Razmerje s poročenim moškim
- delusional
- Cosmopsiho
haha, kako si ti ženska zagrenjena.
po eni strani žališ vse po vrsti s kurbami, a enkrat si sama priznala, da seksaš vsepovprek in ni važno če je zaseden, da ti nimaš nikoli slabe vesti, ker nimaš več čustev.
vse tudi zmerjaš, da so zabite, in da niso ambiciozne, ker si želijo otrok, ne pa samo kariere, kot ti. a v bistvu si sama najbolj osamljena in zapuščena, in ti ne ostaja drugo kot tvoja služba (sicer ne vem kako kariero ima lahko neka učiteljica ali profesorica).
po eni strani žališ vse po vrsti s kurbami, a enkrat si sama priznala, da seksaš vsepovprek in ni važno če je zaseden, da ti nimaš nikoli slabe vesti, ker nimaš več čustev.
vse tudi zmerjaš, da so zabite, in da niso ambiciozne, ker si želijo otrok, ne pa samo kariere, kot ti. a v bistvu si sama najbolj osamljena in zapuščena, in ti ne ostaja drugo kot tvoja služba (sicer ne vem kako kariero ima lahko neka učiteljica ali profesorica).
-
- Komunikatorka
delusional napisal/-a:Shannon napisal/-a:Se se kdaj vprašale, ve svetnice, ki bi najraje kastrirale nezveste može, zakaj ti tipi sploh varajo? Stvari namreč niso tako črno-bele, kot bi jih ve rade videle.
Sem imela že veliko priložnosti, da bi postala ljubica, ampak jaz se tega ne grem. Pa ne zato, ker bi me pekla vest. Jaz tem moškim niti najmanj ne zamerim, da iščejo drugje, če pa imajo doma tečno, vedno utrujeno zanemarjeno ženo, ki je po porodu pridobila 30 kg in misli, da ji ni treba več skrbeti zase. Prav tako menim, da je poroka neumnost oz da bi morala imeti določen rok trajanja, tako kot vozniška - za 5 let recimo. Če se takrat še razumeta, zadevo podaljšata, drugače pač ne in greta vsak svojo pot brez umazanih tožb po sodiščih itd.
Malo sem zabluzilaSamo meni se varanje na splošno ne zdi taka tragedija kot večini žensk. Če so tako neumne, da se slepo zaljubijo v oh in sploh "popolnega" tipa in jih ta prevara, naj pa nosijo posledice.
ta neumna ženska, kolikor vem, si bila pred leti ti, in potem zato šla v norišnico.
ko drugo, si enkrat napisala, da si imela veliko zasedenih oz. poročenih f** frendov, in da se je zgodilo, da se je tudi kdo zaljubil vate in hotel zapustiti ženo.
Hmmmmmmm.....tem moškim ne zameriš....bi zamerila svojemu moškemu?
Veš, težko je skrbeti zase, ko moraš skrbeti v prvi vrsti za otroka, potem za moža in nenazadnje še na hišo. Ko si enkrat mama, bi želela vsak evro porabiti za otroka ali ga naložiti v varčevanje, da mu kasneje zagotoviš prihodnost. S tem se drastićno zmanjšajo obiski frizerjev, kozmetičnih salonov, fitnesov in podobno. Pa tudi raznih diet se ravno ne moreš iti, saj otrok mora imeti dober obrok, mož (vsaj moj) tudi ni preveč navdušen nad brokolijem ali kakšnimi beljakovinskimi dnevi, da bi pa kuhala dva ali celo tri kosila pa res ni časa.
Pravi moški bo razumel svojo ženo, ji pomagal v poporodnem obdobju in ji ne bo zameril 5 kg več.
Nenazadnje, s takim mišljenjem ti privoščim, da boš v osmem ali devetem mesecu nosečnosti, z 20 kg viška, ogromnim trebuhom, spremembami razpoloženja, bolečinami v križu in oteklimi nogami do jutra čakala, da se tvoj dragi vrne od ljubice (ki nima teh simptomov). Sej nenazadnje nekje mora dobit....
barbika_444, sori, ampak meni se zdi pa tvoj zadnji post ful trapast.
Ko sem bila jaz majhna, moj fotr še časa ni imel pomislit na lubico, ker me je moral previjat, kopat, uspavat,... ker nisem bila prav dolgo dojena, me je še futral.
Hočem povedat, da moja mat ne spada med tiste mučenice, ki nase prevzamejo otroka, moža in hišo, in ker imam v lastni družini tak zgled, tudi oče mojih bodočih otrok nima za burek, da bo okrog skakal, medtem ko bom jaz doma 4 vogale pokonci držala.
