jullia_ napisal/-a:Meni se 3x v enem vikendu sploh ne zdi malo.
p!ka napisal/-a:Uf, kaka debata se je razvila...jullia_ napisal/-a:Meni se 3x v enem vikendu sploh ne zdi malo.
Ja, čist odvisno komu je 3x malo. Midva sva čist na začetku seksala tud po 5x na teden 2x na dan. Pol pa se je s časoma to umirjalo, ker ni blo časa, mal sva se vidla, kregala sva se itd. Ko je šansa, da sva skupej malo več, tko ko ta vikend, sm predvidevala, da bova ko kkšna zajčka. Preseneto me je to, da nisva in da sva raj počela druge stvari.
trapa napisal/-a:Ne obstaja enoten recept kaj in koliko je dovolj. Variiranje je naravno in normalno. In vsakemu paše svoje. Take ego izjave pa samo še bolj zakompleksajo tiste, ki jih njihovo spolno življenje že tako skrbi (čeprav jim je morda čisto OK, samo pač ne ustreza cosmo zapovedim).
*purple* napisal/-a:
če sexaš samo med vikendom trikrat in med tednom nič, je to malo, usaj za mlad razvijajoč par.Če si star 50, se mi zdi nekak normalno, ampak pri mladih parih pa ne.Razlogou je pa lahko več; al premal časa, premal volje, ni želje, itn...
MsN napisal/-a:*purple* napisal/-a:
če sexaš samo med vikendom trikrat in med tednom nič, je to malo, usaj za mlad razvijajoč par.Če si star 50, se mi zdi nekak normalno, ampak pri mladih parih pa ne.Razlogou je pa lahko več; al premal časa, premal volje, ni želje, itn...
Upam, da je to nevidni sarkazem.
Med vikendom trikrat, med tednom nič. To je 3x na teden. To je malo za mlad razvijajoč par? Oh, prosim lepo![]()
A da je to normalno za kmalu upokojence? Hmm, prav močno dvomim, da ljudje pri petdesetih seksajo 3x na teden. Prej občutno manj.
Na koncu se tako vse strinjamo, da kakor paše kateremu paru, ampak ko nekdo napiše, da seksa 10x v vikendu, pa se resnično vprašam, kako je to sploh mogoče - predvsem s fizičnega vidika.
*purple* napisal/-a:[pari okol 50, pa pomoje lih niso za u staro šaro in se pomoje komot dogaja da sexajo po trikrat na teden, tudi večkrat, lahko pa tudi manjkrat.Čist odvisno.Posplošit bi blo težko, še sploh zarad tega, ker si recimo lahko najde pri 50 novega partnerja in valda, je sex takrat mal pogostejši..
g00fy_qa napisal/-a:
V kolikor sem jaz obveščena s strani kolegic, se včasih seksa tudi enkrat na mesec. Pa niso v slabih partnerskih zvezah, prav nasprotno. Tudi meni se včasih ne da dlje časa, pa ni razloga za sekiranje. Včasih se mi da, pa ne zmorem več telesno. Tudi ni panike.![]()
ni vsakomur poanta in večji del poante zveze sex, vseeno pa menim, da če imaš nekoga zares rad in če ti je v kompletu sexipilen in use, da si ga zaželiš mal večkrat kot trikrat tedensko.