Tašča...

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a habibi7 »

:eek:
Zadnjič spremenil habibi7, dne 01. Sep. 2011 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

pejt nazaj domov ... to je pa res problem. sploh, če s fantom živita 10min narazen ... pač ne bosta skupej spala lih vsak dan ... jst vs nekaterih punc ne razumem. lej, ne sede ti, živiš pa 10min stran. kaj je fora, da si pr njih, ko je on v službi?? bla bi lepo doma, ko bi pa on pršu iz službe, bi šla pa k njemu ... maaaa rajš ne bom več pisala ... skaratka, nimam ti druzga za rečt, kokr da pejt domov,če hočeš normalno živet al pa bod tam pa se smisl sama seb .. sama si si kriva, da trpiš take stvari ...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

sej tvoj tip ni pa nč bolši da bi pomagu pr situaciji..ampk sma otežuje..sam stran od tazga!!!!! pa če že zdej navajen da pprevzameš vs deu nase pa še poročena nista..pa te tožaka..pa kaj boš s takim pezdetom????????????????
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

*frisko* napisal/-a:pejt nazaj domov ... to je pa res problem. sploh, če s fantom živita 10min narazen ... pač ne bosta skupej spala lih vsak dan ... jst vs nekaterih punc ne razumem. lej, ne sede ti, živiš pa 10min stran. kaj je fora, da si pr njih, ko je on v službi?? bla bi lepo doma, ko bi pa on pršu iz službe, bi šla pa k njemu ... maaaa rajš ne bom več pisala ... skaratka, nimam ti druzga za rečt, kokr da pejt domov,če hočeš normalno živet al pa bod tam pa se smisl sama seb .. sama si si kriva, da trpiš take stvari ...

tole se strinjam. žviš 10 mins stran, k veš da nimaš kej počet, zakaj en greš takrat od doma pa izkoristš priložnost k gre tvoj ap pejt dam ane...nerazumm kaj je tok fletnga tm, če nč en delaš je isto al si doma in če tvojga ni kaj boš tm pol delala..pa kaj reče tip na to trpinčenje?' a si tih? pa sej nevem zakaj si tm če sta tok bliz, jz k sm 25km je mau drgačč :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Prebrala sm samo uvodni post, zato se znam ponaulat, ampak -

Kaj za vraga?!

Prostovoljno se prepustiš, da te nekdo maltretira, ti ukazuje, te zasleduje, ti jemlje svobodo, na kratko, nima niti mal spoštovanja do tebe?! To počneš ker ...? Je ljubezen do sina te ženske tok zlo neizmerna, da si prprauljena do nadaljnega ostat u "suženjstvu", groze, k se ti dogaja, ne bi delila s partnerjem (zarad kerga si se konc konceu tut spraula u to), medtem k maš deset minut stran dom, u kermu lahko živiš kt človek ... Kaj je tle za razmišljat?

Sama vem, da raj izberem normalno življenje in dejstvo, da bo skupno gospodinsjtvo s fantom moglo še mal počakat, kt pa da se na račun kšne urce s fantom več, izsekiram do onemoglosti in trpim usakodneuni teror in ponižanje...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

kaj se boš selila v spodnje prostore,klet..haha polt e bo ap ke zapirala..v lastno stanovanje..jao odjebi tipa, sve odjebi..nerabš ti tazga življenja..še psoebi pa ne v taki bližini te bolne ženske-mame...še zmer ne tšekam, kako sin to dopusti :S zgornji post pa tko spisan KT JE TREBA!
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

FemmeFatal napisal/-a:Cisto resno se vprasaj nekaj. Ce zdaj nisi sposobna prepreciti ji nadzorovati in (za moje pojme) terorizirati tebe, kako bos sposobna prepreciti ji poceti to neki tretji osebi. Se posebej otroku. Mislis, da bos pod njeno streho sploh lahko dozorela v osebo, ki se bo lahko postavila zase in za otroka? Ne pravim, da ne, in te ne obsojam, ampak svetujem pa ti, da se to vprasas ze zdaj.

