Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

A hodi kera v Sokol na Viču? Zanima me, kok je kej gužve zjutraj in pozno zvečer (recimo od 21h naprej)?
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

Jst hodm v sokola. Sicer na aerobiko, ampak kokr sem zasledila je zjutri pa dopoldne skor nč gužve, zvečer je pa kr gužva. Edin ob petkih pa mogoče sobotah zvečer je bl prazno.
Ne kadim, a vedno vžgem.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:lach:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Sicer ne vem na kašn fitnes to hodš (očitno precej "privat" varjanta), ampak se mi zdi čist mem tole s posiljevanjem lastne muske (gre za jauni prostor ne domačo sobo). Pr nm že neb skoz pršla.

Jst se pa med laufanjem večino cajta kratkočasm s tem, da se bulm u špegu, se prau, spremljam kako laufam (če bi si dala preveč dela s čim drugim, bi se znala rahlo spozabt, šlamparije pa ne maram) in usa žiučna ratam, če se izmed desetih frej biciklou nekdo naserje lih na unga pred mojo stezo, da se ja ne vidm pod noge ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
miau
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miau »

Rabila bi link/info od kakšnega fitnesa v Bežigradu, ki je za študentski žep? No al pa kje blizu. Pogooglala sm že pa ne najdem nič uporabnega...tko da lastne izkušnje dobrodošle :)

Hvala!
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

...
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ava87 »

A mora biti ravno za Bežigradom? kaj misliš s študentskim žepom? Da je poceni?

Jaz imam v enem jutranjo karto in me pride 36 na mesec. termin pa je od 6 - 14h.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Jaz sem se pa vpisala na fitnes. Zanima me, če je katera imela kako kilco in šlaufek preveč, pa če se je to s fitnesom popravilo?
A jeste po fitnesu?
In kakšno vadbo imate predpisano?
Jaz recimo hodim v fitnes 3 dni na teden in imam po dnevih izmenjujoče- enkrat noge, enkrat roke in ramena ter hrbet. Vedno še trebuh.
Na začetku pa 15 min steperja in na koncu tudi.
Je pa rekel trener, da med vajami (ko delam več serij na eni mašini) ne smem počivat več kot pol minute, ker se potem ne kuri tolko maščoba..
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Ja fitnes je čist kul za zgublat kilce oz. maščobo. Zravn je pa važna še prehrana.
Če si začetnica, ne vem zakaj ti je trener predpisu trening po mišičnih skupinah. Pa pozabu je na prsa! Moj nasvet; od začetka 3x tedensko deli celo telo, po enem mesecu deli zgoraj/spodaj, po še 1 mesecu pa na različne mišične skupine.
Itak, da moraš po fitnesu jesti, če ne si samo škodo delaš. Na kocu lahk odelaš tut več min steperja, odvisno kaj delaš na dneve ko ne greš v fitnes.
Pol minute pavze je v redu. Jst pavz skoraj ne delam. :)
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ne, prsa sem sama pozabila napisat. Razdeljeno imam tako, da se nekako deli pol-pol, da imam približno enako razdeljene vaje.
Ma začetnica sem v tem smislu, da sem komaj sedaj začela hodit v fitnes, nisem pa zavaljena in imam kar dobro postavo, ki jo želim le malo bol definirat. Glede na mojo strukturo in težo mi je napisal vaje.
Kar se tiče hrane poskušam jest čimveč beljakovin in manj maščobe.
Kar se tiče steperja mi je on manjšo minutažo napisal, tako da sem sama povečala.
Kaj pa ješ ti večinoma?
Jaz kake ribe pa pičančje meso. Krompir jem mogoče dvakrat na teden in pašto tudi. Kot prilogo jem raje riž.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Aha pol-pol je pa kul. :zustimm:
No sej začetnica sem mislna v smislu; prvič v fitnesu, nič ni povezano z izgledom. :)
Maščob se izogibaj samo slabih (transmaščob), nič ni kej preveč ukinjat, ker so izredno pomembne. Najbojl pazi na OHje, da jih nau preveč.
Tvoj izbor živil je čist OK, krompir bo mogoče dovolj enkrat na teden, ampak če je kuhan, tud to ni panike. :)
Sicer pa jem; kosmiče, riž, kaše, kakšne krekerje,... meso, ribe, tofu, jajca,.... olivno, lešnikovo olje, oreščke, ... pa še kej.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Aha super pol.
Ja, prvič sem v fitnesu in zdej poteka tretji teden odkar hodim in dneve, ko ne grem mi prav začenja manjkat. Tako da bom vrjetno povečala obisk. :)
Aha.. Katere pa so transmaščobe?
Uknjam čokoladice in kupujem tiste iz vlaknin, ki imajo 80 cal, pa še lažje so za prebavit. :) Jem pa tudi veliko manj svinjskega kot nekoč. Težko se je privajat, ampak ok, počasi gre.
Uporabniški avatar
miau
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miau »

Ava87 napisal/-a:A mora biti ravno za Bežigradom? kaj misliš s študentskim žepom? Da je poceni?

Jaz imam v enem jutranjo karto in me pride 36 na mesec. termin pa je od 6 - 14h.

Oj!

Ne, ni nujno, da je v Bežigradu (tu bi mi bilo bližje ampak nima veze), v Lj pač. Poceni ja :) a vseeno dobro, da ni zdej en pajzl. Sej ne vem, kje se pa kej gibljejo cene mesečnih kart?
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

Hej! Iscem dober fitnes center v centru Ljubljane, ki ponuja tudi aeorobiko in osebnega trenerja. A pozna katera kaj?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst si morm zdej kupt superge, ker bom začela hodit na fitnes. A je to usejen kakšne so? Pa ne se zgražat, sam res ne vem :oops: .
Odgovori