Bo kar lepo prevzel tamale za kakšno uro, da se bom šla malo razmigat in glavo umit. Pa ne zato, ker bi s tem "pomagal meni", konec koncev je pol otroka njegovega.
Ko sem bila jaz majhna, moj fotr še časa ni imel pomislit na lubico, ker me je moral previjat, kopat, uspavat,... ker nisem bila prav dolgo dojena, me je še futral.
Hočem povedat, da moja mat ne spada med tiste mučenice, ki nase prevzamejo otroka, moža in hišo, in ker imam v lastni družini tak zgled, tudi oče mojih bodočih otrok nima za burek, da bo okrog skakal, medtem ko bom jaz doma 4 vogale pokonci držala.
Bo kar lepo prevzel tamale za kakšno uro, da se bom šla malo razmigat in glavo umit. Pa ne zato, ker bi s tem "pomagal meni", konec koncev je pol otroka njegovega.
Shannon; mal si zabluzila s temi svojimi izjavami...
Vrjameš ali ne; nekateri dedi varajo, če prov majo lepe punce/žene... In ja, včasih ni ženska nič kriva; kriv je samo tip, ki zna razmišljat samo s kurcem...
zdej si vsa pametna, ko se bo pa tebi kej takega nardil, boš pa jamrala in jokcala...
Jaz si pa ful želim, da bi enkrat lahko nekomu 100% zaupala, da bi vedela da me bo imel rad tudi s kako kilo več (oziroma šel z mano na kak tek/sprehod da bi bla s5 taka kot prej...) in da me bo imel rad tut s kakšno gubo na obrazu, ne pa da bo takoj iskal mlajšo ljubico...
barbika_444;
(sam vseen mal pazi nase, da ne boš preveč odgovornosti prevzela nase )

zdej si vsa pametna, ko se bo pa tebi kej takega nardil, boš pa jamrala in jokcala...
Jaz si pa ful želim, da bi enkrat lahko nekomu 100% zaupala, da bi vedela da me bo imel rad tudi s kako kilo več (oziroma šel z mano na kak tek/sprehod da bi bla s5 taka kot prej...) in da me bo imel rad tut s kakšno gubo na obrazu, ne pa da bo takoj iskal mlajšo ljubico...

barbika_444;

(sam vseen mal pazi nase, da ne boš preveč odgovornosti prevzela nase )
-
- Komunikatorka
Za Julijo: Vidim da še nisi mama..... Sej ne pravim, da moški nič ne naredi doma .... napisala sem tudi, da pravi moški BI POMAGAL. Nažalost je tukaj govora o moških in ljubicah (ti pa predvidevam doma ne naredijo kaj dosti)
Gre se za to, da kot matera spremeniš prioritete v življenju. Jaz proste trenutke veliko raje kot razgibavanje preživim s svojo družino. Sedim in opazujem igro očija in malega škratka, oponašam njegove ga-ga na-na ... namesto obiska kozmetičarke si privoščimo obisk bazena...
Sicer pa tisti čas, ko se očka posveča malčici, zlikam perilo, posesam stanovanje, grem na vrt, povabim prijateljice domov na kavo, telefoniram svoji mamo... Ne glede na to, kako si razporediš čas, vsaj meni, ga še vedno zmanjkuje za vse, kar bi rada postorila (od dela na sebi, otroku, hiši, enostavnemu lenarjenju...)
Kar se pa razgibavanja tiče, pa so tukaj skupni sprehodi, nedelje v atlantisu in podobno. Sam to ravno ne zmanjšuje kilogramov.....pro porodu ti ostane v povprečju okoli 10 kg ... diete, fitnes in tek so med dojenjem odsvetovani .... s sprehodi gre pa vse skupaj kar počasi dol.
Hočem povedati, da po rojstvu otroka tvoje skrbi o pridobljenih gramih in izgledu zamenjajo skrbi o otrokovih dobljenih gramih (v plus), napredovanju, prvem plazenju, prvih besedah, ali že prime igračko z obema rokama ipd.
Gre se za to, da kot matera spremeniš prioritete v življenju. Jaz proste trenutke veliko raje kot razgibavanje preživim s svojo družino. Sedim in opazujem igro očija in malega škratka, oponašam njegove ga-ga na-na ... namesto obiska kozmetičarke si privoščimo obisk bazena...