Točno to! Sploh ne vem, kako načrtuješ življenje v tej hiši... Odseli se nazaj domov, šparaj in ko bosta nekaj našparala se preselita na svoje. Ker ko boš enkrat denar v hišo vložila, ti bo težje it - in če hočeš met vzgojo otrok pod svojo kontrolo boš mogla it.
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

habibi7 napisal/-a::eek: Ok mene je kar groza ko berem take zgodbe, ki jih je kr precej, kamorkoli se obrneš. Ni mi pa jasno, kako vi ljudje dopuščate, da en tako ravna z vami? Se nič ne spoštujete? Veste da to ni niti približno normalen odnos?
Mogoče bo ostro napisano, samo jst mislim da si mal tud sama kriva- zakaj sploh dopuščaš to? Zakaj ne udariš po mizi?
Faak da sm jst u tvoji situaciji, ma da primem taščo za kravatlc in ji rečem da bo s takimi nehala, al se ji pa ne piše dobr... pač padeš na njen nivo. :fight:
Aja pa da se mi ne oglas kdo s takimi- da je itak pod njeno streho in bo pač mogla potrpet- jada jada, pa saj smo v 21. stoletju ljudje božji, se boste pa že nekak zmenil in fural en mal bl normalen odnos. Ok ženska je ,,nevemkajbirekla,, ne vem če ji je na tem svetu še kaj pomoči, da rata bl normalna.
Samo ne verjamem da si ti sposobna to nardit (udart po miz), če se ji že pol leta tko pustiš. To je treba takoj razčistit, saj tud če se boš zdaj postavla zase, ne vem kolko te bo kaj resno jemala.
In zaboga kako misleš da bo potem kaj bolje če bosta šla v klet živet? Če ti zej zaklepa, ti bo pa potem še tvoje stanovanje, a je problem?

Me je pa še neki zbodlo v oči- o kakšnem prestopništvu to govoriš? Kaj si počela kot najstnica?

In pa zaboga, povej vse fantu, če je kaj normalen bo tud on ukrepal.

Oprosti za mal bl grob post, ampak jst če po pravic povem, mi vse skup mal smrdi.

ma malo sm mela bližnjih srečanj s plavimi angeli :oops: .malo trave,malo smo bli kdaj kdaj v parku preglasni pa parkrat sm potegnla črto od doma...je mimo :twisted:

Kaj ti ču pa zamerit?Pač napisala si kaj si misnla in kak si misnla,nism neka budala,ki te bom zarad tega napdla,kajti tud meni gre na k,če mene kdo napade,ak kaj bolj grobo napišem.
Ma saj mu ečem,ko mam vsega dosta pa saj jo on nakurca...to za nekej dni zaleže,sam ona to hitro "pozabi".

Saj me zdaj čudi ko je 2dni mirna...Zgleda,da se zdaj boji,ko sta oba moška doma al kaj.

Dol pa bova itak menjala vrata,da ne bo ključa mela.Sva splanirala situacijo:).

sam pa kot vse pravite,to še ni dost da se bo nehala vtikat v nas.

ma sej ji počasi kažem roge,sam ko sm "prenesramna" za njene pojme pa se jada moji mami in pol mi jih znata obe napopevat in težko dokažem svoje(če sploh lahk).
Najbolj smešn stavek ki mi ga izreče(ko ne jebem njenih ukazov)pa mi je:"Nisem zadovoljna s tabo." lol!
In pol mi našteva alineje zakaj:ne poslušaš(jebem to poslušanje) in ne ubogaš(nikoli nism ubogala nit nikoli ne bom,če gre za ukaze),
nisi natančna(če grem razkurjena dela itak nardim vse bolj švoh-zanalašč),ne kuhaš dobro(ker ne uporabljam mesa za svojo hrano,v končni fazi si sama kupujem za jest,ona pa ne rabi jest mojih vegi specialitet),trmasta si(seveda da sm in te trme ne bo noben pa nit ona ukrotila),nič se ne spomneš sama naredit(sveda,ko mam v planu nekej naredit se ona sekundo pred mano vtakne)...
Ko pa sm danes zjutraj šla obesit perilo mi je sam dala pripombo:DOBRO DA SI SE SPOMNLA.
sam mi je šlo na smeh.

