Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Jaz sem zafrustrirana - 10x v vikendu? Meni oteče :lol: :roll:
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

yao, js si tut ne predstavljam 10x na vikend,...bi me use kr ornk bolel pomoje :?

drugač se mi pa zdi 3x-4x na vikend ena normalna številka, če predpostavim da nisva cele dneve doma in samo sexava, ampak greva na kkšn izlet itd. :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^točn tko :D
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Uf, kaka debata se je razvila...

jullia_ napisal/-a:Meni se 3x v enem vikendu sploh ne zdi malo.

Ja, čist odvisno komu je 3x malo. Midva sva čist na začetku seksala tud po 5x na teden 2x na dan. Pol pa se je s časoma to umirjalo, ker ni blo časa, mal sva se vidla, kregala sva se itd. Ko je šansa, da sva skupej malo več, tko ko ta vikend, sm predvidevala, da bova ko kkšna zajčka. Preseneto me je to, da nisva in da sva raj počela druge stvari. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

p!ka napisal/-a:Uf, kaka debata se je razvila...

jullia_ napisal/-a:Meni se 3x v enem vikendu sploh ne zdi malo.

Ja, čist odvisno komu je 3x malo. Midva sva čist na začetku seksala tud po 5x na teden 2x na dan. Pol pa se je s časoma to umirjalo, ker ni blo časa, mal sva se vidla, kregala sva se itd. Ko je šansa, da sva skupej malo več, tko ko ta vikend, sm predvidevala, da bova ko kkšna zajčka. Preseneto me je to, da nisva in da sva raj počela druge stvari. Slika

če sexaš samo med vikendom trikrat in med tednom nič, je to malo, usaj za mlad razvijajoč par.Če si star 50, se mi zdi nekak normalno, ampak pri mladih parih pa ne.Razlogou je pa lahko več; al premal časa, premal volje, ni želje, itn...
sicer pa kukr kermu paše, enim je 15x na tedn premal, drugim je trikrat na tedn preveč, kaj šele trikrat na dan al clo dvakrat.
jst nimam nekih meril.sexam spontano in kakor nama paše.Če bo to samo 3x na tedn prav, glih tok če bo 15x.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

trapa napisal/-a:Ne obstaja enoten recept kaj in koliko je dovolj. Variiranje je naravno in normalno. In vsakemu paše svoje. Take ego izjave pa samo še bolj zakompleksajo tiste, ki jih njihovo spolno življenje že tako skrbi (čeprav jim je morda čisto OK, samo pač ne ustreza cosmo zapovedim).

Se strinjam s tabo. :) Ta tema je menda zakompleksala že marsikatero.

Jaz ne morem verjeti da nekateri seksajo po 10x na vikend, vsak dan, tudi po večkrat na dan. :D Saj fajn, če vam ustreza. Jaz imam pametnejše stvari za početi kot seksati vsak dan po dve uri. Da ne omenjam, kakšne posledice bi to imelo na moji tamali. :twisted:

V kolikor sem jaz obveščena s strani kolegic, se včasih seksa tudi enkrat na mesec. Pa niso v slabih partnerskih zvezah, prav nasprotno. Tudi meni se včasih ne da dlje časa, pa ni razloga za sekiranje. Včasih se mi da, pa ne zmorem več telesno. Tudi ni panike. :D

Ideje kot je "3x na vikend je premalo" so povsem zgrešene. Ok, nekomu, ki morda seksa po nekaj minut, je to malo. Morda celo kdo seksa tri ure, pa mu je to še vedno malo ( :gruebel: ). Ampak delati iz tega neka splošna dejstva, je zgrešeno. Veliko več ljudi namreč seksa veliko manj pogosto.
Gost

*purple* napisal/-a:
če sexaš samo med vikendom trikrat in med tednom nič, je to malo, usaj za mlad razvijajoč par.Če si star 50, se mi zdi nekak normalno, ampak pri mladih parih pa ne.Razlogou je pa lahko več; al premal časa, premal volje, ni želje, itn...

Upam, da je to nevidni sarkazem.