Sicer pa tisti čas, ko se očka posveča malčici, zlikam perilo, posesam stanovanje, grem na vrt, povabim prijateljice domov na kavo, telefoniram svoji mamo... Ne glede na to, kako si razporediš čas, vsaj meni, ga še vedno zmanjkuje za vse, kar bi rada postorila (od dela na sebi, otroku, hiši, enostavnemu lenarjenju...)
Kar se pa razgibavanja tiče, pa so tukaj skupni sprehodi, nedelje v atlantisu in podobno. Sam to ravno ne zmanjšuje kilogramov.....pro porodu ti ostane v povprečju okoli 10 kg ... diete, fitnes in tek so med dojenjem odsvetovani .... s sprehodi gre pa vse skupaj kar počasi dol.
Hočem povedati, da po rojstvu otroka tvoje skrbi o pridobljenih gramih in izgledu zamenjajo skrbi o otrokovih dobljenih gramih (v plus), napredovanju, prvem plazenju, prvih besedah, ali že prime igračko z obema rokama ipd.
-
- Komunikatorka
KAr se pa varanja tiče, še to.
Mislim da pri varanju ne gre za to, da je ljubica lepša, boljša .... ali da je zakon u k..., ker če bi bilo to tako, bi zapustil ženo in beden zakon in življenje nadaljeval s "popolno" ljubico.
Moški si v določeni fazi morda zaželi spremembe, morda gre za krizo in dokazovanje svoje moškosti ...kaj pa vem
Dejstvo je, da moški ki vara, vara obe ... ženo z ljubico in ljubico z ženo. Samo da žene ne želi prizadeti in ljubico skriva, ljubici pa brez sramu pove, da ima ženo (in seveda seksa z njo), saj mu je nenazadnje vseeno zanjo ... če bo dala bo, če ne pa tud prov.
Mislim da pri varanju ne gre za to, da je ljubica lepša, boljša .... ali da je zakon u k..., ker če bi bilo to tako, bi zapustil ženo in beden zakon in življenje nadaljeval s "popolno" ljubico.
Moški si v določeni fazi morda zaželi spremembe, morda gre za krizo in dokazovanje svoje moškosti ...kaj pa vem
Dejstvo je, da moški ki vara, vara obe ... ženo z ljubico in ljubico z ženo. Samo da žene ne želi prizadeti in ljubico skriva, ljubici pa brez sramu pove, da ima ženo (in seveda seksa z njo), saj mu je nenazadnje vseeno zanjo ... če bo dala bo, če ne pa tud prov.
deloma se strinjam z postom Barbike_444 in Shannon.resnica je navadno nekje vmes...
če je zveza že tko zafurana, v smislu da recimo punca/žena ignorira svojega partnerja,je pretirano ljubosumna,posesivna,bla bla bla,je verjetno skok čez plot ne bo rešil.zato je moje mnenje tako,da naj se tip odloči ali se mu ljubi reševat zvezo ali pa naj svojo žensko pusti in gre k drugi,varanje bo stvar sigurno samo poslabšalo. sicer pa je verjetno tud sam kej prispeval k temu,da se je njegova partnerica sploh začela tko obnašat.zato pa so pogovori in prilagajanje itd.
kar pa se tiče mladih mamic...jst vidim ogromno mladih mamic,ki izgledajo odlično.nekatere pa se res zanemarijo in ne vidijo več ne moža,ne sebe ampak samo še otroka,ampak spet,tukej ni rešitev da gre tip k drugi,stvar bi mogla najprej poskusit rešit med seboj. je pa itak dejstvo,da se telo ženske po porodu vsaj malo spremeni in nihče ne more pričakovat da bo ženska že prvi mesec po porodu fit kot prej (razen kakšne Victorie Beckham,ki ma najbrž celo vojsko "služabnikov" za seboj) kar pa mislim,da je odraslemu moškemu jasno.
če je zveza že tko zafurana, v smislu da recimo punca/žena ignorira svojega partnerja,je pretirano ljubosumna,posesivna,bla bla bla,je verjetno skok čez plot ne bo rešil.zato je moje mnenje tako,da naj se tip odloči ali se mu ljubi reševat zvezo ali pa naj svojo žensko pusti in gre k drugi,varanje bo stvar sigurno samo poslabšalo. sicer pa je verjetno tud sam kej prispeval k temu,da se je njegova partnerica sploh začela tko obnašat.zato pa so pogovori in prilagajanje itd.
