nia in podobne: to pa sploh ni res...taki k se jim pri 40ih ne da ukvarjat z otrokom ni nujno da bi se jim tut prej dalo...
pri nas smo 4je otroci. najstarejsa je 22 in najmlajsi 4. ati bo cez dve leti star 50, mami pa je 40. in je blo bolj odvisno s kom so se kok ukvarjali trenutna financna situacija in ne leta, ati se pa s tamalim itak se zdej tak igra koda sta oba otroka, okrog hise mu gradi lesene hiske in stolpe, s tasrednjim skos neki skup izdelujejo...nc drugac ko pr nama s sestro ki sta naju mela zlo hitro
jaz sama pri 18ih letih se ze pocutim cez kaksne 2, 3 leta met pripravljena otroka..ze zdaj mam ful materinski instinkt razvit in ful me ni strah nicesar v zvezi z otrokom (tk ko ene pravte - nosecnost, previjanje, itd.) drugo je sicer financno stanje. drugace si pa otroka ZELO zelim met karseda mlada, in mislim da se mi bo to uresniclo ce bom ostala s sedanjim fantom
pa se en pogost argument: da ne mors otroku tok nudit ko si mlad pa brez sluzb pa to..poglejte: ce bi js mela otroka pri 23, in bi bla se studentka, fant bi pa ze delu (on ze zdaj dela) bi mela financ cist dovolj (precej zasluzi) za normalno zivlenje, tut samo z njegovo placo (govorim zdj cist teoreticno!! - drugac pa pac dodatki ipd. stipendije in nekak se ze pride skoz - mam v druzini polno dojenckov in vozicke in oblekce in postlce in te zadeve vse cakajo na naslednjega, to se pri nas kr prenasa =) in potem ko bi sel otrok v solo, bi bla js stara 30 let in verjetno ze z sluzbo za nedolocen cas + partner z visjo placo, mogoce svojim podjetjem, in bi bla ze uspesna mala druzinica ki bi lahko solajocemu otroku nudla vse, hkrati bi bil dovolj star za potovanja in vse kar bi se jaz rada dozivela...ni tako lepse kot da bi cakala najprej do 30.leta da bi mela denar, potem pa bi se 7 let, v svojih najlepsih letih, mela doma malega otroka
mislim..men je ful bolj logicno met otroke mlajsi