Razmerje s poročenim moškim
to se je meni tud dogajalo..letos do maja, dokler nisem spoznala mojega, sem naletela na 2 taka...sicer ne poročena, ampak sta prek 3 leta v vezah že..pa oba na veliko flirtala in ne vem kaj vse...ampak ko sem zvedla da sta zasedena, sem se umaknila, smo pa vseeno kolegi...
glede poročenih...tu je še zadeva pol malo bolj komplicirana s pravnega vidika...in pol vsa papirologija in razveze in laufarija in obsojanja itd....
brezveze...
sicer je pa menda ena že omenla...če je ženo varal s tabo, obstaja VELIKA možnost, da bi kasneje tebe varal z drugo....začarani krog...
glede poročenih...tu je še zadeva pol malo bolj komplicirana s pravnega vidika...in pol vsa papirologija in razveze in laufarija in obsojanja itd....
brezveze...
sicer je pa menda ena že omenla...če je ženo varal s tabo, obstaja VELIKA možnost, da bi kasneje tebe varal z drugo....začarani krog...
~NIA~ napisal/-a:
točno! mogoče bi še bla z zasedenim, ampak NIKOL pa nebi potem z njim kasnej hodila, ker 100% bo to naredu tud men..
100% pa že ne. Res je grdo, da vara ženo, a zaradi tega pa še ni antikrist. Ljudje delamo napake in se spreminjamo. Samo zato, ker je nekdo enkrat varal ni rečeno, da je najslabši človek na svetu in da bo to počel za vedno. Še posebno v današnjih časih, ko niso vse zveze resne in so mnogi v zvezi samo zato, da niso sami. Ko najdejo pravega je pa drugače.
Se se kdaj vprašale, ve svetnice, ki bi najraje kastrirale nezveste može, zakaj ti tipi sploh varajo? Stvari namreč niso tako črno-bele, kot bi jih ve rade videle.
Sem imela že veliko priložnosti, da bi postala ljubica, ampak jaz se tega ne grem. Pa ne zato, ker bi me pekla vest. Jaz tem moškim niti najmanj ne zamerim, da iščejo drugje, če pa imajo doma tečno, vedno utrujeno zanemarjeno ženo, ki je po porodu pridobila 30 kg in misli, da ji ni treba več skrbeti zase. Prav tako menim, da je poroka neumnost oz da bi morala imeti določen rok trajanja, tako kot vozniška - za 5 let recimo. Če se takrat še razumeta, zadevo podaljšata, drugače pač ne in greta vsak svojo pot brez umazanih tožb po sodiščih itd.
Malo sem zabluzila
Samo meni se varanje na splošno ne zdi taka tragedija kot večini žensk. Če so tako neumne, da se slepo zaljubijo v oh in sploh "popolnega" tipa in jih ta prevara, naj pa nosijo posledice.
Sem imela že veliko priložnosti, da bi postala ljubica, ampak jaz se tega ne grem. Pa ne zato, ker bi me pekla vest. Jaz tem moškim niti najmanj ne zamerim, da iščejo drugje, če pa imajo doma tečno, vedno utrujeno zanemarjeno ženo, ki je po porodu pridobila 30 kg in misli, da ji ni treba več skrbeti zase. Prav tako menim, da je poroka neumnost oz da bi morala imeti določen rok trajanja, tako kot vozniška - za 5 let recimo. Če se takrat še razumeta, zadevo podaljšata, drugače pač ne in greta vsak svojo pot brez umazanih tožb po sodiščih itd.
Malo sem zabluzila

No js poznam kr dva primera k sta šla tipa na slabše. Prvi ima ženo res lepo, huda postavca vse, ful pametna, prijazna..ljubica je pa mejhna, debela, neumna k noč....totalna siva miš.
Drugi primer je sta pu tud zdej poročena: spet ona res lepa, blond, ful vredu, vsi tipi mu jo zavidajo...ljubica 45 let stara kelnarca z moženm, dvema frocoma,, grda k smrt, brez pou zob...totalni blak.
Logika? Je ni...
Drugi primer je sta pu tud zdej poročena: spet ona res lepa, blond, ful vredu, vsi tipi mu jo zavidajo...ljubica 45 let stara kelnarca z moženm, dvema frocoma,, grda k smrt, brez pou zob...totalni blak.
