buubbika napisal/-a:
1. Kot pravi jullia_, ni maš
2. Predvajajo??
To se ne predvaja, ampak to se usede (da ti bo bližje; "župnik"..) na določeno mesto in moli, kjer ma mikrofon. Kaj pomeni "dretje"? Poziv vernikov k molitvi.
3. Drenje? Ne, to ni drenje, temu se reče molitev.
4. Ni dost Muslimanov? Ravno dost za džamijo.
5. Veš, če ti spiš ob 5h ko prbit, ni šans da slišiš. Vsaj iz svojih izkušenj govorim..
No, lepo bi blo, da bi bla mal bolj jasna z določenimi izrazi, predn butneš take nesmiselne.. Pa brez zamere.
Pardon, ker smo tukaj itak na forumu, kjer se govori nujno slovnično pravilno, kjer vsak vse ve in kjer noben ne more napisat stvari, ki ni nujno pravilna pa čeprav vsi vejo, kaj je oseba hotela s tem povedat
p.s., z odebeljenimi črkami imaš označenih par tvojih slovnično 'pravilnih' besed - ravno taprava za mene učit
Spim trdno kot top - doma so nam okrog bajte z traktorjem vozli, ravno pod mojim oknom, lovci so streljali, ne vem kaj je še vse bilo, pa me ni niti malo zbudilo. Tam pa (v Turčiji, kjer imajo džamije), sem se zbudila v 3h minutah, odkar se je začela ta grozota od maše (aja pardon, nimajo oni maš, upam da vseeno razumeš kaj sem hotela s tem povedat
) Drenje pa za mene to je. Kdaj je katera 'naša' cerkev ob tako zgodnji uri uhh, kako se naj izrazim, da boš razumela.. povezala duhovnika z mikrofonom, mikrofon na zvočnike, zvočnike dala na vrh cerkve ( po možnosti jih je bilo najmanj 5 ), jih naštelala največjo glasnost in motila mir katerega prebivalca? Naj si postavijo džamijo tam, kjer ni par km okrog nobenega, me čisto nič ne moti. Moti pa me, ko začnejo s tem motiti druge.

kozmopolitanke se ne bi smele toliko obremenjevat s tem