Med vikendom trikrat, med tednom nič. To je 3x na teden. To je malo za mlad razvijajoč par? Oh, prosim lepo :roll:
A da je to normalno za kmalu upokojence? Hmm, prav močno dvomim, da ljudje pri petdesetih seksajo 3x na teden. Prej občutno manj.

Na koncu se tako vse strinjamo, da kakor paše kateremu paru, ampak ko nekdo napiše, da seksa 10x v vikendu, pa se resnično vprašam, kako je to sploh mogoče - predvsem s fizičnega vidika.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

n..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:14, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

MsN napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

Upam, da je to nevidni sarkazem.

Med vikendom trikrat, med tednom nič. To je 3x na teden. To je malo za mlad razvijajoč par? Oh, prosim lepo :roll:
A da je to normalno za kmalu upokojence? Hmm, prav močno dvomim, da ljudje pri petdesetih seksajo 3x na teden. Prej občutno manj.

Na koncu se tako vse strinjamo, da kakor paše kateremu paru, ampak ko nekdo napiše, da seksa 10x v vikendu, pa se resnično vprašam, kako je to sploh mogoče - predvsem s fizičnega vidika.

to je pač moje mnenje.za nek par, ki je dobro skupaj prišel se mi ne zdi normalno, da ti ne sede sexat večkrat kot le trikrat ali celo manj, na tedn.ostale razloge, ki jih štejem pod dopustne oziroma razumne, da ne sexata toliko sem pa tud naštela.
In ja ne zdi se mi normalno, da prekmalu pojenja strast ali pa da je sploh ni.to potem ni to.>Resda ni vsakomur poanta in večji del poante zveze sex, vseeno pa menim, da če imaš nekoga zares rad in če ti je v kompletu sexipilen in use, da si ga zaželiš mal večkrat kot trikrat tedensko.
pari okol 50, pa pomoje lih niso za u staro šaro in se pomoje komot dogaja da sexajo po trikrat na teden, tudi večkrat, lahko pa tudi manjkrat.Čist odvisno.Posplošit bi blo težko, še sploh zarad tega, ker si recimo lahko najde pri 50 novega partnerja in valda, je sex takrat mal pogostejši.
da sexa kdo na dan desetkrat pa nism jst napisala....verjamem pa da se najde tud tak ki zmore.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

*purple* napisal/-a:[pari okol 50, pa pomoje lih niso za u staro šaro in se pomoje komot dogaja da sexajo po trikrat na teden, tudi večkrat, lahko pa tudi manjkrat.Čist odvisno.Posplošit bi blo težko, še sploh zarad tega, ker si recimo lahko najde pri 50 novega partnerja in valda, je sex takrat mal pogostejši..

Sicer nimam vpogleda v intimno življenje velikih 50letnikov, ampak kakor si jaz predstavljam redkokdo seksa toliko.

Če pa; potem pa sam :respekt:
Upam da bom tud jazpri 50ih še tko sposobna. :D

Drugče pa; vsak ma drugčne potrebe po seksu... Men je blo najbolj bedno (ok, zdej ko gledam nazaj mi je smešno :D ) ko sva z enim začela hodit, in bi oba skos seksala, ampak nisva mela kje. :lach: (noben še nimel avta, domov drug k drugemu pa tut še nisva hodila)... In potm sva povsot iskala kake skrite kotčke, in vednobla v strahu da bova kje zasačena. :oops:
Gost

*purple*, pa zakaj spet tako črno-belo slikanje situacij med pari? Če ne seksaš x-krat, ni strasti. Če pa, sta popolna drug za drugega.

Meni pogostost spolnih odnosov ne odraža nobene stopnje strasti med dvema. Gre za kvaliteto - in če se zgodi 1x na teden, hej, kje piše, da je to malo, če takrat poka od dobrega in navdušojočega? Kvaliteta, punce, kvaliteta.