Logika? Je ni...

Zveza z enim partnerjem je bila vsaj po moje umetno ustvarjena zaradi otrok. Težko je v teh časih samohranilcu in tožbe bi bile še kako umazane kljub temu, da bi ne bili več poročeni (premoženje..).Shannon napisal/-a: Prav tako menim, da je poroka neumnost oz da bi morala imeti določen rok trajanja, tako kot vozniška - za 5 let recimo. Če se takrat še razumeta, zadevo podaljšata, drugače pač ne in greta vsak svojo pot brez umazanih tožb po sodiščih itd.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
- Cosmopolitanka
jullia_ napisal/-a:Brez imen... ampak na tem forumu je precej zgodb, pri katerih bi bil, v primeru, da bi bile punce prevarane, tip proglašen za svetovnega prasca. Če pa poznaš ozadje, pa vidiš, da zveza že dolgo ne štima in da krivda ni samo na eni strani.
Varanje ni edina pizd****a, ki jo lahko partnerju narediš. Čustvena hladnost, ignoranca, teroriziranje, ljubosumje, posesivnost,...
Mi ne vemo, kaj se v konkretni situaciji med dvema dogaja, ampak v primeru, da se takšno stanje vleče že dlje časa, pa ne moreš rečt, da je zvezo uničil tip, ko ni znal tiča v hlačah obdržat. Ker sta že prej zajebala oba, ali pa samo en od njiju. Ampak varanje je še vedno posledica, ne pa vzrok propadlega razmerja.
Bravo! Se ne bi mogla bolj strinjati. In kriva sta vedno oba, ker sta oba v razmerju. Seveda ne enako kriva, ampak nekaj ne more štimati.
- delusional
- Cosmopsiho
Shannon napisal/-a:Se se kdaj vprašale, ve svetnice, ki bi najraje kastrirale nezveste može, zakaj ti tipi sploh varajo? Stvari namreč niso tako črno-bele, kot bi jih ve rade videle.
Malo sem zabluzilaSamo meni se varanje na splošno ne zdi taka tragedija kot večini žensk. Če so tako neumne, da se slepo zaljubijo v oh in sploh "popolnega" tipa in jih ta prevara, naj pa nosijo posledice.
ta neumna ženska, kolikor vem, si bila pred leti ti, in potem zato šla v norišnico.
ko drugo, si enkrat napisala, da si imela veliko zasedenih oz. poročenih f** frendov, in da se je zgodilo, da se je tudi kdo zaljubil vate in hotel zapustiti ženo.
draga moja, vidim, da si še vedno totalno zafrustrirana zaradi svojega izgleda in ti niti božjastno drage umetne joške niso rešile samopodobe. predlagam ti, da si daš ene namontirati še na hrbet, neumna si ravno dovolj za kaj takega. pa še naslednjič, ko te bosta fukala dva naenkrat, bosta imela oba kaj za šlatat. pa ne pozabi zaračunati malo več kot ponavadi, čeprav verjamem, da recesija tudi vas "dekleta na uro" precej prizadene.
kot drugo, od kje tebi, da sem bila jaz kadarkoli v norišnici? tebi vidim, da ne bi škodil kak obisk ... premisli malo. vem, da je tebi, ki imaš najbrž končano oš s prilagojenim programom, to težko razumeti, ampak v t.i. norišnicah se zdravijo tudi ljudje, ki so zelo depresivni - in, ne boš verjela, prav nič "nori". primitivna si do kraja.
smiliš se mi. če bi te srečala na cesti ... ne bi bla vredna, da pljunem nate, krava neumna.
kot drugo, od kje tebi, da sem bila jaz kadarkoli v norišnici? tebi vidim, da ne bi škodil kak obisk ... premisli malo. vem, da je tebi, ki imaš najbrž končano oš s prilagojenim programom, to težko razumeti, ampak v t.i. norišnicah se zdravijo tudi ljudje, ki so zelo depresivni - in, ne boš verjela, prav nič "nori". primitivna si do kraja.
smiliš se mi. če bi te srečala na cesti ... ne bi bla vredna, da pljunem nate, krava neumna.