Libido. napisal/-a:*purple* napisal/-a:Libido. napisal/-a:joy23 napisal/-a:Dans sm doživela največji šok, in to na pošti! Stoji en za mano, okrog 30 let, mogoče več, pa me ful gleda, čedalje bližje mi je bil, potem pa prbije: "Joj, kak maš ti luštkan nosek"WTF?!
okej, tale mi pa zmaga
jst zadnjič stojim v lj na postaji, naslonjena na en steber in kadim .. in pride en tip do mene (ene 40 let) in mi reče: 'kadit ni zdravo' jst samo zavijem z očmi .. in pol se začne on smejat in pol kr vse v isti sapi: 'ne, ne, sej se hecam, jst tudi kadim ko turk, a greš na kavo?'
če bi mi bil tale tip usaj mau simpatičen, bi jst res šla z njim na kavo, ker se mi tak pristop zdi zanimiv.Nč težaški, nobenga siljenja, povedano direktno in čist normalno.![]()
ma ja sej če bi najprej pozdravu pa vprašal kako sm al pa kej ... ampak to da se mi pa krnaenkrat en pred faco pojavi pa kr napade z enim vprašanjem mi pa ni všeč
Vse lepo in prav.. samo star 40 let
take fore s starimi tipi js pozabim, če se me ne dotikajo..

WTF?!

:
. Nama ni blo nč jasn, pol nama je pa rekla, da nama to častita fanta tmle na drugi strani meka.
Meni bi se to zdelo ful lepo in domiselno. Kako pa sta odreagirali? Mislim, verjetno sta se jima zahvalili?
(izvzamimo zdaj tiste punčare, ki igrajo samo na eno karto in sicer da fanta kar se da veliko stanejo)