kar pa se tiče mladih mamic...jst vidim ogromno mladih mamic,ki izgledajo odlično.nekatere pa se res zanemarijo in ne vidijo več ne moža,ne sebe ampak samo še otroka,ampak spet,tukej ni rešitev da gre tip k drugi,stvar bi mogla najprej poskusit rešit med seboj. je pa itak dejstvo,da se telo ženske po porodu vsaj malo spremeni in nihče ne more pričakovat da bo ženska že prvi mesec po porodu fit kot prej (razen kakšne Victorie Beckham,ki ma najbrž celo vojsko "služabnikov" za seboj) kar pa mislim,da je odraslemu moškemu jasno.
barbika_444 napisal/-a:Za Julijo: Vidim da še nisi mama..... Sej ne pravim, da moški nič ne naredi doma .... napisala sem tudi, da pravi moški BI POMAGAL. Nažalost je tukaj govora o moških in ljubicah (ti pa predvidevam doma ne naredijo kaj dosti)
Je fajn malo vnaprej premislit, s kom boš imel otroka

Vem, da so moji posti zgolj teoretični, ker otrok še nimam. In razumem, da otrok spremeni prioritete v življenju. Ampak še vedno sta dve možnosti. Otrok > gospodinjstvo > mož, ali otrok > mož > gospodinjstvo.
Odvisno pač, ali ti več pomeni tip top pospravljeno stanovanje, ali ura časa, ki si jo vzameta drug za drugega. In v primeru, da ima likanje prednost, pa mogoče ni več moški edini krivec, da do varanja pride.
-
- Komunikatorka
Oblekice, previjalne plenice in vse kar daš na otroka v prvih mesecih življenja MORA BITI PRELIKANO (ker je to ene vrste sterilizacija, vsaj tako ti pove patronažna sestra ko pride).
In ponavljam, seveda ima prednost, saj neprelikanih hlačk otroku ne moreš obleči .... in ko se pokaka in umaže do 6 krat na dan, se ujameš v pranje-likanje pranje-likanje (če nimaš cele omare oblekic za otročka)
ko pa otrok nekrat zraste (kot je pri nas sedaj), greš v službo. Z možem se na žalost šihtava ..... deklica ni dobila vrtca in je dopoldne on sam z otrokom, popoldne jaz in obratno.....in malecka se prav nič ne ozira na to, ampak vztrajno premika stvari po hiši, igrače pušča povsod, zadnjič je s flomastrom pobarvala steno na hodniku, medtem ko sem jaz sedela na školjki....in ker se plazi povsod, daje vse v usta in nasplošno prijema vse.....morava zaradi otrokove varnosti poskrbeti, da je hiša urejena.
No vsaj v službi se malo odpočijem ..... trikrat hura za tako delovno mesto
))))))))))) No še sedem minut.... hitro še par postov napisat 
In ponavljam, seveda ima prednost, saj neprelikanih hlačk otroku ne moreš obleči .... in ko se pokaka in umaže do 6 krat na dan, se ujameš v pranje-likanje pranje-likanje (če nimaš cele omare oblekic za otročka)
ko pa otrok nekrat zraste (kot je pri nas sedaj), greš v službo. Z možem se na žalost šihtava ..... deklica ni dobila vrtca in je dopoldne on sam z otrokom, popoldne jaz in obratno.....in malecka se prav nič ne ozira na to, ampak vztrajno premika stvari po hiši, igrače pušča povsod, zadnjič je s flomastrom pobarvala steno na hodniku, medtem ko sem jaz sedela na školjki....in ker se plazi povsod, daje vse v usta in nasplošno prijema vse.....morava zaradi otrokove varnosti poskrbeti, da je hiša urejena.
No vsaj v službi se malo odpočijem ..... trikrat hura za tako delovno mesto

fun napisal/-a: mal si zabluzila s temi svojimi izjavami...Vrjameš ali ne; nekateri dedi varajo, če prov majo lepe punce/žene... In ja, včasih ni ženska nič kriva; kriv je samo tip, ki zna razmišljat samo s kurcem...
V tem primeru je tudi ženska kriva - ker si je izbrala tipa, ki zna razmišljat samo s kurcem.

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
kr.ena napisal/-a:fun napisal/-a: mal si zabluzila s temi svojimi izjavami...Vrjameš ali ne; nekateri dedi varajo, če prov majo lepe punce/žene... In ja, včasih ni ženska nič kriva; kriv je samo tip, ki zna razmišljat samo s kurcem...
V tem primeru je tudi ženska kriva - ker si je izbrala tipa, ki zna razmišljat samo s kurcem.
Kaj pa če se to pokaže šele po enem času? Pol ženska ni kriva.
-
- Komunikatorka