In ne spet vpiti, da je vaših 10x na vikend vseeno kvalitetnih. Nisem rekla, da ni. Narobe pa je, če ve trdite, da manj pogost seks pomeni pomanjkanje želje ali privlačnosti. Niti najmanj.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nevem, jst pač vidm tako sliko, druga stvar pa je ta, da če gremo gledat v eno od tem ki je govorila o nečem podobnim, je večina punc pisala o tem kako je dober sex 10% zveze, slab pa 90%.Jst si pod dober sex razlagam tudi kvantiteto samega spolnega žiulenja in strast.pri paru, katermu se nevem ne sexa večkrat kot 3x na tedn pa nima nobenih ovir za to, se mi zdi pač malce čudno.Mogoče tud preveč sklepam po sebi.

vem, da je bil opisan primer uporabnice ki celo po več tednou nista sexala in jo je stvar kr precej motila, čeprav je težko priznala.No mene bi toliko motila, da nebi bila več s takim fantom, ker enostavno nebi prenesla filinga da se me tud po tolkem času ne zaželi.taka zveza je zame problematična in pod velkim uprašajem.

kvaliteta ja, se strinjam popolnoma.Ne pomaga ti sexat stokrat na tedn, če je usak sex zanič.ampak useeno, je res mogoče da si ljubljene osebe ne zaželiš več kot trikrat?

in ne ne bom trdila, da je usak seks višek kvalitete, ker tega nikjer ni.Useeno pa si jst zaželim mojega in on mene, mal večkrat kot trikrat na tedn.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Midva se ne vidiva čez teden. Mogoče na kakšni kavi. Zato pa izkoristiva vikende. Včasih bolj včasih manj. Nisem nikomur rekla, da se mi 2× na teden pa ne zdi normalno. Pa ne seksava po cele dneve. Pač v petek zvečer dvakrat, v soboto zjutrej 2× (ko se zbudiva in po zajtrku), isto zvečer, pa spet naslednje jutro in v nedeljo zvečer. Men se to ne zdi nč kej tazga. Pač on nima službe čez vikende, jaz si pa vsaj ob večerih in zjutraj vzamem čas zanj. Čez dan se pa učim ali počnem kaj drugega za faks, sem z družino. Pa tud nisem rekla, da zmeri 10×.

Kak se ene hitr zapičte v vsak odgovor, ki ne sklada z vašimi.

Pač sva šele 7 mesecev skupaj in čist nakurjena ko se vidva.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

[quote="*purple*"]pri paru, katermu se nevem ne sexa večkrat kot 3x na tedn pa nima nobenih ovir za to, se mi zdi pač malce čudno.Mogoče tud preveč sklepam po sebi.
.quote]

ti si pač navajena večkrat seksat,eni pa niso. nama je trikrat na teden čist v redu,čeprav včasih seksava tudi manj ali več. kle ni univerzalnega pravila kaj je normalno in kaj ne. tud pri mojih kolegicah in sodelavkah številke zelo variirajo in jih niti ne bi mogla primerjat med sabo
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

g00fy_qa napisal/-a:
V kolikor sem jaz obveščena s strani kolegic, se včasih seksa tudi enkrat na mesec. Pa niso v slabih partnerskih zvezah, prav nasprotno. Tudi meni se včasih ne da dlje časa, pa ni razloga za sekiranje. Včasih se mi da, pa ne zmorem več telesno. Tudi ni panike. :D

uff tole pa je kriizaaa.. sam sej kukr od osebe odvisn..nevem,jz mam zmeri zagon za to pa nej mi umre gdorkoli, nj ruknem 10 predmetov an faxu..nevem..mogoče je to tut odvisn od osebe,kok prenaša vse stvari k se dogajajo v njegovn življenju. sam 1x na mesc..in to pr 19ih...pa sej to je ja sprostitev. ne bom pa nč pametovala!! ker vsak po svoje, jz če mojga ni po tedn dnu UMIRAMMMMMMMMMMMMMMM..pa sva skp 3 leta pa je še zmer tista strast že od začetka :twisted:

ni vsakomur poanta in večji del poante zveze sex, vseeno pa menim, da če imaš nekoga zares rad in če ti je v kompletu sexipilen in use, da si ga zaželiš mal večkrat kot trikrat tedensko.

I AGREE! in zrt tega je men čudn da SAMO 1x mesečno..sej ma človk potrebo, pa če ga glava boli ceu tedn, useen, pač mora če ma rzavn sebe enga k mu je sexapiln in sta skupej in lupčki in pol dotiki in pripelje dos exa..a ni tko??
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 08. Dec. 2008 18:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori