Ne upam se slečit pred njim

Zadovolj(e)n/a v postelji.
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alina.hh »

In da še potem jaz povem... ..torej.. sem zelo ampak res zelo nesamozavestna, svojega telesa sploh ne maram in me moti skoraj vse.. v bistvu nisem debela (normalna postava) in pravzaprav kar lušna (mogoče se sliši samovšečno).. ampak imam tak problem, da imam dobesedno brke (sicer niso tako zelo ful vidne ampak se od blizu kar vidijo) in imam poraščeni trebuh.. v bistvu imam probleme z dlakami nasploh.. ..in zaradi tega sem res nesamozavestna in me je sram pred fantom, čeprav sva se o tem že pogovarjala in je rekel, da me ima on rad tako kot sem.. in ga nekako ne moti :).. vse super ampak še vedno moti mene in resno razmišljam o lasersi odstranitvi mojih težav (za to pa bi rabila veliko denarja, ki ga pa trenutno nimam).. in upam, da se bom nekoč rešila tega problema, ker me sploh nebi motilo, če bi imela kakšnen kg več, ampak to me pa res :)

..tako da ja ..mislim da ma kar vsaka nekaj kaj jo vsaj malo na sebi moti in bi rajši, da fantje tega nebi videli :)
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Trebuh verjetno ni tako hudo in le počakaj, da boš imela denar. Če imaš pa RES vidne brke si jih pa le pobeli (ne stane veliko, kozmetičarka ti bo komot to nrdila), ker ljudje mislijo, da so prijazni, če teh stvari ne povedo (oz. fanta verjetno res ne moti), pa v resnici niso. Tudi, če niso tako vidni je to fajn rešitev, saj bo tebi zvišala samozavest, če je to vzork pomankanja le te.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

brke si lahk komot sama pobeliš z belilno kremo (priporočam kremo Andina), ki jo dobiš v vsaki drogeriji.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Al pa odstraniš z voskom :wink:

Moja sestrična je mela tud brke in so jo ful motle, pa nikol ni zbrala dost poguma, da bi si jih odstranla, pa še njena mami ji je psihirala, kako bo pol imela še močnejše dlake, pa bla, bla...Pol sm pa bla jst enkrat pr njej in jo prepričala, da nej si jih odstran z unim trakcem z voskom, oz. še pomagala sm ji. In je bla ful vesela, zdej si jih skoz odstranjuje, pa nima nč gostejših al pa močnejših dlak.
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

ali si jih pa populiš s pinceto :D
Uporabniški avatar
KaTTja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a KaTTja »

Punca-v drogerijo po belilno kremo-stane okrog 6 eur in jo imaš približno za 2x...res ti to svetujem, dlakice so potem svetle, niso tako opazne in ti se boš počutila bolj prijetno!
Sama zmešaš kremo in prašek, namažeš-počakaš 10 minutk in spereš-razlika je zeeeeeelo opazna!
Torej le v nakup, za začetek bolje to kot da greš h kozmetičarki in počasi boš že našparal za odstranitev!
Srečno!! :magic:
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jst mam to Andino za fuuuuuul dolg časa (ne sam za 2x) :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Jaz imam Andino res dolgo, belim pa dlačice okoli in pod popkom. Sem pa razmišljala, da bi tudi tiste na obrazu, pa me je strah, da ne bi še bolj izstopale - da bi postale rumene ali karkoli. Ima katera izkušnje?
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

A na temnejsi polti se potem tudi ne vidijo? glede na to da so svetle?
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

z andino ratajo lepo svetle. je pa ena druga belilna krema, ki menda bolj potegne na rumeno. msn, kar pogumno ;)
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Zakaj si jih pa enostavn ne podepilirate? A ni to bolj praktično? :nixweiss:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Sm ravno to hotu vprasat. :D
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

njah....jaz mam pa prevelike...no..kr velike in mi je bil včasih ful bed, da mam tak velike...pa so me tipi skoz v joške bulili nmest gledali v oči med pogovorom...vrjemi, bil je hud kompleks kako leto pa pol...pol pa sem se navadla, pa sem si rekla, da če hočejo, me ojo sprejeli tako kot sem...
je pa druga stvar...moja postava ni lih popolna..nisem debelaaa, nisem pa suha...tu neki sem no..bolj močna, pa konstrukcijo telesa mamkar močno...in tud če shujšam 20 kg, bom še zmeraj mela konstrukcijo močno...pa me je blo nekaj časa sram pred dečkotom se slečt...ampak kot je blo že rečeno...ko te bo spoznal, mu bo vseeno za tvojo postavo, če mu je kaj do tebe...
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

..
Zadnjič spremenil veronika_, dne 16. Sep. 2010 12:49, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

men se tud zdi, da je bolje na takem delu kot je obraz, dlake pobelit, kot pa jih voskat in depilirat.
že za to, ker so depilacijske kreme in voski iz določenih snovi, ki mogoče koži na obrazu nebi bli prijazni in bi pršlo do kšne reakcije.
Poleg tega pa ko si jih boš enkrat odstranila, si jih boš mogla odstranjevat celo žiulenje, pa neglede na to al jih odstraniš s pinceto/voskom/ali biločim.Verjamem, da te brke še niso tok grozne, da bi jih res usak opazu in verjamem, da se da lepše in boljše rešit, če se zadevo pobeli, kot pa če se jo odstrani.

To je kolegica nardila.Pulila si jih je po trebuhu in po obrazu, nakar si jih more zdej po parih letih pulit usak dan.Če pozabi, pa sami veste kako izgleda,ko je čez čas dlaka večja, trša in močnejša.in če jo uprašam, je rekla, da ji je žal da si jih ni pobarvala, ker sjos pa tud ne morš mislt na to in ko pozabiš je še trikrat hujše stanje kot na začetku.
Odgovori