Plače v Sloveniji: kdaj bomo v EU?
tor napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:tor napisal/-a:prijateljica, ki dela v drogeriji, pravi, da se še več kupuje, v primerjavi z lanskim decembrom.
Zelo realna primerjava, glede na to da smo tretjega.
ja sej se čudno sliši...samo na zaćetku meseca je večji izplen kot lanskega decembra prve dni.
Saj sem mislila, da si mogoče tako mislil.

Vseeno pa to še nič ne pomeni. Morda se je spremenila miselnost ljudi in želijo zdaj čim prej kupiti darila, da potem ne skačejo v gužvi, ali pač da kupijo, ko še imajo denar. Ali pa kljub slabšemu finančnemu položaju glede na lanska leta razmišljajo, da pa jim božiča nihče ne bo vzel, četudi januarja ne bo za jesti.
Me res zanima kateri ljudje več kupujejo, če samo tisti z dobrim finančnim ozadjem, revnejši pa se držijo nazaj, ali so predvsem revnejši tisti, ki dajo vse na darila in blišč, čeprav gredo s tem krepko preko svojih meja.
tor napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:tor napisal/-a:prijateljica, ki dela v drogeriji, pravi, da se še več kupuje, v primerjavi z lanskim decembrom.
ja sej se čudno sliši...samo na zaćetku meseca je večji izplen kot lanskega decembra prve dni.
Pa saj še ni 1. april

ne vem če paše v to temo, bom vseen tuki vprašala...
ma kera podatke kakšne so urne postavke v klicnih centrih?
al pa če kdo ve kako naj pridem do teh info?
ma kera podatke kakšne so urne postavke v klicnih centrih?
al pa če kdo ve kako naj pridem do teh info?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
orhideja1 napisal/-a:tor napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:tor napisal/-a:prijateljica, ki dela v drogeriji, pravi, da se še več kupuje, v primerjavi z lanskim decembrom.
Pa saj še ni 1. april
Kar sprehodi se malo po štacunah. Recesija se morda opazi v avtomobilski industriji, Qulandia je pa nič kaj zelo ne občuti

orhideja1 napisal/-a:tor napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:tor napisal/-a:prijateljica, ki dela v drogeriji, pravi, da se še več kupuje, v primerjavi z lanskim decembrom.
Pa saj še ni 1. april
Je pa 12. december. Sem bil pr njej danes, pravi da je prodaja odlična, pol sem pa še nekaj zase vzel. Parkirišče spet polno, tko kot povsod, zdaj res ne vem, al se vsi pufajo al pa...
Jst sm jo. Oziroma dobival sm 13. placo. Tko pac je ce delas v dobri firmi.kalanhoja napisal/-a:gemini napisal/-a:Jst sm sicer študentka, tko da 13. plače tako ne bi dobila. Sem pa kljub recesiji dobila dobro božičnico
Od kdaj pa študentje dobijo božičnico?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.