotnem šoping parku in se čist sklada z okolico.
ne ne živim v bližini bežigrada, usaj po cesti ne.zračne linije pa ni tolk.Če slišim vlak cerka 5-7 km stran in živalski vrt (sole, leve in opice) verjamem, da mi bo ob preddeževnih večerih uspelo ujet tud kakšen zvok iz đamije.in ne hvala, nočem ga.
Kaj ima Niin fant s tem veze.jst sm citirala tist del, ki me v tem momentu zanima.če ga je pa pustila zarad tega je pa to samo njen problem.Ne moj ne, ne tvoj ne.
In ja tale klip ki si ga naložila je groza!
buubika..Če je ljubljana mesto z največ muslimani....Zakaj potem ne gledajo še po področjih in jo zgradijo še na tistem območju ljubljane, kjer je največ muslimanou, ne pa v OMG, center mesta?