včasih jo probam razumet...vem da izhaja iz drugačnih okoliščin in drugačne vzgoje kot je tukaj...zastopim vse...sam zakaj ne bi ona probala zastopit mene...
vem,da gre tam drugač in da je zakon in zveza tam nekak drgač sprejta kot tu...tu smo dost bolj svobodni,kar se tega tiče,tam pa je živa konzerva.itak po balkansko...sam ne razumem,zakaj je fora tam,da gre moški lahk kamor hoče,ženska pa mora bit doma?to mi ni všeč.in jeb**o vse delat.nema!

upam sam da se moj premisli in da greva danes za 2 dni na krk,da si pomirim živce.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

nisi odg. zakaj ne spizdiš dam ker si le 10 mins stran doma.

kaj ta tašča ni zaposlena da je non stop doma? pol se pa izživla nad tabo??? to men čudn.

kaj je tok fajnga d morta nujn SI NAREST POS VOJE V KLETI??? MISLM DA TE CENEJ PRIDE ČE STA NEK NA SVOJM pa ne menjata vrat..haha halooo.kere mata to..vidva to planirata res ni v BZ!

mislm res kaj še delaš tm

pa tip se ne ptoegne zate, še sam rpavi, da baba je doma za štedilnik pa otroke merkat..ajajaja

punca, PAMET U glavo!!! ne si nakopat tega sranja dokler ni otrok tid.

pomoje tvoj hoče da te mtka pedena pa ti teži, ker vidi, da te bo le tko nauču na prihajajoče življenje?? haha suženjstvo v bajti....a si res to želiš sma zanga delat??
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

merisima, žou mi je da morm to rečt, ampak tvoja tašča je prfuknjena, ti pa si še stokrat bolj
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suspicious_ »

merisima napisal/-a:In pol mi našteva alineje zakaj:ne poslušaš(jebem to poslušanje) in ne ubogaš(nikoli nism ubogala nit nikoli ne bom,če gre za ukaze),
nisi natančna(če grem razkurjena dela itak nardim vse bolj švoh-zanalašč),ne kuhaš dobro(ker ne uporabljam mesa za svojo hrano,v končni fazi si sama kupujem za jest,ona pa ne rabi jest mojih vegi specialitet),trmasta si(seveda da sm in te trme ne bo noben pa nit ona ukrotila),nič se ne spomneš sama naredit(sveda,ko mam v planu nekej naredit se ona sekundo pred mano vtakne)...

iz tega se vidi da si ti že sama po sebi problematična, sploh srečanja s policijo... drugače pa ne vidim razloga zakaj bi v takšnih pogojih morala skupaj živet
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 16:53, skupaj popravljeno 1 krat.
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma|ick4 »

Če bi se meni kaj takega dogajalo...pa jaz bi se že verjetno na smrt skregala s taščo,ne vem če ne bi kdaj do kakega pretepa prišlo :D Maš zelo problematično situacijo,po drugi strani pa se mi zdi tudi malo čudno vse skup.Drugač pa bi ji znala tudi kaj naštimat,ko bi vidla kaka je ona do mene-bi znala tudi jaz bit svinjska v taki situaciji in bi se ji vse počasi vračalo :twisted: Ne bi ona mene...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Si mlada, neporočena in brez orok. Torej ni niti enega razloga, da bi ti lahko rekla "ma joj, boga. Zdrži vsaj malo, saj bo boljše".

Mislim, resno: zakaj je potrebno živet s tipom? Alo, če bi ble razmere v mejah normale. Ma niso. Torej zakaj vztrajat?

Evo, da NOBEN tip ni vreden take kalvarije. Ma res ne.
Spokam ob prvi priliki in grem. On pa naj bo s svojo mamico.

Ni konec sveta, če ne živiš z njim. Lahko furata razmerje tako, kot sta ga prej: se občasno vidita in sta skupaj ko želita. To je to.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

trapa a ti se nikol ne misliš skup uselt s tipom, met familijo itd? mislim, to ni rešitev da pustiš tipa, al pa da se samo videvata... če se hočta uselt skupi in začet skupno življenje, pol nej si ga. sam glede na razmere bi pač avtorica teme loh bla mal bl pametna in se nebi selila k takšni tašči ane.
Odgovori